Přejít na obsah

Zdena_VM

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.holomy.cz
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 812 zobrazení profilu

Oznámení Zdena_VM

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Mám RSo TDI s 18" a nezdá se mi to nijak přehnaně tvrdé, střídám to s YETI 17" a je fakt, že oproti němu jedeš jako po kolejích. Osobně jsem s podvozkem opravdu spokojen, neměnil bych.
  2. Nevyžaduje ale tenhle FW již nové mapy 7.1? Na BOERSE jsem se dočetl, že s verzí 7.0 na novém FW nepojedou některé funkce, zejména POI ...
  3. Sedl jsem do auta a nastavení zamknutí dveří našel na MAXIDOTu ... tím pádem kódování řešit nemusím ...
  4. Teď to nemám před sebou, ale v LCODE je možnost je natáhnout ... labely najdeš v adresáři kam jsi instaloval VAGCOM ... je tam adresář label a zvolil jsem, tuším 30-bit :-) XPL jsou české, LBL anglické. Jakmile natáhneš, doplní se popisky k jednotlivým bitům.
  5. :-) OK ... je škoda, že to nejde zapnout rovnou. Máme ve firmě Kangoo ... tam déle podržíš tlačítko zamknutí a nastavíš si automatické zamknutí při rozjezdu ... no, nedá se nic dělat.
  6. OK - tak já projdu ještě jednou to 9-ku. Procházel jsem jen to hlavní dle návodu. Ofiko VCDS to samozřejmě je, labely jsem tam natáhnul - jen návod kde co najdu mám z netu asi pro verzi před FL - nešel jsem všemi byte postupně. Jasně že je to II FL, ale všude se to zjednodušeně píše III, tak jsem v tom pokračoval. Díky za radu!
  7. Prosím o radu - chtěl jsem přes VAGCOM nastavit automatické zamknutí dveří při rozjezdu, ale VAGCOM se mi nechce spojit s jednotkou 46 - Komfortní systém. S ostatními jednotkami se mi spojí. Mám Octavii III RS, v max. výbavě ... nevíte, kde by mohl být háček? VAGCOM je oficiální, aktualizoval jsem na verzi 10.6.1; Bez probléml jsem např. odemkl servisní menu v Columbusu, do 09 - Centrální elektronika se také dostanu, ale tam vlastně není s tímhle autem co nastavovat, potřebné věci jsou již z fabriky aktivovány.
  8. Zdena_VM

    RSo

  9. Tož - právě řeším co dát na léto - ve předu mám tak 50%, takže po jaře to musím rozlouskonout.
  10. Ty, překvapivě to na pohodlí nepoznáš - uskákané se mi to nezdá. Nízké rychlosti jsou OK, od 60ky slyšíš zadní gumy ... ale nic nepříjemného to není :-) Dneska jsem nazul zimní 16ky DUNLOP 3D a ty jsou tedy fakt tichoučké.
  11. ... no, trošku hlučnější, resp. v autě při vyšších rychlostech neslyšíš nic jiného než pneu ... ale zase skvěle sedí a zatáčky kde jsem s Roomstrem jel a cítil že to není ono je to jako na kolejích (a to mám na Roomsteru taky nízkoprofilové). Zimní mi dají zítra 16ky, to je jasné ...
  12. Budu mít - tohle jsou fotky ještě ze salonu, snad o víkendu něco spáchám :-) S motorem jsem spokojený, je tichoučký - teda proti PDčku ;-) a zátah taky jde. No benzín to není, ale mě se RSo líbí spíš vzhledově než že bych si ho pořizoval jako žihadlo :-)
  13. Zdarte - tak jsem čerstvým jaitelem tohodle mazla - TDI CR DSG, Supreme vnitřek, Columbus ... no prostě referentská Škoda Auto :-) Zatím si zvykám, ale je to naaaadhera!
  14. Tohle mi jde od začátku ... zadal jsem kód na spárování s bluetooth a tel.seznam se mi v Columbusu objevil ...
  15. Zdena_VM

    Chiptuning

    Neměřil - ale mám stejný chip jako dělalo www.auto.cz s Oktávkou a Ti to na brzdě měli. Motor je jako vyměněný, já jsem 100% spokojen a neřeším zda to skutečně má 113 nebo ne. Prostě to za to stálo a určitě je to dobře odvedená práce p.Jandy - ne jako v ABC chiptuning kde nabízí chip na starou Oktávku přes zásuvku čož je holý nesmysl.
×
×
  • Vytvořit nový...