Přejít na obsah

misanek147

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    317222754

Oznámení misanek147

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak nevím, jestli je to jen smůla nebo shoda náhod, ale 2 dny po sundání předních folií a při prvním parkování přes noc v Praze to dopadlo následovně: rozbité okno, ukradený RS volant, ukradené xenony...
  2. Tak u mě šly dneska folie z předních bočních taky dolů. Měl jsem na všech oknech Bruxafol s 20 % propustností... před sundáním ovšem naměřena 12% propustnost, bez folie naměřeno 74% .. Takže i s tou nejsvětlejší folií mimo uplně čirý bezpečnostní se do limitu člověk opravdu nevejde...nebo by ten rozdíl byl na pohled uplně minimální.
  3. plastovy ramecek otočim:) to by nebyl takovy problem , spis prechod od rukojeti k manžete přehodit bude asi problemek
  4. To jsem právě myslel, jestli jde otočit tu manžetu obráceně, a pak přehodit ten platovej rámeček dole aby to pasovalo. Ted me ale napadlo že škodovka dělá i takovej gumovej kryt kolem zámku constructu..parkrát sem to u někoho viděl, tak jestli to neni součast ty manžety ale jde ten kroužek koupit samostatne, udělam díru klidně přes šef, necham to zapošít at se to nepáře, nasadim gumovej kroužek a hotovo.
  5. Ahoj všem, vím že se to tady už řešilo, ale nikde jsem se nedočetl jak to provést Jak páku vyměnit vím, ale vadí tam švy viz foto, které jsou oproti předface řadicí páce obráceně (předface - 1 šef vzadu uprostřed, 2 švy smerem vpřed ; face - 2 švy vzadu, 1 vepředu) díky tomu sešití vychází samozřejmě akorat na zámek constructu, což je nemilý.. Takže otazka č.1 - jde otočit manžeta?? (Ve vlaknu romaria jsem videl že jde, ale u verze z chromovym prstencem, a dál případne jak, abych předešel vlastním zbytečnym pokusum a nový páce, jestli to někdo ví.. otazka 2 - má to někdo v autě přes šef s stím že se to nepáře a vejde se to tam?? Diks
  6. Kamarád má Llumary stejny zatmaveni, žádný bublinky, folie zařizlý ke krajum že pomalu neni poznat že to je folie..už na druhym aute, proste tak jak si představuju že to má vypadat. Bruxafol jsou samozrejme jedny z nej folii, ale je to uplne k ničemu, když ti je nekdo nalepí prasacky, bude to vypadat stejne jak u mě... Už jsem objednanej na reklamaci tak doufam že to uvedou do pořádku.
  7. Spravenim jsem myslel nechat je to znova přelepit..ale aby to nedopadlo stejne - nebo huř + zničených dalších 10 věcí.. každopadne se na ne zitra vrhnu.
  8. No ja jak nad tim přemejšlim, tak to po nich už nechci moc "spravit". Nejlip bych to videl aby dali folie dolu z celyho auta, a vratili mi penize včetně škod. Folie bych si šel asi udelat už jinam.
  9. a cena byla v "prosincovy akci" 3500 Kč s DPH..
  10. Autofolie-praha.cz .. Jsem teda domluvenej že pokud to nezmizi nebo byl by problem tak samozrejme reklamace, nechci na ne hazet špinu předběžně..i když zas tak uplně předběžně to neni..
  11. Zdravím, před cca 14 dni jsem si na vůz nechal nalepit tónovací okenni folie značky Suntek. Bylo mi jasné že instalace v létě by byla asi vhodnější, nicméně jsem je chtěl hned a bylo mi řečeno že instalace v zime (-3 stupně) ničemu nevadí, akorat skla budou déle vysychat a nebudu moci stahovat okna, což mi v tomto počasí nevadí. Co mi ale vadí je, že jsem si cca po 2 dvou dnech na aute začinal všímat nedokonalostí v podobě bublinek s prachem či nečistotou uvnitř. Auto jsem si po montáži přebíral v 9 hodin večer, takže jsem si i po prohlidce auta za tmy bublinek nevšiml. Vesměs na každem okně je cca 4-5 malých bublinek cca do 1mm + na předních oknech cca 3-4 mm dlouhá uzká bublina pod kterou je zblízka zřetelně videt prach. Nejhorší je to asi na zadním okně, kde bych řekl je i odřezek folie tež cca 3-4 mm - viz foto. Další pár věcí, se kterými nejsem moc spokojen: místo nálepky atestu zn. Suntek mám na oknech atest značky ASWF....dále jsem si všiml na zadním okně mám na jednom místě zvenku roztavené těsnění okna od horkovzdušné pistole a rýhy od nože pod oknem na tesnění pravděpodobně od řezání hrubého tvaru folie...a jako poslední vec me zaskočila vcelku vysoká mezera u bočních oken u horní hrany od zakončení folie... Po telefonátu mi firma sdělila, že bubliny zmizí až folie pořádně vyschne a "narovnají se"..připadně že to zmizí až na jaře, protože ted to nemá moc přiležitostí vyshnout. Ted mi jde o to, jestli je to opravdu pouze nízkymi teplotami a v létě bubliny zmizí, nebo budu do jara jen ztrácet čas na reklamaci a opravu.Dál se trochu bojim aby to po reklamaci nevypadalo stejně nebo se nepokazilo např vyhřívaní zadniho okna...nevím, kamarad ma na aute Llumar a pomalu bych nepoznal že to je folie.. Nechat to být nebo to řešit? Předem díky
×
×
  • Vytvořit nový...