Přejít na obsah

adamkavala

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem adamkavala

  1. Zdravim, hledam servis na opravu uniku chladici kapaliny. Mam podezreni na teseni nebo hlavu akorad nevim komu to hodit a kolik to muze stat. Diky predem za tipy a informace.
  2. /files/413096707/SUPERB_navigace_DX_-_CZE.exe
  3. Navigacni aktualizace na NAvigaci DX Superb, http://rapid*****.com/files/413096707/SUPERB_navigace_DX_-_CZE.exe Heslo: skodahome.cz - nejsem uploader (share je misto hvezdicek) 39MB vypalit na CD.
  4. tAKZE UZAVIRAM TEMA - BYL TO konektor plne nedotazen mezi motorem a palubkou z motorove casti. dotazeno a je to ok.
  5. Vcera jsem montoval tempomat, ktery je funkcni ale neco se nekde posralo,... Mam dotaz zda to nemuze by nedocvaknuty konektor nebo nejaky zkrat... Je tu vice expertu tak doufam ze poradite. Muj predpoklad je zkrat v motorove casti nebo nedocvaknuty konektor mezi prepazkou motoru. Prosim o radu. Dnes to chci opravit ... VAG bude vecer ale to uz bude asi pozde a hlavne tma. FABIA 02
  6. Vcera jsem montoval tempomat, ktery je funkcni ale neco se nekde posralo,... Mam dotaz zda to nemuze by nedocvaknuty konektor nebo nejaky zkrat... Je tu vice expertu tak doufam ze poradite. Muj predpoklad je zkrat v motorove casti nebo nedocvaknuty konektor mezi prepazkou motoru. Prosim o radu. Dnes to chci opravit ... VAG bude vecer ale to uz bude asi pozde a hlavne tma.
  7. adamkavala

    DSC01485.JPG

    Evidentně rozbito nějakou pevnou věcí - stál jsem prdelí k baráku.
  8. adamkavala

    DSC01486.JPG

    Evidentně rozbito nějakou pevnou věcí - stál jsem prdelí k baráku.
  9. adamkavala

    DSC01487.JPG

    Vandalové, jen díky Vám, mám už nové
  10. adamkavala

    Vandalství - 10.7.2010

    Jak mi zničili světlo - Frýdek Místek
  11. Ahoj lidi, mám problém a nevím jak ho vyrešit, možná tu bude nějaký zkušený elektrikář a bude mít chuť pomoct. Senzory mám na nárazníku, vše proměřeno. kabeláž na sensory z jednotky je na 100 v pořádku. Propípané všechny okruhy, funkce v pořádku,. Po připojení Napájení na pin číslo 10 - 12V a zem na pinu 14 je na sensorech možné změřit správné pracovní napětí. Mám problém že funkce není správná a právě proto se obracím na Vás. pin 12 podle mě bude vypínač, nevím jeslti mám přivést trvale 12V at funguje, dále back up pin 4 podle mě musím zapojit na světla. Signál zařazení zpátečky. PAS ENABLE bude nevím jeslti nemá být zem nebo 12V, nějak mi to nejede, nějaký nápad? Dík moc předem.
  12. kluci jak je naradi tak je brnkacka, jen upozornuji na to ze vam ze svetla spadne meticka pozor na ni
  13. Tak a mam na autě parkovací sensory.

    1. adamkavala

      adamkavala

      Jne mi nejedou ak by měli v´iz můj přispěvek - díky předem za rady.

  14. Rozbité zadní levé světlo - F1 Combi

  15. Dnes jsem dostal do ruky CD k navigaci DX na superba cesky dabing 2010 , dam vedet jak to funguje a kdyz tak potom hodim i odkaz nebo popripade PM mi napiste.
×
×
  • Vytvořit nový...