Přejít na obsah

negat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení negat

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já měl kdysi podobný problém na fabii, motor kolísal sice náhodně ať byl motor studený nebo teplý, ale až v třetím servisu po dvoudením maratonu zjistily, že bylo vadné palivové čerpadlo, dávalo malý tlak.
  2. Takže dávám vědět co jsem zjistil. Tak volal jsem do škodovky a přes třetí číslo mi odpovídal nějaký technik, prý nezáleží že mám 05ku ale je rozhodující že tam mám tu kontrolku, navadí prý ani to že tempomat je dodělaný, stačí prý ať ten technik ze servisu zavolá k nim a oni mu to vysvětlý jak to udělat. Zopakoval jsem mu že mám 2005ku a tempomat je dodělávaný v oficiálním servisu a znova mi řekl že to není rozhodující, že mi tu kontrolku musí zprovoznit když tam je. Takže teď nevím, věřím Vám co říkáte Vy, že tam musí být budíky 2007, ale proč mi to samé tedy neřekly ti škodovácký technici, což chápu tak že to musí jít i bez nich. Co nevidět zase navštívím ten servis kde mi to dělaly a uvidím jak to vyřeší.
  3. Tak zrovna tohle téma jsem dnes řešil v servisu, před 14dny jsem si nechal domontovat tempomat a pak koukám do manuálu, že tam má svítit kontrolka a vono nic. V servisu mi na to odpověděly že to na octávce ještě nikdy neviděly svítit, jenže já tam kontrolku mám v návodu taky je a přesto to neumí, divný. Mám OII2005 a pokud tedy bych si měl vyměnit ty budíky co to bude stát. Nicméně zítra volám do škodovky, protože takové jednání se mi vůbec nelíbí, k.... když tam mám kontrolku i tempomat a v manuálu je napsáno že po aktivaci tempomatu se rosvítí kontrolka tak proč tomu tak není bez ohledu na to že mám 2005ku. Dám vědět co mi na to řeknou na help lince.
  4. negat

    Servisní prohlídky

    Tak takový problém jsem v pneuservisu nikdy neměl, že by jim vadilo že jsem si donesl vlastní gumy, i tak mají 4gumy přezuté (myslím z disků) a vyvážené do 20min a stojí mě to i s naplněným plynem 560kč, což je myslím dost slušná hodinová mzda s 40min přestávkou.
  5. negat

    Motor - vapka

    už jste to někdo zkoušel i dětskými ubrousky na zadek, já teda zatím motor ne, ale plasty i čalounění furt, ty ubrousky jsou dokonalá žiravina, gumu vyčistí raz dva čalounění taky plasty o těch ani nemluvím a jak čtu tuto diskuzi tak to zkusím i na motor. lol
  6. Se až divím, že nikoho tady nenapadla špičková česká firma Jablotron. Mají různé druhy alarmů a ten nejlepší má kombinaci jak GSM tak i GPS a cena je 12900kč plus cca 3000kč za montáž (je to na celý den, už jsem se informoval).
  7. negat

    Letní pneu R17

    Německý ADAC při svých testech letních pneumatik hodnotí i hlučnost a při letošních testech 205/55 R16 nejsou až tak velké rozdíly v hlučnosti viz: http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=testy...ni&zobraz=1 nebo taky ADAC 2006 225/45 R17 viz: http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=testy...ni&zobraz=1 podle mě jde vždy o osobní pocit z gum, na názor je ale třeba se ptát kolegy co má podobně jízdní styl a to se hledá asi těžko. Já si třeba vybral pro letošní zimu gumy co skončily až na třetím místě a jsem spokojený jak s hlukem tak z vlastností na vozovce a to ještě nepřišel sníh kde ty mé gumy mají být nejlepší viz: http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=testy...ni&zobraz=1
  8. Ach jo ať jsem nováček nebo ne tak pokud sis nevšiml tak první a jediný kdo se do mě začal navážet jsi byl jen TY. Ještě jednou děkuji Bburagovi, který mi to poslal.
  9. No vidíš a k tomu ti zase já řeknu: já si chci ten park.systém teprve pořídit neb jsem při koupi auta na něj zapomněl a manželka se bojí couvat, ale protože zatím moc nejezdí a já si ten parkáč ještě neobjednal tak jsem chtěl se podívat zrovna na to schéma jestli bych byl schopen si to namontovat sám, ale jak říkám to schéma pro mě není priorita tak proč bych ho měl mermomoci stahovat, prostě jsem se zeptal jestli by mi ho nemohl poslat na mail, myslím že poslání mailu nezabere o tolik víc času než napsání odpovědi na tomto fóru. Takže pokud mi chceš pomoct, jako majitel OctávkyII pro majitele OctávkyII tak mi ten soubor pošly na AnunN@seznam.cz nebo už radši neodpovídej a ukončíme tyto trapné hádky.
  10. Tak sorry že zrovna tebe jsem svým dotazem urazil, já se ve světě IT pohybuji dost dlouho nato abych uměl s PC i rapidem zacházet, jenže já jsem připojen na net přes free síť rychlostí 11Mb/s, což je super 200MB soubor bezproblémů za 2min, ale z rapidu mám docela smůlu protože ta free síť má společnou adresu do netu a pokud je v síti dalších 2400lidí z toho 1700cucáků co stahují jen filmy a hudbu právě z rapidu, tak mám prostě smůlu když chci něco já, při mém pracovním vytížení se mi podaří z rapidu stáhnout tak 1x ta 14dní, takže stahnout si jen 3MB je škoda ne? Tobě se asi neobjevuje hlášení "Další download za 240min" a když se to netrefí nebo tě někdo předběhne tak dalších 240min.Když si tak chytrej tak mi to pošly na mail a nemusíš se do mě navážet.
  11. Mě by zajímalo jak se dá nebo spíš co všechno potřebuji abych si ten AUX vstup doinstaloval do mé OII, namám totiž radio s mp3, ale mp3 přehrávač jo, takže pro aux uplatnění mám. Díky za rady jak to doinstalovat.
  12. Zdravím, na rapidu to je vječnost než mi povolí stahovat, neposlal by jsi mi to na mail. Pošly SZ
  13. negat

    Sklopná anténa

    Já mám normální šroubovací anténu a co jsem bydlel 4roky v paneláku anténu mi nikdo nešlohnul, ale až jsem se přestěhoval do baráku tak mi ji, teda zrovna s tím jela moje žena, šlohli v bílí den na parkovišti před hypermarketem. Takže bych byl tenkrát rád kdybych měl sklopnou, protože nový kus originál drátu je docela mastnej
  14. Díky Vašovy mám tajné číslo imobilizéru i předělané klíče, ještě jednou díky jsi MISTR přes auta.
  15. Děkuji za normální vysvětlení pro laika jako jsem já, v úterý mám čas tak to sjedu zkusit do nějakého servisu. Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...