Přejít na obsah

kitrab

Uživatel
  • Počet příspěvků

    211
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kitrab

  1. Odpovim si sam 😎 ...... Dilenska prirucka elektroinstalace strana 1977 hovori jasne, SS je na pinu2. Staci prohodit spinaci kablik z 9 na 2 a vse funguje jak ma. Prohodil jsem piny na obou stranach konektru, a nebylo nutne ani nic pajet, strihat apod.. I cinani udelaji chybu 🙃.
  2. Koupil jsem také z alíku vypínání S/S a nefunguje. Nemáte někdo zapojení konektoru, kde je ovládání tlačítkem ? Mám spínání přivedeno na PIN9 a chci si ověřit, jestli to je OK. Napájení elektroniky je na druhém konektoru PIN1 a 6. Díky.
  3. kitrab

    Karoq FL

    Což platí pro privát. Celkově ty podíly na trhu jsou relativně stabilní, a žádný velký přesun se nekoná. Podíl se drží kolem 30%. A v ČR, kde si stále mnoho lidí představuje zn Škoda jako vyšší level a jsou ochotni platit vyšší cenu. Obecně konkurence už není tak levnější jako např. před 5 - 7 lety. Ale souhlass výše uvedeným, Karoq FL už není tak zajímavý.
  4. kitrab

    Karoq FL

    Ale no tak, vše má výhody/nevýhody. U škodovky se ale potkají ty nevýhody, vysoká cena omezení výběru, smutná realita. Termíny dodání, všeho dočasu. Vždy se vyplatí porovnat s konkurencí.
  5. kitrab

    Funkce topení

    Směry foukání ok, rychlost se mění.
  6. kitrab

    Karoq FL

    Tak tak, mnoho potencionalnich zakazniku se poohledne po necem jinem. Cenu musi navysovat pekne pravidelne, ono si toho spousta lidi nevsimne. V CR prodaji i za mega zaklad ovci tady je dost.
  7. kitrab

    Karoq FL

    Hlavně aby třeba fungoval infotainment a byly tam tlkačítka. Na zadní světla a jinak ohlý plech to fakt nejezdí :).
  8. No nevim, ja si koupit rozbocku na napajeni a nez jsem doresilmpapiry pri koupe vozu, autorizak namontoval dle meho prani, napajeni z pojistkovky, natazeni kabelu ve sloupku. Resenim jsem se inspiroval zde na foru za coz autorum dekuji 👍. Vse bez problemu a zajiste montaz sluzba navic kmnovemu vozu. Takze i takto se da.
  9. :-) ses zrovna vyklubal z vejce !!
  10. kitrab

    Škoda KAROQ

    Rok anebo dva ? Optimisto, pet a mozna vice a do te doby bude auto a i ten dum cenove x2. Pokud nekdo chce nebo potrebuje tak si to poridi, mozn si pocka mozna proti minulosti priplati. Inflace min4% a nikdo nevi kam to pujde. Mozna pro nekoho ma smysl cekat na FL pr jineho zase ne.
  11. Konečně se letiště využije :-).
  12. Dal jsem neresil. Carplay bezdrat funguje jakz takz, i kdyz infoteinment je nejslabsi misto, spolehlivost mizerna.
  13. Svet koncernu, asi se to jeste nenaucili. A podle tech zoufalych pokusu jeste dlouho nenauci.
  14. :-) a tak už to jde pár let, a výsledek stále stejný stále kvoká stále kvoká. Slibem a aktualizací, která obsahuje kdo ví co třeba novou ikonu nezarmoutíš :-). Couvací kamera chyby 2x denně to je radost až na kost.
  15. kitrab

    lem na blatniku

    Se treba dozvime . Ma to vliv na funkci ? Nema ? Pak to neres. Vadi ti to nebo ma to vliv na funkci ? Rozbi prasatko a nech opravit.
  16. kitrab

    lem na blatniku

    Pryyyy :-) Asi byl skrablej truchu vic hold to je zivot. Na blatnik auto nejezdi. Tohle z fabriky nevyjelo.
  17. Nosič pěkný !! Hmotnost je o zvyku a naučení manipulace při nasazovní. Dej tomu čas. Máš doba TV studio ? :)
  18. Věčný optimista ! Kéž by jsi měl pravdu :).
  19. Nevím jak naSlovensku, ale v ČR se stále krade vše a i to co je zamknuto :). Jednoznačně jednodenní výlet == schování nosiče do kufru, pár věcí hodím do kufru na nosič. Otázka 3 min. A v klidu můžu odjet a nikoho nosič nebude lákat. Navíc Thule, Atera jsou atraktivní, cenu si drží, nosič za 13 000 někdo hravě za 10 000 prodá, lidi mu urvou ruce. Jako příklad mi před domem v poklidné čtvrti rodinných domů posbítali Thule ze střechy auta, profesionálně bez poškození příčníků. Za mě, co není vidět nikoho neláká a zvyšuje pravděpodobnost, že se to někdo nepokusí ukrást :).
  20. Díky za info i za odkaz na rámeček 👍.
  21. Taková kravina, až po pár měsícíh jsem na tohle vlákno narazil, rámeček o 8 mm výše a jeví se vše OK. Zlaté vlákno. Jen by to měli začít číst ve Škodovce a hlavně prodejci, aby nemontovali rámečky tak blbě :). Ještě se zeptám, díry na šroubky v předním nárazníku pro montáž rámečku, jsou tam od výroby, a nebo je nárazník čistý a každý servisák si vyvrtá své ?
  22. Účinnost je jedna strana věci a vizuální vzhled druhá. Pak folie není vidět, výkon nižší. Folie třeba plní už EURO7, hold výken omezen :).
  23. MR2021 ma folii. Karoq folii umi. Dratkum 3x zdar 👍.
×
×
  • Vytvořit nový...