Přejít na obsah

bigboss9999

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení bigboss9999

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Takže přepravník se do dnešního dne nenašel, pouze od policie mi přišel po 3 týdnech dopis na pět stran ve kterém bylo napsáno, že je pachatel neznámý.Podle kamerových záznamů nebylo údajně možné rozeznat značku ani model vozidla natož spz (nevím teda na co tam ty kamery mají).14.2.2013, ale našla hlídka městské policie při obchůzce moji SPZ pod frýdlantskými mosty.Zašel jsem teda s papírama na pojišťovnu kde mi po 14 dnech vyplatili částku 67900Kč.Nový stál 78100Kč bez DPH.Takže jsem uletěl nějakých 10 000Kč za 9 dnů.Volal jsem likvidátorovi a řekl mi že prý i kdyby to byl 1 den starý odečítají automaticky 10% z ceny,potom Vám tam přičtou spoluúčast a je hotovo.No nic v životě jsem přišel o více a chybama se člověk učí.Příště nebudu tak najivní a nenechám ho v garáži.Nový půjde domů před barák.
  2. Kamery tam jsou http://mapy.ovanet.cz/krizovatky/ , ale nevím jak moc kvalitní.Uvidíme zítra musím ještě na policajty, takže zkusím se poptat co a jak.
  3. Byl zamčený v garíži na garáži 3 zámky na vozíku nezpečnostní box a malý zámeček.Takže celkově 5 zámků.Myslel jsem že to je zabezpečené dostatečně.Už hledám nějaké jiné místo.Uvidíme jak dlouho to bude trvat s pojišťovnou.Nějak tomu nevěřím že by se našel i když mi dneska říkali policajti, že teď tehle týden jeden přepravník našli.
  4. Když jsem přijel na místo, tak první na co se mě ptali bylo byl pojištěný?Když jsem řekl, že ano tak to jenom sepsali a konec.Připadá mi že je to vůbec nezajímá.Možná se pletu.Díky moc přepravníků nejezdí navíc na 130.Taky už tam nálepky nemusí být, ale přepravník byl krásně stříbrný nový.navíc cca 200metrů od garáže projeli přes křižovatku s kamerama, takže kdyby chtěli tak už je mají.
  5. Zámek odcvakli pakovkama jako nic.Zámek tam nechali ale box si ku.vy vzali.Ten box je úplně směšnýa poměrně k ničemu.Jinak dneska ho kradi v 7:05 ráno viděla je nějaká holka která šla kolem do školy.Já jsem tam byl v 6:45 a ještě tam byl.Tahali to za červenou felicii SPZ začínala 2T2 ale dále neví.Uvidíme jestli něco uvidí na kamerách, ale moc tomu nedávám.To je v hajzlu. Takhle dopadl ten zámek z boxu:
  6. No na tip to bylo určitě.Starý vozík jsem měl v garáži 2 roky a nikdo se ho ani nedotkl.Naštěstí byl pojištěný, ale uvidíme jak to bude.Dneska jsem byl 3 hodiny na kriminálce a připadá mi, že jim je to úplně jedno.Mám tip na někoho ale uvidíme.Říkám první vozík na 130km/h a je v prdeli 95345Kč.Kuva
  7. Zdravím všechny.Dneska 31.1.2013 mezi 6:00- 7:30 mi byl odcizen z garáže na ulici Na Burni ve Slezské Ostravě autopřepravník.Datum první registrace 22.1.2013 tzn. že jsem ho měl 9 dnů.Specifický je tím že jeho maximální povolená rychlost je 130km/h.Nápravy jsou na 2,5 tunu.Vin TK92BCCNKHHVA4044, SPZ 8T2 3839.Délka ložné plochy je 4020mm a šířka 1960mm.Odměna zastopu vedoucí k nalezení je 15000Kč. Pokud by někdo tenhle autopřepravník viděl dejte prosím ihned vědět na tel. 733 470 400 nebo na tel 604 470 400 nebo na 158.Je to jediný autopřepravník na moravě který má povolenou 130km/h.Foto vozíku:
  8. nikdo by ji neuměl vyrobit?Nechci to zadarmo.Konektory s kouskem kabelu mám.
  9. Zdravím.Mám doma airbag reseter a potřeboval bych od někoho kdo tomu rozumí buď poradit nebo jestli by byl někdo schopný mi na úplatu vyrobit redukci od diagnostické zásuvky k jednotce airbagů.U fábií mi bohužel nejdou vyresetovat airbagy.U kolegy jsem viděl vyrobenou redukci kterou připojí na 12V zdroj a resetuje.Mám i diagnostickou zásuvku i konektor jednotky airbagu.Schématka jsou pro mě španělská vesnice.Díky http://www.elerte.cz/produkty/kabelove-redukce/redukce-vagairbag-reset-140.htm
  10. Díky.Mám kolegu který dělá v autorizovaném servise tak ho zaúkoluju.
  11. Taky jsem vymontoval rádio z roomstera a dal jsem ho do Fábie 2 a chce to kod.Nevíte jestli je na té bílé cedulce od klíčů?
  12. Auto není v origo servise.Mám najeto 92000km a auto se pokazilo.Asi po opravě hned prodám.Co teda je potřeba všechno vyměnit aby to po repasi hlavy nebralo olej?
  13. Zdravím. Vlastním fábii 1,2 40kw a tenhle týden se mi pokazila-podpálené ventily.Auto mám v opravně a tam mi řekli, že je možné že po opravě hlavy se stane žě motor bude brát olej.Údajně se musí vyměnit i pístní kroužky.Nevíte co je na tom pravdy?
  14. Co tlumiče jak jsou na to?Jaké jsou odklony a záklony?
  15. Nevím já si myslím, že kdyby to bylo tak účinné jak říká tak by mu jakýkoliv výrobce automobilu za tento výrobek urval ruce.Určitě by to neprodával na Aukru.Nevěřím tomu.
×
×
  • Vytvořit nový...