Přejít na obsah

buchta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem buchta

  1. Zkus přeinstalovat mapy na nové V8 (7672 a 7673), měly by být nezávislé na firmwaru.
  2. Dálnice tam je, i s tunelem. Mapy V8, CD_7672 nebo CD_7673.
  3. Zdravím, rád bych upgradoval Columbuse z verze 276X na vyšší. Umíte? Díky za zprávu.

  4. Zdravím, loni v květnu jste mi upgradoval Columbuse na verzi 276X. Můžeme se domluvit na další úpravě? Děkuji...

  5. Pravda, zeptám se líp: Která verze je nejnovější a kde se dá stáhnout? Umí vyhledat adresu v ČR podle čísla popisného a/nebo orientačního kdekoliv? Díky.
  6. Existují novější mapy/navigační data pro Columbus? Mám v6.1, a nestojí za moc. V menším městě nebo obci dojedu tak na náves :-)
  7. Plánování trasy a navigace z bodu A do bodu B. Nejde nastavit výchozí bod trasy, nabídka v menu je mrtvá, jde nastavit jen cíle. Naviguje pak jen z aktuální polohy. Columbus, verze 26xx. Funguje někomu nastavení místa startu?
  8. Díky za informaci. Mám stejnou zkušenost, už jsem 1x viděl obraz i správně :-) Zkusím o víkendu upgrade na novější firmware, měl by to snad řešit. V menu přibyla položka hor. zoom.

  9. Díky. Neznám ještě současnou verzi fw. Která verze je nejnovější (nejlíp oficiální) a která už odstraňuje tenhle bug?
  10. Dobrý den, jsem zde na fóru nový. Mám SII 8/2009 s Columbusem vč. TV tuneru. TV obraz 16:9 vypadá jakoby zoomovaný, spodní a horní řádky jsou odřezané a je protažený mírně na výšku. Stejné při příjmu ze stanic vysílajících klasicky 4:3 i ze stanic 16:9. S DVD při širokoúhlém zobrazení 16:9 je obraz OK. Už o tom psal i harmi, ale žádná odpověď. Kdo poradí?
  11. Zdravím, mám stejný problém se zobrazováním TV na Columbusu ve formátu 16:9 (DVD je ok). Vypadá to jako zoom na výšku, horní a spodní řádky obrazu chybí. Podařilo se vám to nějak vyřešit nebo jste to nechal plavat?

×
×
  • Vytvořit nový...