Přejít na obsah

Jirka951

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jirka951

  1. Také mi ukazuje blbě. Když dám plnou, tak mi začne ručička klesat až zhruba po 150 km. Dělalo to i moje předchozí auto. Mám tam také -12,8. Zkoušel jsem to kdysi měnit, ale zdálo se mi, že to nemá vliv.
  2. Po servisní akci "91R2099001 ŘÍDICÍ JEDNOTKA OCU2" je občas zeměkoule červená i když Škoda Connect a internet z vložené sim funguje. SOS tlačítka svítí zeleně. Včera i dnes je zeměkoule červená. Dříve pokud byla červená, tak Škoda Connect nefungoval. Jaký tam mám nyní software nevím - nejde mi počítač.
  3. Mám najeto 21000 km a na měrce je olej stále pod max. úrovní. S motorem maximální spokojenost, oproti mému předchozímu TDI má vyšší spotřebu, ale je to příjemnější jízda.
  4. Dnes jsem zjistil, že funkce deaktivace KESSY je už nastavená z výroby (mám 10/2017). Jen jsem to přehlédl v návodu k obsluze.
  5. A5 je stejně jako na mapy.cz a mapy google. Chybí od hranic 9 km. Jak je to ve skutečnosti a jak to bylo na předešlé mapě (2018) nevím.
  6. Na flashku na root jsem nahrál adresáře: Mib2 Mib1 a soubor metainfo2
  7. Také nahráno, vše v pořádku. Columbus 9.2". Zajímavé je, že u souborů je datum 21.3.2018 a Škoda-auto píše "příští aktualizace je plánovaná na srpen 2018".
  8. Ano to je normální kryt a musí se tam přidat ta guma. U prvního auta jsem to okopíroval od kámošova Golfa7 a tam byla guma nalepena nahoře a byl problém odměřit místo nalepení. U novějšího auta jsem ji nalepil dolů podle zdejšího návodu což je jednodušší. Délka 78 cm - cca 20 kč.
  9. U S3 01/2016 mi funkce manévrovacího brzdění fungovala jenom vzadu. Jednou mě to opravdu zachránilo. U nynějšího 10/2017 už mám rozšíření i na předek. Při snaze rychlejšího (asi nad ty 2 km/hod) zajetí do užších garážových je to opravdu šok, když to zarachotí a auto zastaví na fleku ve vjezdu do garáže. Senzory si asi v určité vzdálenosti myslí, že se tam nevejdou. Už jsem to měl nějaký čas vypnuté, ale pak jsem se naučil zajíždět do garáže pomaleji a zase jsem to zapnul.
  10. Svítí, jen to na té fotce není vidět. Asi jsem to fotil ze špatného úhlu.
  11. U S3 mám zakoupen paket "Smart light assist" a řasy svítí při jakémkoliv osvětlení bez kódování.
  12. Zde o tom píšou: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/proc-modernim-autum-zhasinaji-denni-svetla-kdyz-date-blinkr/
  13. Dobrý den, mám sice superba, ale toto bude stejné. Data využívám hlavně pro balíček "Infotainment online", trvale pro dopravní informace online, občas pro parkovací místa, pro čerpací stanice, počasí (bohužel srážkový radar nezahrnuje celou naší republiku) a Goole earth. Na tohle mi vychází zhruba 15 mega na 1000 km. SIM kartu, ale v autě nemám, využívám protokol Rsap (režim vzdálené sim karty) který si "vypůjčí" simku z moji stařičké Nokie (na níž není internet normálně k použití). Chodí to ku podivu velmi dobře, protože to využívá zabudovaný LTE modul. Jinak balíček "Care Connect" funguje bez mých dat a "internet na palubě" - jak píše uživatel jakoubek.
  14. Jirka951

    Jaký motor do SIII?

    Vlastnil jsem 2,0TDI/110kW, DSG. Vyměnil jsem jej za 1,8TSI, DSG. Je o hodně živější a tiché. Na rozdíl od TDI velmi příjemná jízda, vyšší spotřeba, ale zpět bych už neměnil.
×
×
  • Vytvořit nový...