Přejít na obsah

sniper bill

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli sniper bill

  • Narozeniny 25.12.1982

Návštěvy profilu

743 zobrazení profilu

Oznámení sniper bill

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No tak to je teda rychlost... Kontaktů mám 233, zabírají celých 79kB... Normálně by se to přeneslo za pár vteřin, ale koukám, že si asi budu muset udělat dvouhodinový výlet. Jenom mě teda s*re, že jsem ani po té čtvrthodině neviděl ani kontakt, přitom ty jsi tam měl nějaké přetažené už po pěti minutách...
  2. jj, zkoušel jsem pak druhý pokus a nainstalovalo se to v pohodě, ale seznam se mi pak do auta nenačetl, ač se to tvářilo, že to pořád něco dělá... Možná jsem měl počkat déle jak 15 minut, ale nebavilo mě to. Mám tam jenom asi 200 kontaktů, to snad nemůže trvat přetáhnout přes BT déle jak pár minut. Teď se mi to pro změnu nechce spojit ani přes bluetooth, sice telefon auto najde, vyžádá si to kód a pak nic, auto dělá, že tam žádný telefon není... Ale zrovna jsem přeinstaloval SW telefonu, tak to pak zkusím, jestli to funguje aspoň nějak a pak zkusím znovu ten prográmek. Možná byl problém s tím, že se mi ho nepodařilo nainstalovat napoprvé.
  3. Oficiální vyjádření ze Škoda Info - Line:
  4. nj, teď jsem to našel, ale E66 má S60 3rd, já mám už S60 5th...
  5. No to jsem se snažil najít, ale nenašel jsem.. Kdybys našel někde link, můžeš mi to sem pls postnout? Nebo jestli ještě máš někde ten .sis, tak prosím na mail..
  6. Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s připojením telefonu se Symbianem S60 5th k OII (r.v. 2006)? Ono se to připojí, telefonovat jde, ale jde o to, že se zobrazuje jenom číslo volajícího, ne jméno. A když chci volat, tak to musím naklikat na telefonu... Hodilo by se, kdyby se seznamy kontaktů, hovorů atd. daly načíst "z volantu". Našel jsem aplikaci k S60 3rd, ale ta mi nefunguje. Můžete mi někdo poradit nějaké řešení, jak to udělat? Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...