Přejít na obsah

lebedak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení lebedak

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. Sviceni zadnich svetel s dennim lze naprogramovat i u starších ročníků. Odesláno z mého GT-P3110 pomocí Tapatalk
  2. Lak na rapidu mi přijde nějak méně kvalitní. U mého 5 let starého rooma se po odření od dveří "šikovných" vedle parkujicich řidičů objeví odřený lak, který se dá většinou rozleštit Ale na rapidu už mám pár mist kde se lak "odprýskl".
  3. Minulý týden jsem byl na prvním servisu dle pp. Bylo to po 14. měsících od koupě. Najeto mám 8500 km krátké trasy. Od nového mi ukazoval pp jen servis , ted uz mám udaje oba. Cena prohlídky 4960,- včetně desinfekce klimy. Olej Shell 0w30 ll 660,-/litr
  4. Tak se také přidávám k vrzajici většině. Včera při horku jsem to poprvé zaslechl. Fičení meluzíny u b sloupku mám také od jara a je to dle servisu další " vlastnost". Mám 6/2014 , technik ze servisu zkoušel jejich novou předváděčku a fičí také.
  5. Ahoj. Mám room 2009 pred FL a ve dvou servisech tvrdili že to nejde. Víc jsem také nezkoušel.
  6. Mě se osvědčila tepla voda . Poleju cele přední okno, to se trochu ohřeje a nenamrzá zevnitř od dechu. Nesmí bejt ale -20 , to už nepomůže asi nic.
  7. Na prvni pohled jsem u radia nepozoroval žádnou změnu. Ale vzhledem k tomu že mi dvakrát zazlobilo přepínání stanic (přepnul jsem na volantu radio se ztišilo, zesililo ale stanice zůstala stejna) tak jsem ho nechal přehrát.
  8. No a ani přes tu ručku to není ono. Doufám že ještě napadne nějakej sníh abych to vyzkoušel. Ale na silnici je ESP super.
  9. Jak moc se vypne nevím. Ani nevím jak to při letošní zimě vyzkoušet ale maxi dot hlásí červeně ESP OFF.
  10. Dnes dostal "FERDA 25" do parády mého RAPIDA. Super spolupráce. Doděláno zamčení po rozjezdu, svícení koncových světel při denním svícení, HHC, protočení ručiček, dotankovat na maxi dotu, nahrání novějšího sw rádia a novinka (aspoň jsem o tom tady nečetl) úplné vypnutí ESP po podržení tlačítka na deaktivaci ASR. Patří mu velký dík.
  11. V Čechách jsou háčky a nějaké siťky u ambition fresh v základu, alespoň já je tam mam. Myslim že už to tu někde v diskusi proběhlo, ze v sk jsou za příplatek.
  12. Mam dotaz. Lze naprogramovat ztlumení radia po zařazeni zpátečky i když nemám senzory?
  13. Jj ale to neřeším protože mi auto stoji na sídlišti a tak ji stejně vyndavam. Nechci shánět ještě okno po nájezdu nějakýho vo... a . Holt mám při odchodu plnější kapsu.
  14. Tady přidávám fotky, konečně jsem to nafotil ale jen mobilem.
×
×
  • Vytvořit nový...