Přejít na obsah

Tomáš kaprál

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Tomáš kaprál

  • Narozeniny 24.3.1983

Kontaktní metody

  • Skype
    tomas.kapral

Oznámení Tomáš kaprál

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nic extra. Barva šedá stone,kola Spider 16",výbava Elegance a vnitřek světlá kůže L&K
  2. Tak jo Díky za info. Chtěl jsem si být 100% jistý než začnu schánět! Právě že ty ze Scouta vypadají nejlíp a pak byli ještě v 17 ty co se dávali na Roomster verzi Sport,ale těch nikde moc není.
  3. Zdravím Zeptám se možná trochu hloupě,ale někde jsem vysledoval inzeráty,že lidi prodávají fakt hezký kola z Roomstera a píšou že to má stejnou rozteč a je to 5x100 a jde to i na Octu1. Nevíte jak je to ve skutečnosti? Mám do teďka na svý Octě 205/50 R17 od STILAUTO,ale jsou dost odřený od obrubníků a když jsem zjistil v Praze,že v Pneu Vulkán v Šeberově je opravují a stříkají za 500kč bez DPH odbarvení a 1800kč bez DPH za stříkání,tak jsem si to honem rychle rozmyslel! Nehledě na to,že příští rok na léto budu muset kupovat nový pneu,takže investice cca 14tis za gumy+stříkání alu je už fakt ranec. Tak chci vědět zdali např. z Roomser Scout hliníky mi tam půjdou? Na Scoutu právě byli zrovna 17 a vypadají na Roomseru dobře,takže by i mohli vypadat skvěle na Octě 1? Díky všem za rady a tipy!
  4. Dobrý den Prosím o radu nebo info. Vlastním Octavia 1 TDI 81kw najeto 170tis a během roku ať je prosinec nebo třeba červenec špatně startuje. Otočím klíček a rozsvícení všech kontrolek a když zhasne kontrolka žhavení tak teprve startuji. Než zhasnou kontrolky trvá to asi 3sec. Poté mi startér točí asi 5sec a když nastartuje tak z výfuku jde zápach nespálené nafty a chvíli dým. Pak zhruba 1-3sec jde motor jakoby na 3 válce a celý se klepe než se to srovná do normálu! Jinak byli měněny komplet rozvody naftový filtr,baterie a žhavičky a dělá to pořád to samé. Myslíte že by to mohlo být startérem? Jinak naftu beru jen V-Power diesel od shellu. A dělá to jen při prvním ranním startování když je auto přes noc odstáté! Díky všem za info a rady
  5. Moc vám díky chlapi Pravě že bych si to o víkendu rád vyměnil,ale nikde jsem nemohl najít návod jak na to! A náhodou ještě postup na sundání tapece v předních dveřích nemáte? Budu si o víkendu kupovat nová kompa od ESX-Signum Elite SE6.2C a chtěl bych si je tam dát sám! Jen nevím kde všude jsou šrouby a kde je to nacvaknutý! Navíc ty kompa mají pro výšku i basy vyhýbku zvlášť,takže v každých dveřích budou 2 vyhýbky! Popř. jestli nemáte Tip kam dát vhodně vyhýbky aby nepřekáželi a jestli je tam dát jen na oboustranku nebo něco jiného? Díky za info! Jsem rád,že jsou lidi který dokážou poradit a ví přesně jak co!
  6. Zdravím Prosím o radu Nevím jak rozdělat tapec v zadní části u Octavia 1 combi abych se tam dostal k těm malým oválům co jsou v kufru. Bojím se totiž abych tam pak nevylomil nějaký západky a už mi to potom nedrželo. Díky všem za info
×
×
  • Vytvořit nový...