Přejít na obsah

Skury

Uživatel
  • Počet příspěvků

    70
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli Skury

  • Narozeniny 25.10.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.Pirates.cz
  • ICQ
    71228637

Návštěvy profilu

938 zobrazení profilu

Oznámení Skury

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Mám trošku dost zásadní problém... Projížděl jsem plno diskuzí, ale stejně jsem nenašel odpověď. 1.8T AGU 110kw Ještě před dvěma dny motor šel v pohodě. Pak to znělo po nastartování jekoby na 3 válce. Další den to už nechytlo. Prolezli jsme pojistky, kabely, vše ok. Napadl nás startovací/zapalovací modul. Koupen novej, nic se nezměnilo. VAG nic nehlásí, čerpadlo funkční, palivo to tlačí, vstřiky fungují. Napadá vás něco jinýho?
  2. Mám 6q převodovku 4x4 z benzínu. Průměr spojky 240mm. Můžu na to dát 240mm spojkovou sadu z TDIčka? Motor mám 1.8T 110kW AGU. Díky.
  3. Hmmmm...... Dáš do pojistkovky, která je před spolujedcem pod palubkou? Moc jako nechápu, co řešíš a co nejde a tak...
  4. No, moc homologaci nemají, ale ok. Problém s nima nebude, když tam dáš červený žárovky/led-žárovky. Přilepíš to silikonem nebo lepidlem na plast. Klidně vteřinovkou. Ale bacha na mezery, aby se ti dovnitř nedostávala voda.
  5. Nech to zavařit a je klid. Laminát ti praskne.
  6. Ta nevypadá špatně. Obyč felda, rozumně "tuněná"...
  7. Mike.111: Ty jo, mě nenapadlo, že seš to ty. :-D Muhehe měl sice na feldě HPčka, ale Nkový. To je trošku jiná třída. U tebe vím, že máš snížený, ale ještě jsem v tom pořádně nejel. Dakie: Špatně napsaný. Pokud si pamatuju, tak má přímo škodováckej set. Snad se nepletu, kdyžtak mě Mike opraví.
  8. Mike.111: Jestli chceš měkčí podvozek, tak tam dej serii. HPčka jsou sportovní, takže holt musíš oželet o něco horší komfort.
  9. Skury

    Budíky

    To nejsou polepy, ale celé podklady... Polepy jsou na pytel, musíš se přesně trefit na origo podklady. www.newman-tuning.com
  10. Nedělají se. Pouze jedině že bys zastavil jiný světla. Na feldu neexistuje ani čirá optika.
  11. Jestli myslíš "problikávání" jako spíš že se ti světla o něco víc rozsvítí, tak to je normální. Když přidáš plyn, tak jde do žárovek víc šťávy, tak svítí víc... Na volnoběh tam jde méně...
  12. Jak tohle dokáže někomu prasknout, to mi hlava nebere...
  13. Já jsem zámky zavařil... Rychlé a levné řešení. Ale jinak otázkou je, jak je zámek vylomenej. Já ho měl třeba tak, že stačilo vzít za krytku zámku nebo jakýkoliv klíč a jen otočením se mi dveře odemkly.
×
×
  • Vytvořit nový...