Přejít na obsah

zzdeny

Uživatel
  • Počet příspěvků

    84
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení zzdeny

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. zzdeny

    Cukání motoru

    Taky me to dela. Jako kdybych byl novacek v autoskole.
  2. Ty se v tom vyznas? Mas nato nastroje?
  3. Spotreba mirne klesla. Ale jezdil jsem za min. V Nemecku jsem ho nesetril. Podle navigace jsem jel 182km/h. A to nebyl plyn na podlaze. Aktualni spotreba 15l. Ale pri pridani plnynu to uz neragovalo. Asi to ma omezovac. Na tachaku bylo 190. Myslim ze by dal 220. Tak nevim. Zachvili jdu na druhou prohlidku. Ale asi nIc nezjisti. Jinak jak se projevi nacaty turbo?
  4. Tak po 40000 mi auto zaclo min tahnou a casto je zvysena spotreba o 0,5-1l. Zkouseli jsme tankovat na ruznych pumpach, ale nijaky vliv to nemelo. Kdyz chci aby to vic jelo musim na vic slapat a tim to vic zere. I manzelka mi rika ze to nechce jet. Ale zadnou poruchu to nehlasi. Vzduchovej filtr byl menenej. Co by to mohlo byt? Uz vidim jak v servisu budou tvrdit, ze je vse ok, ze to nevykazuje zadnou chybu. Tak jak pri stahovani oken mi po zime zaclo drncet. Nejdrive mi rekli, ze nic neni slyset. Pak kdyz jsem jim to ukazal, tak ze pry to nejde reklamovat protoze to stahovani funguje. Tak se mi tam zatim nechce ani volat.
  5. Taky mi tam teď dávají krytku, ale něco se zadnímy světly, nevím co..dovím se zítra snad bude auto hotový.
  6. zzdeny

    Pojisteni

    Me to u koop vychazi na 13t. Jinak me zvysili povinne na 4187, takze me dost vytocili, kdyz jsem zjistil, ze i havarijni dost preplacim.
  7. zzdeny

    Pojisteni

    mate nekdo oboji pojisteni pod 10000kc na rok? Jak se dostat k dobrymu levnymu pojisteni?
  8. Loni jsem koupil na doliti olej pres net a nedavno jsem si vsiml, ze je davno proslej a navic byl urcen asi pro Francii? Vadito? Nebo jsem naletel?
  9. Kdyz se opres tak jedna tretina? Co si pamatuju 2x jsem musel z velky rychlosti dupnout na brzdy a pedal jsem seslapl az k zemi , ale auto brzdilo i abs pracovalo. A dyz stojim v kopci, staci jen lechce stlaci pedal a auto stoji. Ale i tak kdyz se vic opru, jde az na zem. Takze to neni normalni? Kruci mam uz skoro 27t najete, nevim zda mam jet uz ted na servis nebo to nechat az na garancku.
  10. Jak to mate s brzdami? Jde vam pedal proslapnout az na zem? Auto stoji, mam nastartovany motor a pedal proslapnu az na zem. A kdyz musim na prdce zabrzdit tak taky, je to normalni?
  11. zzdeny

    hrdzavenie

    taky jsem nekde na aute nebo v aute videl reavejici sroub, a u fabie to bylo samy
  12. zzdeny

    Topeni klima

    Taky se vam zapina sama klima i kdyz je zima? Rano nastartuju zapnu topeni na max dam ofuk na predni sklo a zapne se klima. Jaky to ma vyznam?
  13. Kazdej se na to diva jinak. Nekdy jezdim eko a to sleduju spotrebu. A nekdy jezdim na cas. Hlavne dalky. A myslim ze to tu neni o tom kdo co resi, ale kolik to komu zere a jak je spokojenej.
  14. Takze mam odpoved z infolinky skoda. 10% odchylka je v toleranci a pokud je vetsi mam se obratit na servis. Takze odpoved stejna jako vzdy.
  15. Na maxidotu to mam, ale stejne me to ukazujeno 10 vic, oproti navigaci. Na maxidotu to je jen na upozorneni na rychlost, zatim se to jinak neprojevilo nez ze me ro upozorni na nastavenou rycholst.
×
×
  • Vytvořit nový...