Přejít na obsah

martin0001

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení martin0001

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nemůže být problém v tom, že máš načtené jen kontakty ze SIM ? Starší jednotky neumí načíst seznam z telefonu.
  2. Co by teda obnášelo dodělání toho vypínače? Sehnat vypínač, držák. Co ještě ? ŘJ airbagu pro auta s vypínačem a bez vypínače jsou shodné? V autorizovaném servisu to nechtějí udělat. Prý je to zásah do bezpečnosti. Je to někdo kdo to má uděláno i "otestováno"?
  3. Proč si myslíš Karlosi, že by OI neměla neměla OII šahat ani po kotníky? Mám OI 96kW a OII 103kW obojí krátké, ta OI má vyměněné tlumiče za Bilsteiny B4, OII má sportovní podvozek a raději jezdím v té staré. Podle mě je ta OI čitelnější, řízení není tak přeposilované a celkově se v ní cítím bezpečněji. S OII mám při řízení stejné pocity jako autor příspěvku "Nervózní podvozek", interiér mi taky připadá tak laciný jako z fabky. Každý máme jiný vkus. Abych jen nehanil, na OII se mi líbí světla. Ty xenony na OII svítí mnohem líp než xenony na OI.
  4. Ta první varianta je volant ze Superbu. Otázka je, zda se dá nakódovat do OII.
  5. martin0001

    Handsfree

    Jakmile to nakoduješ začneš řešit odpojování, zobrazování seznamu jen ze SIM, nezobrazování čísel, seznamu přijatých a volaných hovorů na maxidotu.... Podařilo se někomu přehrát firmware v řídící jednotce HF ? Podle autorizovaných servisů to prý není možné. Výrobce, ani Škoda auto mi na maily ještě neodpověděli.
  6. Zkus si nechat změřit tlumiče. Bez dokladu je to za 150. Ve 150000 jsem měl vpredu kolem 57 % a vzadu pod 40%, nechal jsem vyměnit tlumiče + nějaké drobnosti kolem. Auto teď sedí líp než nová firemní OII. Možná to tak není, ale v té OI se cítím bezpečněji.
  7. Nech si to dodělat a mas oboji za cenu jednoho. Parkovaci asistent cca 2600 v barve + 1400 práce v aut.servisu MF volant 2000 - 3500, 1800 podvol. jednotka, 600 kabelaz, prace nevim
  8. Drnčel mi čudl u ruční brzdy a schránka na brýle vedle ruční brzdy. Vypadalo to jako v palubovce.
  9. Mi to delal Alex. Večer jsem auto přivezl, ráno to bylo. Cena byla 5000 Kč za namontovaní mých dílu + jeho kabeláž a brzdová kapalina. Ještě mi půjčil senzor zrychlení, protože můj byl špatný. Je z Martina.
  10. Ahoj, jde nějak změnit vzdálenost, při které parkovací asistent začne vydávat nepřetržitý tón ?
  11. Ahojte, existuje nějaké bluetooth handsfree, které by komunikovalo s maxidotem? To HF z OII by asi nešlo zprovoznit ? Děkuju za info.
  12. Možná je to hloupá otázka, ale ve dvou prodejnách mi na to neodpoveděli. Ve vybavě Elegance je multifunkční ukazatel. Znamená to, že je tam Maxidot, nebo je to nějaké jiné zobrazovadlo? Pokud je jiné jak vypadá? Díky za info
  13. Za 1000 ti dam sedačky s bagy, zadní mají prostřední tříbodový pás. Jsou z Leona, takže mají i lepší vedení. Jen jsou trochu upatlané :-/
×
×
  • Vytvořit nový...