Přejít na obsah

hudyx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli hudyx

  • Narozeniny 7.4.1992

Kontaktní metody

  • ICQ
    198693968

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hudyx

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Ahoj, potřebuji radu. Zhruba před 3 týdny jedu z práce a najednou mi přestalo hrát radio, posilovač nešel a za chvili zastavilo auto uplně..... Svítily všechny kontrolky krom dobíjení, jen ten červený vykřičník. Auto nešlo natočit. Rekl jsem si, ze asi baterka exla, tak jsem koupil novou a dnes jedu do prace a ten samý problém. Jinak auto jezdilo každý den celé tři týdny. jede-jede najednou radio, poosilovač jeste 2-3 km a nejelo to vubec..... Když nechám auto hodinu odpočinout, chytne, ale vykřičník svítí a i posilovač nefunguje. Kde může být problem, že najednou tak klesne napětí, že mi to auto odstaví....Ale kontrolka dobíjení se nerozsvítí, tak snad alternátorem to nebude. Prosím o radu. Nemůže být problém v pojistkách na baterii?
  2. takže je to dobře to mínus 4,4 nebo co s tím mám dělat teda :-D ?
  3. RPJI: Díkes :-) No hele, pokud auto stojí venku, když mrzne, tak jsou špatné studené starty, točí dlouho a škytá přitom, tak bych to rád uvedl na tu 0° a zjistit, jestli se to zlepšilo. ( ale všechno je OK, žhavení, vstřiky atd). A tohle je jakože nejjednodušší zpusob, jak s temi starty udelat neco, kdyz je to seklý o tolik a jsem zvedav, jaky bude efekt :-)
  4. Ahoj, chtěl bych se zeptat, před 3 roky jsem si nechaval menit v autoservisu kompletní rozvody, ted jsem byl na diagnostice na VAG a řekl mi mechanik, že mám polohu vačky v záporné hodnotě na -4,4°, nemělo by to byt na 0? Prosím o radu, jestli to nemám seřidit na tu 0°? foto zde: http://www.2i.cz/6924a78d5e
  5. Ahoj, mám problém na Octě 1.9 TDI 77 kW.... a sice, spatne studene starty, točí 2sekundy a škytavě chytá, pak najednou nastartuje a zahulí a běží a má šílený traktorový zvuk. Druhá závada vysoká spotřeba dnes jsem za 107 km spálil téměř 1/4 nádrže a pal.pc ukazoval 5,6-8l a jindy stejnou trasou mám tak 4,2l. Motor nekouří kdyz přidám, jede celkem dobře. Ale ta šílená spotreba co s tím? a ty studene starty škytavé se mi taky nelíbí. Ted auto docela dlouho stálo, tak 3-4 měsíce se s ním jelo jednou nebo dvakrat za 14dní a celou dobu OK, az ted to zacalo:-( Najeto má 194 000 Km , rv. 2005.
  6. Ahoj, mám menší problém s OII 1.9 TDI 77kw, 2005, 184 OOO Km .... Kdyz couvam z garaze- mam jen volnobezne otacky- staci to, je tam malinký spád. Mám zarazenou zpátečku , a poustim pomalu spojku tak, kdyz se dostane do zaberu malinko, tak se zacne auto najednou sebou škubat. Ale dela to pouze u studeného motoru. Spojka vystavuje přesně, kousek nad podlahou, což je super. Chovam se k ni velice dobře. Na autě je vše původní, co se týče motoru,spojky, převodovky.
  7. urcite, ted budu radsi jezdit dva dny s Renaultem a O budu se budu venovat v sobotu, potřebuje vyluxovat a umýt Dneska jsem byl doplnit klimu, kurník to je rozdíl.
  8. tak závada vyřešena. Na první pohled nebylo nic vidět, otevrel jsem kapotu, nastartoval jsem motor a hadička na paliváku čůrala a ztrácela se mi tudy nafta. Byla špatná sponka. Tak jsem tam dal zatím klasickou- zahradní sponku na šroubek a drží. Ale nic nebylo u motoru cejtit. Se to odpařilo asi....
  9. rozvody delany ve skodovce!! , tam predpokladam, ze to um ídobré, Spotřeba volnobeh 0,7l. Motor jde pekne, nekouří, táhne od spodu až do max. Nemůže to být katalyzátor? Ale byl jsem pred 3 týdny na STK, a ME prý krásné hodnoty vzhledem k 180 000 Km. A pri rozvodech meneno komplet, rozvodova sada, mikrořemen kladka, napínák, kladka na alternátoru.
  10. Ahoj, mám problem se spotrebou OII 1.9TDI 77kW, motor BJB. Dnes jsem ujel 120 Km a spolykala 1/4 nádrže. A to jsem jel okrsky 80-90. Jindy 4,7l. Už v pondělí jsem si vsiml, že je spotřeba vyšší o něco, než je normál. Rozvody jsou nové 15 000 Km, filtry všechny také. Gumy R15. Průměr píše 7,8l a nelze to dostat níž. Co by to mohlo být???
  11. Malý dotaz, když měním palivák na 1.9 TDI 77KW, mám si při "napouštění filtru" otevřít ten šroubek na odkalení, nebo si ho při výměně nemusím ani všimnout?
  12. Mně říkali v Autokelly, že original je filtr MANN, tak jsem ho koupil a sedl tam bez problémů, i gumička.
  13. Mám dotaz, má OII spojkový lanko?
  14. Dneska jsem to nestihl, udelam to dalsi vikend. Ale koukal jsem dneska na to, ten šroub je hodně blízko pružině.
  15. Zítra tlumič koupím v Kelly. Drží ho dole na nápravě jeden šroub (tuším 17tka) a nahoře v kufrtu musí být nějaká matka vid?
×
×
  • Vytvořit nový...