Přejít na obsah

Tissot

Uživatel
  • Počet příspěvků

    268
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Tissot

  • Narozeniny 6.2.1979

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.datacom-ke.sk/
  • ICQ
    267261102

Návštěvy profilu

1 301 zobrazení profilu

Oznámení Tissot

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Uz som sa to pytal i v inej diskusii ale tych 155 koni mas odmeranych na brzde alebo len tak z brucha.. okrem zmeny map v riadiacej jednotke.. mas i ine upravy???
  2. Mas to i odmerane na brzde alebo mas tych 155 koni len tak z brucha.. ci podla toho co ti to flashol tvoju riadiacu jednotku.. okrem zmeny map v riadiacej jednotke mas i ine upravy?
  3. žeby sa materiál /motor a súčiastky okolo/ počas jazdy nahriali na určitú teplotu a keď odstavíš auto tak dochádza ku ochladzovaniu vzhľadom na vonkajšiu teplotu.. a tak si materiál puká praská až más pocit že sa niečo taví..
  4. K sportovym filtrom : Cimbu: /Na základě našich vlastních zkušeností i ze zkušeností získaných při diagnostice motorových systémů nejsou sportovní filtry pro každodenní provoz vhodné. I v případě, že jsou správně aplikovány – je instalována pouze vložka do originálního tělesa vzduchového filtru, nebo je použit tzv. kit sání (řádně odizolovaný od tepla motoru s přívodem studeného vzduchu z okolí), většinou bohužel nebývají řádně ošetřovány a do motoru se potom dostávají mechanické nečistoty, které mají negativní vliv na životnost motoru. V případě, že jsou naopak často čištěny a pro zvýšení účinnosti filtrace syceny olejem, zanášejí se klapková tělesa, omezuje se životnost čidel měřících množství a teplotu nasávaného vzduchu, čidla měřící podtlak v sacím potrubí atd. Relativně malý nárůst výkonu, je tak draze vykoupen vícenáklady na provoz a údržbu./ Podla mna: Najlacnejšie filtere sa pohybujú v cenách okolo 1500 Sk. Prínos je diskutabilný. Vo firemných prospektoch zistíte, že to môže byť až 10% ale neverte tomu. Skúsenosti hovoria o tom, že pri väčšine motorov je to max 5%. Tých 5% síce vyzerá pri 200 kW motore dobre ale pri 77 kW. Ide skôr o efekt ako o prínos.
  5. Pokiaľ ma pamäť neklame tak vymena brzdovej kvapaliny sa nerobí v zavistlosti od poctu km, ale pravidlom je že sa ma vymeniť každé 2 roky, premenlivý servisný interval QG1 sa tak isto /s pravidla/ robí podľa ukazovateľa premenlivých servis. intervalov ..čo byva väčšinou skôr než dosiahneme 30000km čí 60000km.. atd. I v samotnej servisnej knižke sa píše že pri kontrole napr. na 60000km sa kontroluje množstvo brzdovej kvapaliny, pripadne sa doplna. a nie mení za každú cenu.. a je tam tak isto pekne napísané že každé 2 roky na viac sa mení brzdova kvapalina.. s odporúčaním vykonať ten úkon pri servisnej prehliadke.. to ale ešte neznamená že pri každej prehliadke budeš ju meniť. Zas keď ju vymeníš na každej prehliadke tak autu neuškodíš iba peňaženke.
  6. Tissot

    Reklamace

    To všetko je v poriadku... ale nezdá sa úplne normálne keď musíš čakať na niečo dlhšie než mesiac.. a ako skoro stále je to súčiastka ktorá sa často nekazí takže problém z výšením dopytom nie je.
  7. Tissot

    Reklamace

    Taka mala otazocka .. nevztahuje sa zakon o zaruke /resp. vybavenie zarucnej reklamacie .. odstranenie chyby.. vymena.. do 30 dni/ aj na hociaku vadu v aute?
  8. Tissot

    Reklamace

    Turbo prislo dnes.. na moje pocudovanie.. mam pocit teraz ze mam nizsiu spotrebu ako predtym.. /a dnes mi aj objednali zapalovac a lavu smerovku v spetnom zrkadle.. lebo nesvieti/
  9. Tissot

    Reklamace

    Vraj ked nepride do 3 dni od objednania .. tak vedia zistit cez cez nejaku databazu s centralnym skladom aky sklz suciastka ma.. a tyzden dodania.. Presne nevie nikto nic.
  10. Tissot

    Reklamace

    Tak dufam ze mi to turbo pride v pondelok..
  11. Tissot

    Reklamace

    Nemoze dojst ku sklzu? Pokial viem pre SR je centralny sklad v Trencine. Pokial oni pozadovanu suciastku nemaju.. nemoze to trvat dlhsie?
  12. Tissot

    Reklamace

    Majú mi meniť turbo, existuje nejaká garančná doba za ktorú musí súčiastka na výmenu prísť. alebo to môže trvať x dni.?
  13. Ja som mal Stream a teraz mam Audience a uplne suhlasim.. prehra uplne vsetko.. a pokial cd medium nieje riadne doskrabane tak ziadne preskakovanie nehrozi.. ani na nerovnostiach..
  14. Ja mam dlhodoby priemer.. 7,2l a nestazujem sa.. /svetla a klima zapnute/
×
×
  • Vytvořit nový...