Přejít na obsah

marek7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem marek7

  1. marek7

    Žárovky

    Dnes mi praskla po 6 letech origo H7 na levé straně. Teda přátelé, proklel jsem celý koncern 😁 Ale dal jsem to a v obou potkávacích světlech mám Osram Night Breaker. Svítí rozhodně lépe 👍 Doufám, že žárovky chvíli vydrží než se mi zahojí ruce a přejde vztek.
  2. danfabo před lety jsem měl problém s paměťovou kartou v notebooku. Po zasunutí do slotu mi komp zamrzl a někdy se i restartoval. Vyndal jsem ji tedy v autě a dva dny rádio bez problémů (cesta 25km do práce a 25 km z práce). Nechám to tak ještě pár dní a pokud bude vše fungovat, koupím novou paměťovku. Byla by to rychlá a levná oprava 😀
  3. Ahoj, mám už dva dny problém s Bolerem. Při poslechu rádia se mi stává, že se samo od sebe přepne na jinou stanici, u poslechu z SD karty se mi přehrávání zastaví, přepne na další skladbu apod. Jako by nějaká neviditelná ruka mi to přepínala. Občas i blbě reaguje dotykový displej. Dělal jsem reset do továrního nastavení, ale bohužel to nepomohlo. Setkal jste se s tím někdo?
  4. Mě se ta chyba sama ztratila, jel jsem s autem služebně cca 200km a pak už se to neobjevilo. Takže bohužel neporadím :(
  5. Můžu se zeptat čím to bylo? Mě se tohle stalo teď ráno, špatný volnoběh a chyba Startstop. Díky za odpověď.
  6. tak dneska jsem byl v Auto Škoda Kralupy, nahráli mi poslední verzi 366 a surround/subwoofer funguje
  7. Ahoj, tak dnes jsem byl s Fábkou u nás v servisu (Kralupy nad Vltavou), podařilo se mi je přesvědčit a v sobotu dopoledne mi přehrají software Ptal jsem se i na možnost Smartlink, tam už to bylo horší. Nemám ho z výroby v Boleru a nejde tam dohrát. Bohužel mi to potvrdili i v oddělení infotaimentu v MB
  8. tak to si mě nepotěšil Ve středu odjíždím na chalupu, tak hned příští pondělí zajedu do servisu a uvidíme.
  9. Ahoj indyjones8379, vyřešil jsi nějak ten tvůj problém? Já mám 1,2 TSI 81kW a začalo mi to dělat včera taky. Mám najeto 4065km.
  10. mám sw 363, surround nefunkční. Byl jsem s tím v autorizáku u nás v Kralupech, prý jsem jediný kdo si zatím stěžoval. Tvrdili mi, že nový sw není a že je to na reklamaci Bolera. Tak jsem se jim to snažil vysvětlit a zkoušelo se i na jiných autech, kde samozřejmě surround nefungoval. Prý zavolají do Škody a dají vědět.
  11. VAG mlčí není tam jediná chyba. Kolega mi ještě doporučil známého, je to prý šikovný autolektrikář, zítra mu budu volat. Mám pořád podezření na nějaký blbý spoj u spínačky nebo palubky.
  12. Ve dveřích červená světla svítí. Čidlo budu měnit ve čtvrtek, mám volno. Ale když jsem viděl ten přístup
  13. Takže čidlo teploty chladicí kapaliny? Zkusím vyměnit, snad to pomůže. Díky
  14. Ahoj všem. Tak nám začalo teplo a mě zase starosti se startováním. Mám Fabii I 1.4 16V 74kW r.v.2000 a pokud stojí delší dobu na sluníčku, tak nestartuje. V zimě, na jaře i podzim bez problémů. Pokud nechám auto někde na parkovišti a pere na něj sluníčko, tak po otočení klíčku nesepne palivové čerpadlo. Pomůže stáhnout okna, nechat cca 5 -10 minut vyvětrat a pak ok. Podle mě nějaký problém v nějakém kontaktu nebo spoji u spínačky. Nesetkal se s tím někdo? Díky za každou radu nebo nasměrování.
  15. Když jsem koukal na ty fotky, tak paráda. Tohle v žádném případě neudělá kvalitní folie, tady se dost šetřilo Nejdřív použít ředidlo nebo stačí i technický líh (existují i profi přípravky od firem co vyrábějí plotrové folie, ale jsou dražší), čistit a čistit. Pak pasta na leštění, ale to už bylo napsáno výše. Ono sundat folii se taky musí umět. Není to jen o tom vzít a strhnout. Ale to je na delší debatu a do jného vlákna
  16. Ahoj, nechci zakládat nové vlákno, tak dotaz hodím sem. Přestal mi fungovat motorek zadního stěrače Měl bych tam podle Etky mít 1J6 955 711C. Na netu jsem našel http://www.skoda-dily-skladem.cz/motorek-sterace-z-1j6955711g-d.html Půjde tam použít? Předem díky za odpověď.
  17. Já si koupil aditivum od STP, má úzké dlouhé hrdlo a do něj teď dávkuji VIF.
  18. poslal jsem do zprávy odkaz na soubor, nevím jestli vám pomůže.
  19. Gumové lůžka jsem měnil za nové od Meyle a mazal jsem je. Co se týká čepu řízení, na pravé straně je malá vůle, na levé straně se zdá být v pohodě. Ale objednal jsem na obě strany, tak uvidíme.
  20. Díky za tip. Zkusím se na ní podívat.
  21. Ahoj, nevím kam přesně zařadit můj problém, tak to píšu sem. Na přední nápravě na levé straně mi při přejetí nerovnosti něco vrže. Měnil jsem tyčky stabilizátoru (Meyle HD) na obou stranách i lůžko stabilizátoru (Meyle) opět na obou stranách. Nepomohlo. Tlumiče Bilstein, horní uložení a silenbloky ramene se měnily letos v dubnu. Napadá někoho něco? I můj kamarád mechanik nemůže na nic přijít
  22. Já jsem taky zkoušel Shell a nic moc. Verva (Benzina) sice dobrá, auto klidnější a živější, ale je drahá. Co Agip, tam mají taky 98, zkušenosti??? Můžu tankovat o 1,-levněji :-)
  23. Nemesis1985: ten výpis máš odkud? Ze škodovky? Cena? chystám se totiž vyměnit Fabii za Octavii kombi, tak bych si to nechal taky zjistit. Jóó, bazary. Ale tak určitě pár poctivých prodejců je
  24. Nechci zakládat nové vlákno, myslím že to jsem patří. Mám Fabii I 1.4 16V 74kW r.v.2000 celou zimu i jaro startovala na první otočení klíčkem. Až do včerejška. Ráno nastartuju normálně na první otočení, dojedu do práce (25km) a pak auto stojí na parkovišti do večera. Vše v pořádku, ale včera i dnes bylo teplo, auto stálo celý den na sluníčku a při otočení klíčku nespustí čerpadlo. Až třeba na podesáté otočení a pak nastartuju. Ale ráno když je chladno, tak je vše ok. Nenapadá někoho co s tím je?
  25. no, já mám 1.4 16V 74kW (AUB) a připadá mi poslední dobou že začíná žrát olej. Vynuloval jsem počítadlo km, dolil na horní rysku a uvidíme.
×
×
  • Vytvořit nový...