Přejít na obsah

ricknew

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ricknew

  1. Zdravím všechny! Mám podobný případ s dálkovým ovládáním. Byla vybita malá baterie v ovládači, asi po 2 měsících jsem dal novou a ouha! Vysílač funguje, ale ani ťuk na dveřích. Chtěl jsem ho naučit aby zase fungoval. A právě tady je ten problém. Dálkové ovládání je v mé fabii doděláváno a já nevím na jaké pojistce je připojeno. Pojistka 49 tam není a ani nejde vložit. Jen by mě zajímalo jak zjistím co nejednodušeji, která pojistka chrání dálkové otvírání dveří. Děkuji předem všem co mi napíšou.
  2. Mám propojené zdířky konektoru odporem 49 kilohmů. Při propojení 56 kiloohmy už to pípalo. Doufám že je lepší propojit zdířky konektoru odporem (56kohmů)než vodičem.
  3. nezadal svůj status

  4. Zkoušel jsem propojit konektor odpory (6,8 - 3,8 - 1,5 - 0,5 - 0,33 Mohmy)a pípalo to furt. Pouze propojení kouskem drátu mělo blahodárný účinek na mé uši (nepípá a ani nesvítí kontrolka). Jen nevím zda něco neodrovnám v elektrice, když je senzor jakoby ve zkratu. Nebo zkusmo dám ještě menší odpory. Dám vědět, při které hodnotě odporu nebude pípat.
  5. Zdravím všechny! Jelikož mám ten samý problém, tak jsem se registroval, abych se dozvěděl cosi o té nádobce s chladicí kapalinou. Taky jsem si ji vytáhl z auta, vyčistil. Použil jsem NaOH (hydroxid sodný)bez valného úspěchu.Podle toho co jste tady řešili mi zbývá a to: 1)koupit novou nádobku nebo 2)překlemovat konektor odporem (1 až 8 Mohmů)a to chci zkusit než koupím novou nádobku. Jak to dopadne tak dám vědět. Samozřejmě čidlo bude vyřazeno, ale aspoň mi to nebude pípat. Stejně, jak auto stárne, se co chvíli dívám pod kapotu. Díky za všechny nápady co jsem se tady dočetl.
×
×
  • Vytvořit nový...