Přejít na obsah

Kachna80

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kachna80

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. nemusi to být tlumice, me takhle pri prejizdeni retarderu vrzaly silentbloky na poloose.. ty velke kulate, stacilo prostrikat vhodnym olejem a bylo po vrzani..
  2. ja vymenil letnaky 195/50 r15 z bridgestone turanza er300 na bridgestone potenza adrenalin re002 a stoupla z 5,7 na 6,7 1,2 htp 47kw
  3. V servisu zadnou zavadu neobjevili a vibrace vymizely po dalsich cca 1500km, prikladam to teda na vrub nekvalitnimu benzinu.
  4. 195/50 R15 tam dat mužeš , větší profil ne. Auto je s nima mnohem poslušnější, jako na kolejich, komfort mírně klesne, hlavně jsou víc cítit příčný nerovnosti.. RSW děla moc pěkny kola, ale o té měkkosti jsem už četl taky.. Zas bude podle mě rozdil dát je na 1,9TDI neho na HTP a to kvuli váze na nápravu. U lehčích motorů bych se asi tolik nebal, zvlášť jestli s nima nemáš v plánu vysloveně prasit.
  5. Ja to auto nemam od vcera, ale uz s nim jezdim peknejch par let(s timhle konkretnim kusem)... ze dne na den vibruje radove vic, pri zrychlovani nad 3000 ot/min. Je to nejaka zavada!.
  6. na podobnou odpoved jako ta od jozziho jsem se primo tesil , vsichni tu jezdime nebo sme jezdili HTPckem, tak vime jak vibruje, ale kdyz ze dne na den zacne o dost vic, tak to je divny, ne?!
  7. ja byl v servisu, tam neobjevili nic ani wag nic neukazal.. prijde mi, ze se to ted trosku sklidnilo (mozna jinej benzin) ale na dalnici kolem 130 to vibruje stale hodne... nejvic do sedacky..
  8. bydlim v krkonosich, jezdim casto k nasim na sumavu, ale na moravu vubec, kazdopadne dik za nabidku
  9. navod super, jeste pro jistotu najdu nekoho kdo neco podobneho delal, protoze ja jsem s pajkou celkem levej , ale snad to dame do cajku jeste jednou dekuju
  10. na wag auto pripojeny bylo, myslel jsem totiz, ze je nefunkcni ARS,wag neukazal nic. ale je to s jistotou jen ta kontrolka, ktera sviti opravdu mizive.. zkusil bych jeste projet dratky k ni, treba to muze byt nekde tam?
  11. Pratele, kontrolka ASR pri vypnutem ASR sviti velmi spatne, dokonce tak spatne ze neni za denniho svetla videt vubec a v noci jen z lehka... Predpokladam, ze to budou nejaky kable nebo dioda, menil nekdo z vas diody v budikach? jak? diky
  12. muze to delat cokoli, od predni napravy pres silenbloky motoru az po vyfuk,vadu na motoru bych hledal jako posledni..
  13. Ahoj, HTP 47kw a taky zacaly vibrovat pedaly , radici paka a trosku i volant. deje se to pri akceleraci hlavne pri úplnem tahu motoru. takze kazda rada nad zlato. dik
×
×
  • Vytvořit nový...