Přejít na obsah

JST

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JST

  1. Ahoj, to bych tipoval na držáky nějakejch monitorů, pozůstatek po zábavním systému na zadní sedadla.
  2. Podle informací z mého servisu, kde jsem se s tím samým problémem stavoval, už Boleslav informovala o nutnosti opravy (ptal jsem se začátkem prosince, myslím.) Bohužej, je to jejich styl, prý nejde o nebezpečnou závadu, ale o vrzání manžet, má být řešeno při první garanční prohlídce.
  3. Dobrý den, u Sup Combi v Eleganci se při režimu světel AUTO přepla světla z denního svícení do potkávaček, když se jelo chvíli přes 140 nebo 130 km/h. Vyměnil jsem auto za facelift a tam toto není, přičemž při denním svícení LED bych tuhle možnost uvítal. Přece jenom jste na dálnici líp vidět. Neví někdo, jestli se to dá aktivovat, případně jak ? Předem díky, JS
  4. JST

    Superb 2

    Já si na šířku v příčném směru stěžuji. Důvod je ten, že občas (výjimečně) potřebujeme jet v pěti a vzadu mám dvě dětské sedačky. Ač je manželka postavy velmi útlé, sezení veprostřed je utrpením. V Passatu, co má známý (cca 6 let starý model), je místa na šířku víc. Jinak jsem dva týdny uživatelem FL a vcelku spokojenost. Jenom jsem nepochopil, kdo si vymyslel zrušit uzavíratelné schránky v kufru u Combi a nahradil je pouhou přepážkou. Jinak si zvykám na nový volant a novou hlavici DSG a proklínám START/STOP systém.
  5. Zdravím, zkušenosti nemám, ale také by mě to zajímalo. Columba mám druhého, protože při druhém pokusu o vykradení jsem je nachytal a zahodili ho na zem :-) , ale budu auto měnit v létě a Columba už tam nechci. Dejte vědět, pokud do toho jdete, jak to funguje. Díky předem, JŠ
  6. Já mám SII kombi v Eleganci z června 2010 a deštník jsem tam neměl. Ptal jsem se ve spřáteleném dealerství a potvrdili mi, že se přestal dávat a musí se dokupovat (ale dostal jsem ho darem.) Chápal bych ale, že ho začali zase dávat, není to až tak velká položka a pomůže k imagi auta i značky (i když je to blbost.)
  7. Tak jsem přišel tento týden o Columbus po cca 3/4 roku vlastnictví auta. V noci, před domem, přes okýnko spolujezdce. Podle Policie jim to mohlo trvat tak 20 s, rámeček čistě vyhozenej, navigace vyšroubovaná, konektory odpojený, víceméně nezničený. Zloději mě samozřejmě štvou, ale mnohem víc ty lidi, který si zjevně kradenou navigaci koupí a odborníci, kteří jim ji nainstalujou a seženou PIN. Bez těchto hajzlů by se navigace tak nekradly.
  8. Zkus vypnou požadavek na PIN při připojení do sítě. Mám to samé vybavení v autě, telefon HTC Kaiser a poté, co jsem to takto udělal, mi připojení funguje. Telefon je dále chráněn PIN při spuštění a po nastavené prodlevě, ale s HF funguje bez problémů.
  9. JST

    Tankování

    Mám zatím s SII Combi 2,0 TDI CR 125kW DSG najeto cca 6 500 km, z toho cca 60 % na dálnici, asi 1 000 km v Německu. Dlouhodobou spotřebu mám 7,3 l, ale minulý týden jsem mezi Regensburgem a hranicemi jel za 10,2 l. Do nádrže jsem zatím dostal nejvíc 56,4l (mám to ve výkazech ), když jsem si auto vyzvedl u dealera. JST
  10. Plně souhlasím, že pro předjíždění mimo dálnici jsou pádla ideální. Blahopřeju těm, kdo čtou manuál :-) , já jsem na to přišel omylem. JS
  11. Takže první dojmy po týdnu a 1200 kilometrech : Auto je to skvělý, DSG funguje bez problémů, zvlášť, když si můžu pro radost pohrát s pádly. Fantastická je volba AUTO u světel. Co mě překvapilo nemile, je příliš malá schránka na brýle (sluneční se mi tam nevejdou), chybějící odkládací prostor na velkou PET láhev (to bylo v Octávce perfektní) a to, že deštník do zadních dveří : "si můžete zakoupit u autorizovaných prodejců Škoda Auto" no, obejdu se asi bez něj, tak moc to nevadí).
  12. Už zejtra, už zejtra !!!! Tak zítra si konečně po cca 3 měsících (ať žije nejmenovaná leasingovka a její zaměstnanci) jedu pro Superb Combi Elegance 2,0 TDI 125KW DSG. Jsem zvědavej, prvně budu mít automat, zatím jsem s ním jel jen příležitostně, dohromady tak 10 tisíc km.
  13. Tak příští týden mi mají kombíka vyrábět. Díky "kvalitní práci" nejmenované leasingovky byl objednán s dvoutýdenním zpožděním, takž ho dostanu po cca 10 týdnech. Už se nemůžu dočkat, až v něm budu sedět. Momentálně jezdím plonkovým firemním autem bez klimatizace, děs a hrůza.
  14. Díval jsem se na toho Kenwooda, vypadá to pěkně. Mají několik možností, ale to s odnímatelným panelem je nejlepší. JS
×
×
  • Vytvořit nový...