Přejít na obsah

mytrix

Uživatel
  • Počet příspěvků

    601
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 343 zobrazení profilu

Oznámení mytrix

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. A jak kodiaq jezdí na 20" kolech. Není to už moc tvrdé? Docela po nich v konfigurátoru pokukuji. Auto by samozřejmě mělo DCC.
  2. Ahoj, může mi někdo říct, zda je poznat rozdíl mezi 2.0 TDI 140kW a 110kW? Mám totiž zkušenost, že například u superbu ten rozdíl byl minimální a nevyplatilo si za to připlácet. Chtěl jsem 2.0 TSI 140kW, ale auto bude na operativní leasing do firmy a leasingovka tuto motorizaci nenacenila příliš dobře (i kodiaq TDI 140kW v L&K vyšel levněji). Tak to chci zkusit s dieselem. Díky.
  3. mytrix

    Velikost disků

    No ty 15ky by nemusely být taky špatný, teda pokud se mi podaří něco sehnat. Sleduju sbazar a bazos a nikde nic. Když už se něco v těch 15 najde, tak jsou na tom pneu 195/65 (asi z octavie), což teda dávat na fabku i na dojetí mi přijde úlet Nebo koupím disky a nějaký pneu zvlášť. Každopádně kdybych to řešil takto, tak jaký rozměr doporučujete? 185/55 nebo 195/55? Výkon 51kW.
  4. mytrix

    Velikost disků

    Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak je to s originálním alu koly pro fabii 2. V TP mám uvedeno pro R14 ET38 185/60, nicméně když se podívám různě po bazarech, tak na taková kola jsem ani nenarazil a všude je ET43. Existují ty kola vůbec? Je mi jasné, že na ET se zas tolik nehledí, ale jde mi o to, aby to ve výsledku nevypadalo blbě a popřípadě to neovlivnilo už tak hroznou stabilitu F2.. Díky.
  5. Ahoj, měl bych dotaz na hodnotu auta. Mám možnost koupit do firmy Fabii 2 Combi 1,2 HTP v základní výbavě, bílá barva. Má jen dodělávaný centrál, zamykání zpátečky, autorádio a jinak výbava nic. Klimatizaci nemá. Nemá dokonce ani přihrádku spolujezdce s poklopem (je tam jen taková ta díra, výklenek). První registrace 2/2009 a nájezd pouhých 50tis km. Po technickém stavu OK, znám historii od koupě. No otázka teď je, jakou má to auto reálně cenu? Nejsem bohužel schopnej to nějak odhadnout, protože aut na trhu, které jsou téměř bez výbavy a mají při tomto ročníku tak nízký nájezd je pramálo, popravdě jsem žádné nenašel. Jinak věc se má tak, že to auto ani nepotřebuji (vlastně bych si ani nikdy auto bez výbavy nekupoval), ale jeden zákazník mi dluží nějaké peníze a uvažuji o tom autě jako o způsobu, jak tento dluh umořit. Bude to asi jediná možnost jak ty peníze dostat. Každopádně bych potřeboval znát nějakou reálnou hodnotu tohoto auta. Díky moc.
  6. Ty jo, víš že máš asi pravdu Jsem popravdě to vnitřní zapojení BSG moc nestudoval a přehlídl jsem, že je to v klidu ukostřený (koho by to napadlo, že v klidu přivádí do motoru 2x zápor). Možná by tam stačila i obyčejná usměrňovací dioda - jen je otázkou, zda to (-) co tam BSG v klidu pouští nemá ještě nějaký jiný význam. Vyzkouším a dám vědět.
  7. Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s připojením neorigo alarmu s odskokem kufru u auta, které nemá originální centrál. Nechci to připojovat přes tlačítko otvírání u řidiče, protože to je v případě déle zavřených dveří deaktivované. Takže jsem přes relé chtěl připojit napětí přímo k servo motoru kufru. Podle schématu jsem vysondoval, že by to měl být ten označený drát, po přivedení +. Nicméně zásadní problém je ten, že se sice kufr otevře, ale již nejde zavřít. Zámek zůstává trvale v poloze, kdy se není schopný při zavření zpět zaaretovat (nevím jak lépe to vysvětlit). Tento stav trvá do té doby, dokud z místa řidiče nezmáčknu tlačítko pro otevření kufru. Pak lze opět kufr zavřít. Je tam někde nějaký fígl, jak ten odskok funguje? Popřípadě jak to řešit. Díky za radu.
  8. mytrix

    Osvetleni

    Ano. Jsem si jistý, že je problém v lampičce, protože jsem ji zkusil předělat do druhého auta a chová se to stejně.
  9. mytrix

    Osvetleni

    No tak problém je jinej jak jsem zjistil a to sice přímo v tom světlu. Prostě na pozici pro dveře trvale svítí stejně jako byla natvrdo zapnutá. Ačkoliv se v elektrice vyznám, tak mi popravdě trochu uniká, jak je to možné.. je tam jen pár měděných pásků a nikde se nedotýkají podle všeho.. nesetkal se s tím už někdo?
  10. mytrix

    Osvetleni

    Zdravím, nějaký čas jsem nucen jezdit s Fabii II (2008, social edition). Jediná její výbava je asi motor. Jinak nemá vůbec nic. Teď k dotazu. Všiml jsem si, že tam vůbec nefunguje interiérové světlo s ohledem na vytažení klíčku ze zapalování / otevření dveří. Ačkoliv palubka přední dveře signalizuje. Když světlo přepnu do polohy, aby se rozsvěcovalo na dveře, svítí trvale. Předpokládám, že tam zřejmě schází natažený nějaký drát. Chtěl jsem se proto zeptat, co je potřeba dodělat. Bohužel schéma pro F2 aktuálně k dispozici nemám, jinak by si to našel sám. Díky za radu.
  11. 2turista: alternátor není potřeba zakrývat, k potřísnění olejem dochází jen v případě špatného postupu při výměně, je na to upozorňováno i v dílenské příručce.. Správně je: - odšroubovat výpustný šroub olejové vany - povolit uzávěr filtru po rysku! - je tam značka - uzávěr se nesmí zcela odmontovat - olej odteče z filtru, po cca 5 minutách je možné uzávěr filtru zcela odmontovat a vytáhnout filtr Při tomto postupu ti na alternátor nekápne ani kapka oleje.
  12. A ty protizobáky u těch sedáku tedy řežete pryč? Jako asi je to jediné řešení.. A ještě druhej dotaz, tady ta část sedačky mezi opěradlem a sedákem, to tak patří? O2 jsem nikdy zevnitř nestudoval, tak možná proto se ptám tak blbě, navíc ty zipy tam, moc estetický mi to zrovna nepřijde..
  13. Taky dávám 5W50. Někdo tvrdí, že je to zbytečnost, ale např. Mobil 1 Peak Life 5W50 se dá sehnat v akci už za cca 180Kc/litr, takže proč ne
×
×
  • Vytvořit nový...