Přejít na obsah

Jirka_Ka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jirka_Ka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Bohužel. Na tuto službu je můj vůz asi starý. Nejde mi jej podle VIN přidat.
  2. Zdravím, mám amundsem MIB2. Mám dotaz - dá se do této navigace nahrát připravená trasa v pc s průjezdními body a poté jet podle mé trasy ? Díky za odpověď.
  3. Ahoj.Prosím našel někdo řešení vany do G-TEC kombi : Já jsme jednu musel vracet. Nejlépe gumovou. Díky za info
  4. Aha. Předpokládal jsem že když jsou tam elektrické klapky že to nebude tak náročné. Vycházel jsem z tohoto návodu. Ostatní fičurky až zas tak nepotřebuji, nestojí mi za ty peníze navíc. Ale kroutit a knoflíky v autě za 400t se mi fakt od škody zdá jako neomalenost. To bych raději oželel vyhřívané sedačky, to mají snad všechny.
  5. Ahoj. Chystám se koupit ojetou O3 kombi g-tec. Co jsem se díval tak skoro všechny mají manuální klimu. Dá se tento manuál nahradit climatronicem bez nějakých velkých demontáží. Díky za info
  6. jj,je to tak.Rozebral jsem ještě jednou tu svorkovnici a bílý vodič byl opravdu na pinu 10 místo 9.Blbě se to pod volantem počítá.Přepinoval jsem a vš OK. Díky za rady.
  7. Zdravím pánové.Jsem tu o5 a zase s problémem.Koupil jsem si tempomat vč kabeláže,podle návodu nainstaloval ale tempomat stále nic.Napájení - červený jsem připojil na pojistku č 5,ostatní do svorkovnice pod stěrači.Ve VAGu když se podívám na 01-motor skupina 006cruse system jem vyčetl toto: OFF 000000 TEm ON 000001 RES 001001 SET 000101 BRZDA 010001 SPOJKA 100001 Cruise system jde do 1 jaknile zapnu přepínač tempomatu do ON Ve VAGu mám jako komponent G000SG 3359 Prosím o radu kde co a jak dále tak aby tempomat chodil.Díky.
  8. VYREŠENO ! Zdravím pánové.Tak se mi výmena nakonec podařila.Vzal jsem ty nové budíky s MAXIDOTem , napíchl na zdroj a nechal je cca 2 dny zapnuté.Poté již výměna proběhla na první pokus.Zřejmě byly ty budíky zablokované již před mou instalací,proto se mi to napoprvé nepovedlo a poté jen zmatky....Díky všem za rady.
  9. Zdravím.Tak jsem to ve stedu ještě zkusil, překódoval budíky, pak nazpět,hodinu počkal se zapnutým klíčkém a stále nic.Pořád se ukládá hodnota 32000, proč? Jak poznám na těch nových budíkách že mám správný PIN? Co s tím? Díky za radu.
  10. Zdravím pánové.Nevím kolik měly budíky natočeno,mám je bez štítku,bez PINu,PIN mi zjistil jeden člověk- vyčetl a nastavil km tak jak jsem si řekl.Ale podle toho že byly nakódovány na končící číslo 14 tak jsem vyčetl že jde o 74kW což nebyl zase tak starý motor.Jinak jsem nijak nepostoupil,jsem teď pryč,zkusím to ve středu.Ještě mě napadlo,jestli jsem překodování neprovedl moc rychle a nenechal 1 min budíky v klidu- při vypnutém klíčku.Myslím že to píší ve VIS.Zkusím to ve středu znovu nakódovat.
  11. OPředpokládám že mám.U prvních budíků při loginu se rozsvítí kontrolka IMMA což jsem pochopil že je OK. U druhých budíků při loginu začne kontrolka IMMA blikat pomaleji spolu s kontrolkou žhavení.Předpokládám že je to také OK. Jinak to vypadá že se mezi sebou předávají ujeté km,zkusím se na to podívat přesně.Díky Jirka
  12. Zdravím,ano je to o tom že se to nedaří že? Kdyby se dařilo asi bych se tolik nesnažil psát a ptát.Ale teď vážně,pořád nic.Nechal jsem nové budíky hodinu zaplé a stále nic.Přihlásím se do nových budíků jejich PINem,zpomalí se kontrolka blikání IMMA začne blikat kontolka žhavení.Předpokládám že jsem se úspěšně dostal do přistrojové desky.Dám přizpůsobení, načtu kanál 50 tam je původní,uložená hodnota 32000.Dám do nová hodnota PIN starých budíků a dám testovat.Hodnoty se nezmění když dám uložit tak se stále ukládá hodnota 32000.Proč?Na řj motoru stále vísí : 1 Nalezeny chyby: 17978 - rid.jedn. motoru zablokovana P1570 - 35-00 - - Tam asi bude ta chyba že? Chápu že Vás profíky takovými malechernostmi a chybami zatěžuji,ale pokud já mohu někomu ve svém oboru či koníčku pomoci tak se snažím poradit.Jinak bez těchto pokusů a omylů by se člověk učil a dostával dále.Jsem si téměř jistý že chyby dělá každý....Díky Jirka EDIT: Tak ta chyba tam skočí jen když dám tu novou přístrojovku.Pokud dám starou, dá s normálně vymazat.Zajímavé je že km na obou přístrojovkách sedí.Jinak se starou přístrojovkou vše OK.Díky Jirka
  13. Zdravím.Tak jsem dnes nechal staré budíky hodinu zaplé a poté se normálně do budíků zalogoval.Rozblika se kontrolka IMMA .Tak jsem nasadil nové budíky, přihlásil PINem který je OK, dal kanál 50, napsal PIN starých budíků a nic.Tedy když zadám starý PIN tak se mi stejně po testu chce ukládat hodnota 32000 i když v nové hodnotě mám PIN starých budíků.Když zapnu klíčky, kontrolka IMMA bliká rychle, jak dám login tak začne blikat pomaleji,maxidot napíše imobilizér aktivní,ale začne za chviličku blikat kontrolka žhavení a maxidot napíše "motor do dílny".Předpokládám že je asi bloklá nová přístrojovka? Zase nechat hodinu zaplé? Podle VISu snad dělám vše dobře.Díky za pomoc.
  14. No, tím číslem pod stíratelnou vrsvou jsem právě začínal a nešlo mi to,nevím proč,ale jednou už jsem přizpůsobal klíče a bylo to OK, tak fakt nevím,zkusím zítra podvečer,asi jsem to zase zblbnul ten IMMO.Díky
×
×
  • Vytvořit nový...