Přejít na obsah

wyziv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem wyziv

  1. Ahoj, díky za odpověď ve fóru. Popsal by jsi mi prosím jak ta elektropřípojka vypadá - to se montuje místo té původní elektrokrabičky/připojky co je u tažného? Jaká je prosím cena, třeba i s montáží? Odkud prosím jsi? My jsme z Vysočiny. Fabie je tatíkova, tak bych mu pak kdyžtak přeposlal info a kdyby měl zájem, tak by za Tebou klidně i dojel. Chtěl jsem Ti hodit SZ, ale nešlo mi to.
  2. To tažak: dá se prosím ta elektropřípojka dodělat už k namontovanému tažnému a případná cena? Tatík si nechával před koupí auta (předváděčka) namontovat tažné a chlapce u autorizovaného dealera samo nenapadlo vzhledem k přítomnosti parkovacích senzorů tam dát lepší elektriku, která park. senzory při zapjení přívěsu deaktivuje :-( .
  3. Já osobně bych jim to v autorizáku nebo přímo v MB omlátil o hlavu, jak nad tou svou prací uvažují, jako když jsem já před 2 roky řesil u 8 let staré fabie korozi: dveří řidiče, prahu, pátých dveří a sváru na vnitřní bočnici kufru. To byl pak cvrkot . Tatík, ale takovou náturu nemá a já se mu do toho nechci motat.
  4. Děkuji Ti moc, taky sám nevím, co tam má, až k němu pojedu tak zkusím kouknout.
  5. Mohl by jsi mi prosím poslat postup, jak to v infotainmentu vypnout? Jednorázově by mu to asi stačilo, vypnul by si to jen, když by couval s károu. Nevím, kdy k našim pojedu, tak bych to zkusil.
  6. Používá redukci, protože Škodovka už dává klasicky zásuvku 13-ti pólovku a kára má jen 7-mi pólovku, ale tím to asi nebude. V autorizáku přiznali, že tam dali jen klasickou elektriku. Vůbec nechápu jejich myšlení, že když už si někdo nechává montovat na auto s parkovacími senzory tažné, že už přímo nenabídnou to s deaktivací senzorů - peníze problém nebyly. Šel by ten parkovací asistent vyřadit úplně? Tatík přemejšlí, že by si tam dal parkovací kameru se zobrazením ve vnitřním zpětném zrcátku.
  7. Ahoj kluci mám prosím dotaz, který se týká zadních parkovacích senzorů. Otec kupoval loni 1.2 TSI ve výbavě Style plus - byla to předváděčka a ještě než jí bral, tak si tam nechal namontovat tažné. Je to sice jeho hloupost, že si neověřil a přišel na to až letos při používání káry, co mu tam namontují za těch 9,000Kč (já osobně bych jim tam za to nakopal prdel), ale dali mu tam obyč. elektriku, která při zapojení přívěsu nedeaktivuje park. senzory, takže to po dobu couvání neustále řve. Můj dotaz je , zda je nějaká možnost dodatečné deaktivace, bez nutnosti tahání nové elektriky, nebo jestli má origo škodovácký park. systém např. svůj repráček (přerušit kabel vypínačem a manuálně si repráček vypínat při couvání s károu). Za každou radu moc děkuji.
  8. Já jsem spokojenej se 185/60 R14 82T. U mne je jedinej problém, že mám na elektronech ET33 a nemám to zapsané v TP. Asi je prodám a kouknu po tom co mám v techničáku. A tak hezky to auto sedělo, v zatáčkách k neutrhnutí :-(
  9. Zařezával jsem folie nahoře opatrně odlamovacím nožem a šlo to v pohodě, neboj půjde to
  10. V pohodě, mě se to stává taky
  11. U krátký fábky jsem dělal jen to co mám na fotce, protože jsem na zadní skla a kufr dával folii s nejmenší propustností. U kombíku jsem se na to vybodl - na oknech je sun-set z výroby - je to moc světlý a to už by se mi asi nelíbilo a asi by to ani neladilo. S koncem dveří u C sloupku zkušenost vůbec nemám, ale tam máš asi pravdu, tam to bude náročnější.
  12. Mě doporučoval těsnění odtáhnout aby to vypadalo lépe a oddělat mi to šlo, bavíme se doufám o B sloupku ? . Jak se sem dává foto, prosím :-(
  13. Stáhl jsem okýnka a těsnění jsem odtáhl abych ta folie dostal až pod těsnění. Kdybych já talent věděl jak jsem dát fotku sloupků co jsem si dělal, tak bych Ti to sem hodil :-/
  14. Na to sundání mi doporučoval borec co mi dával folie na skla a pak mi nechával folii na polep sloupků, který jsem si pak již dělal sám něco slabšího, delšího a pevného jako je stará trojúhelníková škrabka na led (postupně po celé délce gumy pomalu zvedat aby se moc neohla). Přesně jak píše mytrix ráda se ohýbá a blbě se rovná. Na Fabii I se mi to jako amatérovi povedlo a polepy drží líp než origo polepy sloupků z výroby, co má soused na Fabii II.
  15. Ahoj, lidi, tak to já pro změnu čekám na vyřízení reklamace od škodovky. Má Fabka r.v. 2006 combi - 5 cm dlouhý rezavějící slimák na prahu u spolujezdce (kryté dveřmi), dělá se pod barvou pupen na sloupku dveří u řidiče (vylejzá zpoza té gumové lišty), když otevřu kufr, tak na řidičově straně na sváru jsou 2 rezavé fleky a na pátých dveřích se v laserovém spoji (tak říkají tomu podélnému prolisu) dělají pod barvou pupínky. U autorizovaného prodejce mi odmítli ještě vyfotit na reklamaci na pátých dveřích zvedající se pupeny - přejetím prstu i vizuelně jde vidět, že to jde zevnitř, ale asi jak se to zvedá, tak už tam je odlouplej lak a tvrdil mi, že je to od kamínku, že to nenafotí (asi jezdím pozpátku :kol-44: ), Dost mě ten rádoby odborník v servise zvedl žluč - čekám jak dopadne reklamace a popř. pošlu email přímo na škodovku :kol-36: Mám ještě druhou Fabii krátkou, stejný rok výroby a nikde ani tečka . Fabia I 1.2 HTP Clasic 2006 Fabia I combi 1.4 16V 55kW Elegance 2006
  16. nezadal svůj status

  17. Už ho mám od KIBIho a jsem s ním spokojenej. Štvala mě ta díra pod autoradiem a skastlíkem se zo super . Kibi díky
  18. Díky moc. Cena mi vůbec nevadí. Ahoj
  19. Ahoj lidi, chtěl bych do mé Fábky vysouvací kastlík pod autoradio. Nevíte jestli se dá někdo koupit? Na škodováckých stránkách jsem ho nenašel, tak zkouším vrakáče. Ve vyšších výbavách se dával normálně. Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...