Přejít na obsah

nem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem nem

  1. luxus, takovej popis mi stačí... díky moc !
  2. Dobrý den, budu měnit brzdovou kapalinu a chtěl bych u toho vyměnit i kapalinu ve spojce. Pomohli by mi nějaké fotky nebo tak něco. Kde se nachází pracovní válec spojky, na kterém je odpouštěcí šroub a kde je nádobka do které se kapalina dolévá. Předem děkuji !
  3. nem

    Olej 5w-50

    Nejen z vlastní zkušenosti můžu doporučit ten 5W-50... jak už někdo psal, není to záruka zamezující výše zmíněným závadám, ale riziko opravdu sníží podle mě natolik, že se určitě vyplatí připlatit si za olej. Další důležitá věc, která tu nebyla zmíněna je zkrácení výměného intervalu na polovinu (7.500km)... A kdo chce koupit 5W-50 s normou VW502.00 (kterou výrobce pro Fábky 1.2 12V požaduje) ať si koupí MillersOils... Mám ho vyzkoušenej a např. od mobilu se parametry téměř neliší, ale cenově podstatně. (navíc mobil normu VW502.00 uvedenou nemá, což ale neznamená že ji nespňuje).
  4. jestli VAG nic nehlásí jakože asi težko, tak bych změřil baterii, jestli OK tak měnit svíčky, jestli máš ten palivovej vyměněnej. Lepší palivo je blbost, prostě tankuj obyčejnou 95ku na benzínce známého jména (OMW,Shell,Eurooil atd.) a když ani to nepomůže tak bych se Tě zeptal na olej, používáš 5W viskozitu? jestli ani tady nebude problem tak bych se podíval na nasávání benzínu, jinak už fakt nevím...
×
×
  • Vytvořit nový...