Přejít na obsah

Fr33dom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fr33dom

  1. Fr33dom

    2.0 TSI 132kW

    U verze 2.0TSI 140KW je hlavní změna přidaný filtr pevných částic GPF. Verze 132KW ho nemá.
  2. Zdravím, je tady někdo z východních čech (Pardubice, HK, Náchod) ohledně dokódování nějakých funkcí? Děkuji
  3. Nemá někdo informace jak náročné je předělat zadní světla u Ambition na LED High? Je mě jasné že to bude obnášet nové jak vnější tak vnitřní zadní světla, jde mě o to jestli není v kabeláži už příprava nebo bude třeba natáhnout i novou kabeláž.
  4. Ahoj, potřeboval bych tip na někoho šikovného z Pardubic, Hradce Králové a okolí kdo by mě do Octavie II 2008 dodělal BT handsfree, rádio mám Bolero. Díky
  5. Ted me právě taky napadlo jak to vlastně pozná že je připojený přívěs, když směrová světla přivěsu mám připojené přímo na zadní lampy, jedině že by to vyhodnocovalo připojení přívěsu podle zvýšení odběru proudu... ?
  6. Díky za rady, koukal jsem se a mám tam ten klasický, takže asi pořídim ten pro tažný...
  7. Zdravim, mám na felicii (rv2000) tažné zařízení a na přístrojovce je kontrolka směrových světel přívěsu, chtěl bych se zeptat jestli to vůbec někomu funguje a kdyžtak jestli někdo nemáte schéma jak to zapojit, mám pouze knížku Jak na to a tam to neni . Znám asi 5 lidí co má felicii s tažným a nikomu z nich ta kontrolka taky nejde. Děkuji všem za rady...
  8. Ted jsem si všimnul, že dole je sekce bazar, dnes jsem se tady zaregistroval, takže to tu moc neznám.Sorry že jsem to dal do špatné sekce. Do té nabídky jsem ted koukal, ale nikdo moc neprodava nefunkční přístrojovku.
  9. Cauky, nemáte někdo naprodej za rozumnou cenu nefunkční přístrojovku?chci to na pokusy.Díky
×
×
  • Vytvořit nový...