Přejít na obsah

Kokta1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kokta1

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Originál je nejlepší, octa se s devilama netváří jak ďábel, ale ja vyblité zelí. Ale pokud se ti to líbí, tak to oloupej vylešti a nalep pancéřovou fólii co se dává na skla aut, pokud tě neohodí šutrem Bugatti v plné rychlosti, nebo nedostaneš zásah ze třech metrů z ak47 tak to vydrží.
  2. Wojnar má pravdu, nejjednodužší je nejlepší. Já jsem koupil světla co se vypínala při větším zatížení baterie, tzn. při zapnutí hlavních světel, ale díky tomu že mám dobrou baterii tak mi při delší jízdě někdy problikávaly denní světla i při zapnutých hlavních. Řešení: ostřihl jsem ten drát co to řešil v tajemné (zatavené) skříňce a napojil na 6pin, pokoj a klid, svítí po zapnutí klíčku a vypne při spuštění hlavních světel.
  3. A musíš se začít modlit aby jsi někoho neoslnil a ten ti pak nerozmlátil přinejmenším ta světla na autě. Vím o 2 případech v okolí. PS: kašli (slušně řečeno) na to
  4. Pánové a co si uklidit? U mě to pomohlo
  5. Neskutečné, je to asi týden co mne napadlo si něco takového pořídit, zase jste rychlejší
  6. Tak to tedy NE chci 50% jinak tě
  7. Že já nedržel ústa. S tou benzínkou jsi mi ukradl nápad, ŽÁDÁM PODÍL NA ZISKU !!!!! Nebo jsi tě najdu frajere a seberu ti všechny zázračné magnetky.
  8. Ty voe, 10ks? To budeš ještě benzín i prodávat vždyť ta nádrž se ti bude sama doplňovat. ZÁVIDÍM a počkám až začne nová aukce koupím jich 15ks a postavím si benzínku.
  9. Já mám něco podobmého jako Carlos. Popelník jsem se rozhodl využívat jako další přihrádku, jenom tam byl docela malý prostor, tak mne napadlo jak ho trošku zvětšit. Vyhodil jsem ten díl co se vytahuje a na průřezy, které jsou ve vnější části sem z venkovní strany přidal plast a heftnul tavkou. Prostor je nepoměrné větší a dá se v pohodě využít na různé potřebné věci
  10. Všichni jste bezvěrci a nerozumíte tomu. Vždyť to zkoumaly i v USA a ušetřily. To je všechno vysoká fyzika a matematika to snad ani nemůže být ze země ( v oblasti 51 to vymontovali z UFO okopírovali a začaly prodávat, právě kvůli utajení v Polsku). Hned zítra kontaktuji výrobce a budu to prodávat jako svatou relikvii, vždyť je to skoro zázrak.
  11. Kokta1

    Octavia 2,0

    Určitě jsi ji nech a přidej plyn +flash-lube
  12. Husí kůže a lítost. Také smekám klobouk před těmi z MB co toto auto postavili.
  13. Kokta1

    OCTAVIA 1

    Nevím v čem se autor článku vozí, ale s celého textu vysvítá jenom závist a to že je autor silniční impotent. Nejsem sice žádný závodník, ale už jsem potkal mnoho naleštěných pánů Klobouků, kterým bych nejraděj rozrazil prd.. v 60km/hod na rovince. A to i před tím než sem si pořídil Koktu. PS: Dnes Zlín cca 9,30hod. naleštěná vínová Fóbie (asi bratr pana Klobouka) na špičce kolony při 35km/hod.
×
×
  • Vytvořit nový...