Přejít na obsah

Norbi_CZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Norbi_CZ

  1. Tak takhle to vypada, kdyz si jdeme zaradit na Libavou http://www.youtube.com/watch?v=DfAkgBA3R58
  2. Norbi_CZ

    Jaka kola?

    Okej, díky za reakce... Jeste by me zajimal vas tip, kolik se da ujet km na pneu s avizovanou hloubkou dezenu 5 mm?
  3. Norbi_CZ

    Jaka kola?

    To se ptám já :-)
  4. Norbi_CZ

    Jaka kola?

    Co rikate na tyhle koleska ? Delalo by to v aute neplechu ? http://www.aukro.cz/item188337217_17ky_mak...uti_215_45.html
  5. Norbi_CZ

    Jaka kola?

    Cau lidi. Mam octavku r.v.99. Chci na ni lepsi kola. A nechci skodovacky litaky 15ky, ty mi prijdou strasne maly na takove auto. Znamy mi nabizi 17ky, ktere se mi celkem libi, ale jiny znamy rika, ze mi to dodrbe auto. Co myslite vy? Diky za reakce.
  6. To je pěkné... A to znamená, že by to mělo zjistit příčinu? Zítra se podívám na odpověď. Teď musím jít. Takže zatím díky....
  7. Jo to by se asi šiklo. Co by to prosímtě stálo? A co to obnáší takový napíchnutí na "VAG"?
  8. Jo už to vidím. Poprvé jsem to špatně přečet. Aha! Píchnout na VAG. Hele, díky moc, ale já netuším co to VAG vlastně je...
  9. Cením si nabídky k pomoci. Zkus prosimtě upřesnit, jakým způsobem bys jsi mohl helfnout...
  10. Jo tak čidlo teploty mám v pytli stoprocentně. Protože ručička se ani nehne... A co s tím hodláš dělat? Na kolik to tak vyjde ta oprava čidla? A po opravě by to mělo zase frčet v pohodě?
  11. Čau lidi. Poslední týden pozoruju u svého auta, že po nastartování se studeným motorem mi to při jízdě cuká. Normálně jedu a najednou to cukne, někdy i víckrát po sobě. Jak se motor trochu zahřeje tak už je vše ok. Nevíte co s tím může být? A co s tím dělat? Předem díky za reakce. (benzín 1.6, 55kW)
  12. Čau, já myslím, že to není nějaký zásadní problém. Mě to taky skáče obdobně jako u tebe s tím rozdílem, že se střídají hodnoty 3,5 a 0,0 l/100km.
  13. Ajaj... Díky moc za radu, ale doufal jsem spíš v tu záplatu. No nic uvidíme, jak moc mě ta dírka bude štvát...
  14. Ahoj lidi. Po předchozím majiteli mi zůstala v sedadle řidiče díra zřejmě po cigaretě. Chtěl jsem se zeptat na radu. Jak to nejlépe zadělat? Dá se koupit třeba nějaká záplata se stejným vzorkem ve škodovce? Nebo máte lepší nápad? předem díky za rady.
  15. Mám 1.6 benzín 55 kw, normal sedan, nebo hatchback, nevím jak se tomu nadává.
  16. Zdravím. Co se týče aut jsem úplný analfabet a stejně tak tomu je i s elektřinou a vším s tím spojené. Potřeboval bych poradit. Koupil jsem si Oktávku a vzadu nejsou žádné repráky a vepředu hraje jen levý. Pravý hraje jen pokud najedu na hrbol, ale přestane zase, když najedu na další nerovnost. Takže... 1. Co s tím vadným reprákem vepředu? 2. Jaké repráky jsou vhodné dozadu? Stačí nějaké levné. Mám původní rádio jen na kazety. 3. Zvládne instalaci i takový člověk jako jsem já? Na každé straně koukaj drátky, tak se chci zeptat jakým způsobem se přichytí. 4. Pak-li že se rozhodnete mi poradit, prosím vysvětlujte vše tak, jako malému Jardovi. Předem díky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...