Přejít na obsah

michalkaspr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení michalkaspr

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Chtěl bych si vyměnit tlakové čido (na trubce klimatizace) a chci se zeptat jestli se musí před výměnou vypustit náplň klimatizace? octavia SLX 1999 Díky.
  2. Diagnostika právě žádnou chybu nepíše proto jsem se obrátil na vás. Diagnostika žádnou chybu nenapsala, ale při testu akčních členů se ventilátory vůbec neroztočily. Na řídící jednotku jsem se díval dneska a vypadá zdravě, i všechny konektory jsem vyčistil.
  3. Netočí se mi ventilátory na prví stupeň při zapnuté klimatizaci, po chvilce se zapne druhý stupeň, za chvíli se zase vypne. Kdepak by mohla být chyba? Díky octavia 1.9 TDI 81kw (automatická klimatizace)
  4. Omlouvám se asi jsem se špatně vyjádřil, mě řekli v servisu, že větráky se mají zapnout na první stupeň, když je tlak v klimě max. na 15atmosférách, jenomže oni se zapnou na 18atmosférách rovnou na druhý stupeň a to je špatně, protože když je venku hodně horko tak se to nestačí dochladit a stoupne tlak v klimě a všechna náplň ujde přetlakovým ventilem. Nějak takhle mě to řekli.
  5. Zdravím, mám problém s ventilátory, když zapnu klimu tak se ventilátory spustí až na druhém stupni asi na 70 stupních oproti normálním 40. Nevíte někdo kde je chyba? Dostal jsem tip na teplotní čidlo, nebo relé ventilátorů, tímto se chci zeptat kde najdu to relé ventilátorů? Díky.
  6. michalkaspr

    brzdy

    A ještě se chci zeptat kdyby byla špatná podtlaková pumpa zjistilo by se to na vagu? Tam jsem to měl a napsalo to jen málo náplně v klimatizaci, to už bude asi ale jiný problém.
  7. michalkaspr

    brzdy

    A kolik asi tak stojí ta podtlaková pumpa? A co se týče těch hadiček musím zvednout auto nebo stačí kyž odšroubuji vrchní kryt?
  8. michalkaspr

    brzdy

    Zdravím, možná už to tu je ale nodočetl jsem se. Mám problém s padajícím brzdovým pedálem. Když jsem auto koupil měl jsem nové brzdy, tudíž s nima nebylo potřeba nic dělat. Brzdový pedál brzdil hned od vrchu prostě paráda. Potom jsem dal auto na výměnu rozvodů a tlumičů a když se mi auto vrátilo ze servisu tak se mi brzdový pedál začal propadávat, prostě zničeho nic. I při vypnutém motoru prošlápnu pedálaž do poloviny, při zapnutém motoru ho prošlápnu až na zem. Mechanik mi řekl že je to normální, i na technické ukazovalo vše OK. Dnes jsem byl na odvzdušnění, ale je to pořád stejné. Škoda octavia 1.9tdi 81kw.
  9. Zdravím, mám octavii kombi 1999 a zlobý mě zámek a otevírání kufru. Do zámku f kufru vůbec nejde strčit klíč, to by mi ani nevadilo, ale kufr občas nejde otevřít, když auto otevřu dálkáčem tak slyším, že v kufru cvakne, ale ta páčka je prostě mrtvá jenom tam tak volně lítá, potom auto párkrát zamknu a odemknu a zase to funguje. Jednou se mi i stalo, že se mi kufr nezamkl. Nevíte kde by mohla bát chyba? Díky za radu.
  10. Nikdo neví? Nesetkal se stímto problémem nikdo?
  11. Nevíte kde pořídit (stáhnout) mapy do navigace škoda DX a jak je vypálit na cd aby to šlo? Potřeboval bych mapy ČR, Slovensko, Maďarsko, Rakousko, Chorvatsko a Itálii. Díky za radu.
  12. úplně to nevím, jak to mám zjistit?
  13. Koupil jsem si CD měnič, když ho napojím tak se spustí, dám do něho cd, ale když chci vybrat políčko cd shuffle tak to nejde. Mám navigaci DX typu C a cd měnič Blaupunkt CDC A01. Poraďte prosím.
×
×
  • Vytvořit nový...