Přejít na obsah

cesarek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení cesarek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dobry den / Ahoj , Muzu Vas poprosit o info k vypisu diagnostiky? Sviti mi esp a nejde a take mi hapruje motor( vrni obcas skube ) diky vsem za info. O2 tdi 2.0 bkd 2005
  2. Ahoj panove, mel bych dotaz jde nakodovat automaticke zavirani otevrenych oken pri zamknuti vozidla ? Abych nemusel drzet zamykani na ovladaci. Popripade jestli je nejaky navod kodovani diky vsem za info.
  3. Trisy89: Mám úplně stejný problém, Při rozjezdu mi nikdy auto hvizdne a taky nikdo neví co stím je. Každý říká něco jiného . Tak to nechávám vyhnít a čekám co se vysere. Když zjistíš co to je dej vědět . Na tom tvém posledním videu neslyším nic co by nedělal můj motor . Jestli řešíš to cvakání to mi dělají ventili už od začátku a prý je to normální.
  4. Ahoj mám stejný problém , neví někdo nějakou radu ? Díky
  5. Stalo se mi to u Caddy rv 2013 taky dosla mi nafta a meslo nastartovst. Vyresilo se to samo tak , ze jsem tocil klickem cca 1min v kuse nez se palivo dostalo do vsech hadicek. Pry jsem mel stesti ze se obcas musi odvzdusnit palivova soustava. Ale nevim jak vtem pripade. Drzim palce. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Ahoj všem, prosím o radu. Koupil jsem O2 rv. 2005 2.0 tdi BKD a zadní senzory nereagují na vzdálenost překážky. Pouze jeden ano ostatní reagují, až když dám ruku přímo před čídlo a zahlásí překážku blízko u vozidla ( dlouhý ton ) . Neřešil jste někdy něco podobného ? našel jsem pouze nefunkční senzory ale to asi není můj případ, když reagují ale až na blízko. No nechám si poradit něž se začnu do toho vrtat a očištovat kontakty . Ani nejsem schopný odpovědět na otázku jestli nebyl lakovaný nárazník. Díky všem.
×
×
  • Vytvořit nový...