Přejít na obsah

hansHK

Uživatel
  • Počet příspěvků

    158
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli hansHK

  • Narozeniny 19.12.1974

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hansHK

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

9

Popularita

  1. I ze strany to vypadá dobře. Původní se mi taky loupala a tak včera vyměněno za tuhle z Kodiaqa. S montáží pomohl (přesněji řečeno montáž provedl) Josef Krištof za což mu ještě moc díky ! Za chvíli měl hotovo a výsledek perfektní.
  2. Tak o ceně asi nikdo nepochybuje a to je samozřejmě jasný. Jenže zatím má pro mě zápis do servisky větší váhu než dobrý pocit. Jinak olej vlastní ze tří servisů, které jsem jen tak ze zvědavosti poptal nebyl oproti minulému roku možný ani v jednom případě.
  3. Přesně tak a s tím olejem to nemusí být zas až tak hrozný, viz můj poslední servis. Všechny měněné díly navíc na ukázku nachystané v krabici.
  4. Mám origo nosiče a montáž je opravdu otázka pár vteřin a skvěle vymyšlené. Ale ten hluk teda potvrzuji a pěkně mě štve. S rakví jsem zatím sice nezkoušel, ale ať vezu na střeše kola, nebo mám jen nosič, tak je to hodně slyšet.
  5. hansHK

    Trafo xenonu

    No já u té přístrojovky si úplně jistý nejsem a měl jsem pocit bliknutí osvětlení u nohou.Ale je to opravdu takový mžik a stává se to tak vyjímečně, že se na to nejde soustředit.
  6. hansHK

    Trafo xenonu

    U mě přesně to samé a taky vše problikne. Naposledy zrovna minulý týden a shodou okolností jsem dojížděl manželku...a proč jsem prý na ní bliknul
  7. Škoda, že se trochu více nepodělíš co vše se muselo měnit...myslím, že nejednoho z nás by to zajímalo. Každopádně přeji hodně km bez poruch a snad jsi si to vše už vybral.
  8. Ahoj,

    omlouvám se, že tě takto na přímo oslovuji, ale měl bych na tebe prosbu. Mám stejný motor jako ty a na svém autě teď řeším jestli nemám špatný odlučovač oleje. Ještě než začnu uvažovat o koupi nového ,tak právě sháním někoho ochotného, kdo by mi pomohl  ověřit nějaké věci. Jiní majitelé píší, že když povytáhnou za chodu motoru měrku oleje, nebo otevřou víčko oleje, tak se motor hodně znatelně zneklidní. U mě sice k nějakému zneklidnění také dojde, ale nic zásadního to není. A další věc a to je ta hlavní, která mě zajímá a o co bych tě chtěl poprosit je kontrola olej, který v něm je. Když sundám plastový kryt motoru a vycvaknu propojovací trubičku, která z něho vede do sání a sáhnu do hrdla ventilu, tak mám na prstě oleje jak kdybch sáhl pomalu do olejové vany. Je mi jasné, že se tam nějaký dostane, ale čekal bych spíš jen mastné stěny, ale hlavně to takhle mám třeba i po ujetí jen 100 km, když jsem před tím vše vytřel do sucha. Úbytek oleje nějaký mám, ale nic hrozného to na cdaa zatím není. Nicméně do teď jsem žil v tom, že to co ubyde jde jen přes písty a teď zjišťuji, že možná nezanedbatelný úbytek by mohl být i tady. Nový pcv stojí cca 2,5 tis, takže než koupit nový, tak právě zkouším kdo by byl ochotný mi toto ověřit u svého auta. Je to práce na minutu a bez použití jakéhokoliv nářadí.Byl bys prosím tak ochotný a zkusil u svého auta ?

    U mě to vypadá i po krátké vzdálenosti stejně jako na té fotce s odkazu https://translate.google.cz/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fvwts.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D192986%26view%3Dfindpost%26p%3D2818800&edit-text=

     

    Předem moc děkuji

    Honza

     

     

  9. Překvapuje mě, že není uveden i kryt. U autorizáku bych čekal, že budou chtít dát nový.
  10. @ Tomas...nic zvláštního se s autem nedělo a nestalo se mi to zatím ani nikdy před tím. Co máme ale společné je nedávná výměna oleje a filtru, která i u mě proběhla taky před měsícem (od té doby najeto asi 1000 km)...ale to beru spíš jako náhodu a souvislost v tom asi nevidím. Kdyby se to stalo hned po výměně, tak asi ano, ale tohle mě už přijde jako dost dlouhá doba. Jediné co mě teď napadá, že poprvé jsem nepoužil originál filtr, ale těžko říct jestli v tomhle by to mohlo být.
  11. Já dojížděl na přejezd, když projížděl vlak. Myslím, že jsem už stál, ale určitě to nevím. Pod olejovým filtrem jsou dvě čidla...v jednom servisu mě řekli, že je občas mění a v druhém mě zase řekli, že je zatím neměnili na jednom autě...takže nevím.
  12. Sice ti moc nepomůžu, ale minulý týden u mě to samé. Kontrolka se mi rozsvítila při stání na volnoběh a po opětovném nastartování zatím nic. Ještě ten den jsem si nechal udělat diagnostiku, ale žádná chyba.
  13. Nijak nerozporuji co píšeš a pouze jsem uvedl co uvádí příslušné TPI a mojí zkušenost. Se mnou se o tomhle prostě odmítli bavit a dokonce zapečetili i měrku oleje... byť to by vlastně ani neměli. K autu mě ani při jednom vážení nepustili a za cenu nového oleje + práce jsem se dozvěděl, že mám motor ve výborné kondici...porsche hk.
×
×
  • Vytvořit nový...