Přejít na obsah

Václav Veliký

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Václav Veliký

  1. Tak sory sem se nechal trochu unést Kdyby jsi byl automechanik tak by jsi mluvil trochu jinak ! Mně prostě štvou lidi co si myslí že automechanik je otrok co umí jenom věci vyměnit.
  2. To byste chtěly aby to žralo jako startér ?
  3. No jistě automechanici jenom vyměňují věci, tak bych tě chtěl vidět jak jedeš do servisu s tím že si necháš něco opravit. Budeš na to čekat měsíc a vydrží to jenom chvilku. Co by jsi chtěl ? Aby když se ti posere brzdový váleček tak aby ti ho rozebraly a vyměnily gumičky ? Jistě jde to ale není žádná záruka že to vydrží jako nové brzdové válečky ! Už sem na dílně mněl i zákazníky kteří chtěly abych jim neměnil lamelu spojky za novou ale abych jim to za nějaký menší peníz opravil. To samé jsem mněl nedávno s kotoučovou brzdou. Zákazník přijel s Leonem a stěžoval si že mu to moc nebrzdí a rychle s tím chtěl něco udělat. Když sem mu řekl cenu tak hned začal at si to tam chvilku nechám a nějak mu to opravím :D Někdy si klepu na čelo co si ti zákazníci vymyslí. Pro vás jsme jenom otroci do kterých kopnete když se vám na autě něco pokazí. Když si neudržujete auto tak si stěžujete na nás. Mněly by jste být rádi že vůbec někdo těm vašim blbostem vyhoví a auto vám dá zase popořádku ! Prominte že nehovořím k tématu ale tohle mně docela štve když někdo nazve automechanika výměnkářem a podobně. Ano ted se drtivá většina dílu vyměňuje ale proč ? Lidi kteří toto říkají jsou teoretici a věřte že není moc sranda se k nějakým věcem vůbec dostat už jenom kvůli vybavení co je třeba mýt na dílně. Dnes už nejsou auta jako stopětky! Na které vám stačí šroubovák a dokážete zázraky.
  4. Z fota motoru se to poznat dá. Sice musíš koukat na drobnosti ale poznat se to dá. Neříkám že já to hned poznám, může mýt měněnou cívku(nějakou tunerskou). První Favoriti nemněly řídící jednotu. Někde sem tedy četl že se našli i tací co jí tam mněly ale ještě sem to sám neviděl. Pokud je to opravdu tak že fáčka s karburátorem mněly řídící jednotku dalo by se to poznat tak že pod sání vzduchu jde neobvykle kabelů od řídící jednotky. Doufám že se my nikdo nebude snažit namluvit že sou i fáčka s řízeným karburátorem, o tom už sem taky slyšel od jednoho experta a dokud to neuvidím tak tomu neuvěřím. Je možné že některé verze fáčka mněly řídící jednotku kvůli zapalování ale mám takový pocit že první fáčka mněly zapalování téměř shodné se škodou 120a dalšími Š. Ted si my nasadil brouka do hlavy, hned začnu shánět fáčko s karburátorem =)
  5. Máš tam karburátor nebo jednobod ? Z toho co si napsal se my zdá že máš nějakej kousek z budoucnosti s karburátorem a vstřikem :D :D Koukni jestli to má řídící jednotku jestli se v tom moc nevyznáš, to je první známka jednobodu. Nebo alespon umísti foto motoru. Za studena na LPG nenastartuješ jak už tady bylo řečeno. Startuj na benzín a pak přepni na LPG. Pokud to ani na benzín nechytá tak bude problém možná v zapalování. Možná by stačilo seřídit předstih, nejdřív napiš co máš za motor aby ti mohl někdo poradit =)
×
×
  • Vytvořit nový...