Přejít na obsah

pafel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    328
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://pa.fel@seznam.cz
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 014 zobrazení profilu

Oznámení pafel

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Chlapi, jakým způsobem jde vyndat ven ten náboj s ložiskem z toho železného otočného čepu kola, kde je i tlumič . Jak povolín 36kou matici poloosy tak jak na ten náboj. Vypadá to, že ten vnější kroužek ložiska je v tom čepu nalisovaný na fest. Je na to nějaký spešl stahovák, nebo to jde nějakým způsobem dostat ven, nebo to mám rovnou odvést do servisu a nepouštět se do toho ???? Nehelfnul by mi někdo kdo už to dělal v okolí F-M ???
  2. RS sice namám, ale zas mám v autě Eberspachera. Ráno příjdu k autu, venku -10, motor ohřátý, skla roztopené, pouze sednu a jedu. To je parááááádička.
  3. pafel

    Chladící kapalina

    Až se dohádáte jestli 2 nebo 3 nebo 5 let , tak ať dá vítěz ten postup odvzdušnění.
  4. Start jedině se spojkou. Bez spojky se startuje náklaďák když mu uteče vzduch.
  5. pafel

    Montáž hagusu

    Zdenal69, prolouskej téma exteriér nebo dej hledat. O hagusech je tady toho hafo. Čus
  6. pafel

    Test osobnosti

    Ty voe tam i zpět. Jsem šaman.
  7. Od doby když jsem začal slyšet hukot od ložiska tak mam naježděné cca 2000 ale teď je to už neunosné a budu měnit. Nevim jestli je to tim ložiskem ale nedávno jsem si všiml že mam sjetou levou předni pneu z vnější strany - pořádně hučí taky levé ložisko Já mám už najeto asi 3500 km a už je to neúnosné. Není čas. V Ternu v Dobré mají celý náboj FAG za 1200. Teď někde sehnat tu 36. Hubo 44 dík.
  8. Čím se dá povolit ta šílená matka na přední poloose při výměně ložiska.
  9. A proč nezajdeš nebo neřekneš někomu kdo má škodofku fabku nebo oktu ať ti ho odzkouší přímo na autě. Pokud je to origo Škoda symfony tak každá škoda má origo káble a nemušíš dělat pokusy. Možná drahé pokusy.
  10. pafel

    IQ test

    Tak já se trápím a pak to chce po mě poslat pro výsledek SMS.
  11. pafel

    Montáž hagusu

    Ještě jsem si vzpomenul. Jak budeš dávat do lišt ty kostičky ( celkem 10 kousků) tak bacha ať je neotočíš. I když jsou všechny stéjné, tak mají ukos. Vyzkoušej jak budou líp pasovat a pak dej všechny stejně !!!!
  12. pafel

    Montáž hagusu

    Ty lišty jdou samy. Otevřeš kufr, pod lištu strčíš prst ukazováček (grcák) a lištu podebereš, zatlačíš a jde to samo, uvidíš. Ta lišta drží na těsnění - hříbeček. Ty průchody jsem zatěsnil pro zichr tmelem " medvědí hovno ". Po sloupnutí těch původních izolaček tam zůstalo původní lepidlo - tmel.
  13. pafel

    Dovoz auta

    JJ. Předem ani kačku, jen za dupačku
×
×
  • Vytvořit nový...