Přejít na obsah

krupinok

Uživatel
  • Počet příspěvků

    161
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli krupinok

  • Narozeniny 5.11.1982

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 327 zobrazení profilu

Oznámení krupinok

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak to teda znamená, že jediné řešení v tomto případě je, nechat přehrát původní komfortku 799A, aby uměla dálku? Jiné řešení není? Potom to bude všechno chodit? Kdo by to byl schopen přehrát v okolí Liberce?
  2. Je možná záměna komfortky 1C0 959 799A za 799B? 799A má vstupy pro tři konektory a 799B má jen dva vstupy. Takže po výměně za 799B sice centrál na DO jde, ale zamykají se jen přední dveře a kufr, protože jeden konektor nejde nikam zastrčit. Dá se to nějak řešit? Chtěl sem si dodělat centrál na DO s vystřelováky. Auto má jen přední el. okna a centrál bez DO, Octavia r.v. 8/2002
  3. Tak sem dneska zkoušel vyměnit páčku, ale tím to není.
  4. Zdravím, mám problém s maxidotem. Nejde se mi pohybovat v menu, resp. po otočením zapalováním se o jednu pozici posinout můžu, potom už nereaguje. Jinak ukazuje normálně. Jedná se Octavii 1 r.v. 09/03. Poradí mi někdo? Děkuji
  5. Neopravoval náhodou někdo upadlý konektor na vyhřívání skla? Půjde to taky tím Loctitem?
  6. Ahoj, také mám problém s problikáváním kontrolky dobíjení. Rosvítí se vždy, když se rozjíždím. Pokuď auto stojí nastartované na místě, tak se nic neděje, ale stačí, abych se začal rozjíždět a rosvítí se. Dobíjení sem měřil a vše OK. Zajímavé je, že při couvání to nedělá. Zkoušel sem stát na místě, zařadit jedničku a stát přitom na brzdě a jakmile jde motor do tahu, tak tak se rosvítí. Nestalo se to taky někomu? Dík za rady.
  7. Potřeboval bych poradit. Měnili jsme mtor na Fel 1,9D, čerpadlo Lucas a nechce nám to chytnout. Nejde nám nafta do vstřiků, v přepadech na vstřikách naftu máme. V čem by mohl být problém? Zavzdušněné, nebo se neotevře stop ventil na čerpadle? Nebo by to mohlo být něco jiného? Prosím o radu, jak to odstranit. Dík
  8. Můžu tedy poprosit o přesunutí do sekce elektrika? Moc děkuju.
  9. Na kontrolu a vyčištění startéru se chystám, za chvíli budu dělat rozvody na 180tis. km, tak se na to podíváme. Je pravda, že už v něm po nastartování zavrže.
  10. Dneska ráno příjdu do auta, nastartuju a všechno v pořádku.....tak nevím.
  11. Tak to nevím, jestli ho mám O.K. , zatím sem nepátral, čím by to mohlo být, byla už totiž tma. Ale je divný, že to udělalo až když sem nastaroval, předtím při jízdě bylo všechno O.K. a ABS fungovalo.
  12. Dneska jsem přijel domů, vypnul jsem motor, za chvíli jsem ještě potřeboval někam odjet a po nastartování mi svítila kontrolka ABS, ASR a serva. Tak jsem vypnul a zapnul zapalování, kontrolka serva zhasla ale ABS a ASR kontrolka vítí pořád a ABS nefunguje. Taky sem si všiml, že se mi vymazali údaje na palubním počítači (průměrná spotřeba, rychlost,....). Nevíte, co se mohlo stát?
  13. Mám podobný problém, trochu mi to píská, jen pokuď jedu se zařazenou rychlostí bez plynu. Jakmile je v tahu, nic slyšet není. Dělalo to, když sem jí kupoval na 100 000 km a je to pořád stejné, nic se nezhoršilo....teď mám najeto 168 000 km. Možná by pomohla výměna oleje v převodovce, kterou jsem zatím nedělal.
  14. Jj, jezdí převážně drifty, je to totiž ségry kluk a tyto závody jsou pro něj spíš jenom pro zábavu..... Taty je taky pěkné video: VIDEO
×
×
  • Vytvořit nový...