Přejít na obsah

Marek WV

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Marek WV

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Tak jsem pneumatiky z tlaku cca 2,6 baru (mam pocit, ze je takhle dofoukali v servise) upustil na tlak 2,1 baru a světe div se hučení se o dost snizilo..takže jim dám ještě šanci..
  2. Takže je to potvrzené. Po přezutí na zimní se žádné Hučení neprojevuje. Hučení opravdu způsobují pneumatiky Dunlop Sport Maxx. Pneumatiky mají cca 4,5 -5 mm vzorků. Ale čeho jsem si všiml, tak uprostřed je na všech pneu takový tenký proužek jiné barvy viz foto. Nezkoušeli stě kontaktovat výrobce a žadat např nějakou kompenzaci?
  3. No u mě hučí tak, ze je to k nevydrženi, takže je přezuji na zimní a zjistím, jestli hučení přestalo.. jen chci mít jistotu, ze nekupuju nové letní pneu zbytecne..ale stejně mi to hlava nebere, kdyby byl problém v pneu, tak by se to přece dotýkalo plno lidí 🤷 a byl toho plný net...
  4. Ahojte, chci se zeptat, po přezutí ze zimních na letni 5ti lete Dunlop SP Sport Maxx začlo auto od 60ti km/h hucet. Máte ověřené, ze to hučení u vás způsobovaly zrovna tyto pneumatiky? Zatím jsem ve fázi, ze se snažím zjistit co způsobuje to hučení.. kola jsem vyvážil a ložiska se zdají taky dobre...minulou sezonu byly uplne tiche, ..zkusím přehodit zpátky na zimaky a uvidím...díky..
  5. Asi jo, ale je zajimave, ze ted auto (s odpojenym konektorem)dobiji stabilne cca 14,6V (mam v zapalovaci Voltmetr), ale kdyz na druhy den prijdu k autu, tak ma cca 12,1V. Trasy 15km. Takze otazka je, to se za 15km baterka nedobije? Nebo teda kdy to vycucne na rezervubpro rekuperaci, kdyz behem jizdy Voltmetr ukazuje stabilne 14,6 V. Pojedu ted delsi trasu cca 230km, tak sem zvedavy, jake tam bude na druhy den napeti...
  6. Baterka ma dva roky (Rapid Style+, 12/2018). Ted zkousim jak se to bude chovat s vytazenym konektorem na -polu baterie. A jeste zkusim pujcit Ctek nabijecku - zajima me jak ta se s tim popere.. Kdyby mela vadny clanek, tak by prece i napeti bylo nizsi ne? Zkousel sem napeti merit i u kamose (Rapid 2018) a klid.napeti ma taky jako ja 12,0 - 12,2V. Ale toci a nastartuje krasne, jen me trochu zarazi ty nizsi volty nez na ktere jsem zvykly. Zajimalo by me jak to te EFB baterii svedci...
  7. Ahojte, Muzete mi prosim poradit v cem muze byt problem? Baterie EFB, auto s rekuperaci. Na druhy den napeti na baterii cca 12,1V. Pripojim nabijecku z lidlu a behem chvilky zacne nabijet na cca 14,5V. (Ukazuje 3 carky).A po chvilce prestane a spadne to na 12,9V a uz jen prazdny ramecek bez carek. Zkousel jsem i odpojit baterii, ale bez zmeny. Co si o tom myslite?
  8. Marek WV

    Autobaterie

    A kdyz jsi delal ten zatezovy test, tak si baterku predtim nejdrive naplno nabil? Jezdim ted zhruba 70km trasy, takze na tech 80% by nabita byt mela, tak me zajima, jestli ji bude treba dobit pred testem na 100% nebo 'staci' tech rekneme 80%? Diky za odpoved😉
  9. Marek WV

    Autobaterie

    Tak jsem narazil na https://www.varta-automotive.cz/cs-cz/battery-retailers?country=CZ&postal_code=Ostrava&btc=1&wfref=nh , ze otestujou stav baterie a dokonce zdarma. Jen jsem zvedavy jaky merak pouzijou, dfam ze pekne s grafem a s % kapacity.
  10. Marek WV

    Autobaterie

    Ahoj, Tak v servise (ŠA) jsem chtel, at udelaji zatezovy test diky kteremu bych zjistil jakou ma kapacitu. Udelali ovsem jen jejich test, ktery jim vysel v poradku s poznamkou - dobit. Napeti jen 11,76. Viz foto. Auto nemam jeste 2 roky, neporadite kde v okoli Ostravy udelaji zatezovy test..? Diky.
  11. Jj jasne chapu, ze to neni silena zavada a asi si to tak i vyhodnotili.. Jde mi hlavne o to, at to spravi ? A kterou ridici jednotku ti menili? Nevis treba kde byla umistena? Kazdopadne diky za odpoved ?
  12. Takze nikdo nic? Asi nejaky novy typ zavady. Auto je mr 2019, ale nejhorsi, ze co s tim nevi ani Skodovka.. V servisu mi pripada, ze jsou bezradni.. Pry cekaji na vyjadreni ze ŠA, ale... Pokud se nemylim, tak maji na reklamaci 30 dni, tak uz jim bezi cas. Jen nechapu jak to chcou opravit, urgoval sem, ze potrebuju nahradni vozidlo a oni v klidu rekli, at si klidne prijdu proto sve, ze stejne dokud se neozve ŠA, tak ho nepotrebuji.. Silene.. Auto vlastnim 3 mesice a zacinam byt zklamany jak kvalitou, tak hlavne pristupem..
  13. Ahoj, Vyresil jsi to nejak? Cim to bylo? Mam ted uplne to stejne a v AS sem to mel 3 dny a pripada mi, ze se vymlouvaji na ŠA, ze jim pry maji jeste neco poslat atd, ale myslim si, ze nevi co s tim.. Auto mam ted u sebe, prtze nahradni mi nedali a ted mi pripada, ze se zacinaji vyhybat... Diky..
  14. Diky za odpoved. Datovy stitek v kufru nemam (ŠA zrusila) a serv.knizka je digitalni :-). Odpol kouknu primo na prevodovku a snad zjistim. Cetl jsem, ze byly problemy s prevodovkou rady MQ200 (opravna sada na zpatecku - vydavali i TPI) tak me zajima, jestli to je prave ta moje.. Zpatecka mi totiz nekdy jde pekne pres zuby. Diky.
  15. Ahoj chlapi, Nikde nemuzu najit jake mam oznaceni prevodovky. Neni nekde nejaky prehled - tabulka, ve ktere jsou prirazeny treba podle modelu nebo roku vyroby? Mam Rapida 12/2018. Jedine co jsem nasel, tak snad nejake oznaceni SEP..? Pokud vim, tak se oznacuji nejak MQ 200 atd...? Ve velkem technicaku neni ani zminka. Diky za odpovedi.
×
×
  • Vytvořit nový...