Přejít na obsah

Tomáš 2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Tomáš 2

  • Narozeniny 16.7.1991

Kontaktní metody

  • ICQ
    372371357

Oznámení Tomáš 2

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jak to tedy je s tim přehozením klíčů? Koupil bych origo obal na klíč a dal do něj elektroniku z toho od raksa. Je to kompatibilní?
  2. Ano,ale kde přesně na tom náboji je? Na vnějším kroužku ložiska?
  3. Zdravím, nevíte někdo odkud u citigo snímá snímač otáček kola ABS-ky u předních kol? Snímá to z ložiska nebo z poloosy. Jde mi o přední kola. Díky
  4. V čem všem je rakso špatný? Jenom špatná kvalita klíčků? Pokud jo, tak co pak jenom dokoupit origo klíč a přehodit do něj elektroniku z toho od raksa? Pořád by to vyšlo levněji než origo.
  5. Zdravím, znáte prosím někdo postup jak přes vag zjistit jakou generaci imobilizéru v autě mam? Mam Fabii I, 1,2 HTP 47kW, rok 2004. Chci koupit neorigo dálku+nový tyčinky do těch klíčů (vystřelováků) co k tomu jsou a potřeboval bych zjistit generaci imobilizéru abych koupil správný tyčinky. Plus máte někdo nějaký zkušenosti s těmito dálkami? http://www.rakso.cz/...-ovladani-se2s/ http://www.rakso.cz/...ovaci-klice--1/ kterou z nich bude lepší vzít? Psal jsem tomu pánovi co to prodává a napsal mi, že v těhlech sadách chybí důležité komponenty bez kterých to ve Fabii nebude fungovat. Co myslíte, že by tam tak mohlo chybět? Nebo se mě jen snaží přesvědčit abych si koupil tu upravenou sadu přímo na Fabii, která je pochopitelně dražší?
  6. Tak to vypadá na to ložisko na spojce. Vyšlápl jsem spojku a přestalo to rachotit.
  7. Auto v zimě moc nejezdilo,5 let s tim jezdil děda jen po městě a nikdy neměl zimní gumy,takže v zimě jezdil jen když bylo trochu sucho.Vejfuk z venku vypadá pomalu jak novej,ale uvnitř chrastítko jak... . Zkusím tu spojku a uvidíme.Olej z motoru se ale neztrácí.Každopádně převodovka bude muset asi ven.
  8. Mám též 1,2 HTP 47 kW rok 2004, najeto jen 24 000Km (stočená není, auto je od počátku v rodině) a už se začínají projevovat první problémy. Teď jsem měnil poslední díl výfuku, byl už komplet vysypaný, ale to mě nijak netrápí, přecijenom 8 let je 8 let. Spíš mě trápí divný zvuk ozývající se z převodovky a též únik oleje mezi převodovkou a motorem. Zvuk je takovej kovovej vycházející někde mezi motorem a převodovkou, přijde mi to možná jako špatný ložisko. Netrpěj tyhle motory nějakým problémem v těhlech místech?
  9. Zdravím, na koktě II rok 2007 1,9 TDi nejde klima.Naplní se a po 14 dnech zase nejde.Nechladí.Řekl bych,že to někde uniká.Nemáte tip kde?V motorovým prostoru nikde nic.Zkoumaly sme to tou UV lampou (v klimě je ta kontrastní látka).
  10. Měl jsi pravdu,moje auto to zřejmě neumí.Dnes jsem jen tak na zkoušku aktivoval automatický zamknutí při určitý rychlosti a to funguje.Ještě by mne zajímalo,zda se dá nějak nastavit počet bliknutí při neúplným zapnutí blinkru.Vím,že to má svůj název,ale nemůžu si vzpomenout.Prostě když páčku blinkru jen přizvednu tak mi to blikne 3x.Dá se to nějak změnit?
  11. Nedá se nějak podle výbavy zjistit co všechno auto umí?
  12. Mě ani neblikne,nevim jestli na to nemusí bejt nějaká spešl jednotka nebo tak něco,ale myslel jsem si,že takovou blbůstku umí každý auto.
  13. Tak jsem dnes přišel na další věc.Výše popsaný problém to dělá ve verzi vagu 409.1.Ve verzi 304 zadám příslušný kanál,změnit hodnotu z 0 na 1,dám uložit,v pořádku se to uloží,i to nahoře píše zapnuto,ale zase daná funkce na autě nefunguje.Např. jsem dneska zkoušel aktivovat bliknutí blinkrů při zamknutí a zatroubení při zamknutí,ale i když se všechno ve vagu tváří,jako aktivovaný,tak přesto auto nic nedělá.V čem je prosím chyba?Co dělám špatně?
  14. Stáhl jsem si VIS,moc dobrá věcička.Ale.Zkoušel jsem aktivovat bliknutí při zamknutí auta,ale když chci hodnotu uložit,tak mi to napíše,že toto je možné pouze ve spojení s hex kabelem.To opravdu ani takovou prkotinu ten levnej kabel nezvládne?Nebo dělám něco špatně já?
×
×
  • Vytvořit nový...