Přejít na obsah

jeffery_cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jeffery_cz

  1. Mám stejný problém... regulace mi jde jen do max a do min. Byl jsem na VAG v autorizovaném servise tak mi řekli, že to je OK, ale po ujetí pár km mám furt stejný problém. Jedinné co opravdu nechápu tak je to, že když ujedu cca 20km a motor je dokonale prohřáty regulace teploty začne fungovat dobře. Nevím si rady co teď...
  2. Můžete mi poradit? Měl jsem stejný problém, vyměnil jsem brzdový snímač. Kontrolka přestala blikat, ale brzdy svítí až když poměrně dost sešlápnu brzdy (cca 30% síly) a když jsem porovnal origo snímač s nově zakoupeným, tak byl o cca 1cm delší. Je to normální, nebo jsem to tam blbě dal...? co myslíte? :-)
  3. Můžete mi poradit? Měl jsem stejný problém, vyměnil jsem brzdový snímač. Kontrolka přestala blikat, ale brzdy svítí až když poměrně dost sešlápnu brzdy (cca 30% síly) a když jsem porovnal origo snímač s nově zakoupeným, tak byl o cca 1cm delší. Je to normální, nebo jsem to tam blbě dal...? co myslíte? :-)
  4. Prosím o radu! Mám fabii I combi a při nastartování se mi zapne rádio, svítí, vše bez problému, ale asi na 2sek se ozve zvuk v pořádku, ale pak se mi reproduktory ztiší a je slyšet jen praskání ze zadní části. Zvuk se mi oběví až po cca 10x vypnutí a zapnutí rádia. Nevíte čím to? Teď po zimě jsem spozoroval, že mi do kufru začalo zatékat, může to mít taky nějaký vliv? Děkuji všem za radu!
  5. Děkuji za odpověď! Mno doufám, že ten repas bude v pořádku...pneu jsou vyvážené. Ale když říkáš, že to může dělat i ten levý kloub, tak zkusím vyměnit i ten. Ať je to v cajku!
  6. Prosíl bych poradit!! Ve Fabče 1.9Tdi 74kw rok 2001, když jsem jel na 4tý nebo 5tý převodový stupeň, tak mi začala v otáčkách šíleně vibrovat(chvět)...Na foru jsem vypátral, že to může být vnitřní pravý kloub na poloose. Tak jsem si pořídil repasovanou pravou poloosu a vibrace na 80% ustoupili!! Je změna značně znát!!! Ale chtěl bych se zeptat co to může být těch zbylích 20%? Je možné, že by to byl levý vnitřní kloub?? Děkuji předem za pomoc!!!!
×
×
  • Vytvořit nový...