Přejít na obsah

Jered

Uživatel
  • Počet příspěvků

    472
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 417 zobrazení profilu

Oznámení Jered

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. No po dlohé době zdravím všechny a budu reagovat, protože jsem zde hledal problém přesně co popisuje Blacky. Přišel jsem do garáže a cítil jsem benzín. Vycouvám a pod autem byla louže jako prase. Samozřejmě benzín. Obešel jsem auto a jak jsem zjistil že mi tenkým proudem stříká z pod auta benzín byl jsem v šoku. Taky mám auto 3tí zimu a najeto 40tis km. Domnívám se že tomu hodně pomohla i ta kovová SK-páska, protože ten její mechanizmus trošku deformuje ten hliníkový obal toho filtru a tak se to prostě prodře. Doporučuji dát mezi tu pásku a fitru kousek gumy z duše z kola.
  2. Zdravíčko všem, potřebuji koupit jako dárek repro do fabie sedan. Mohli byste poradit jaký rozměr repra tam lze namontovat bez jakýchkoliv zásahů? Děkuji za každou radu.
  3. Jered

    Loziska kol...

    Ahoj Misubaro, prosím tě tu slevu ti vyhádali v servise, nebo jsi někam volal ty sám, popřípadě přesně kam. Díky Dneska jsem jel s jedním mechanikem a říkal že na 90% mi to hučí ložisko. Mám najeto 29 000km na 1,6 16V
  4. Jered

    Loziska kol...

    A kolik máš prosím tě najeto.
  5. Jered

    Chiptuning

    To je pěkná blbost teda ...
  6. Jered

    Loziska kol...

    Zdravím všechny. Chtěl jsem se zeptat, jak identifikovat co mi hučí na přední nápravě. Nevím jestli to jsou pneumatiky nebo ložiska, nebo snad něco jiného. Hučí to zhruba od 60km až po 100km pak to ustává. Pneu mam Pirelli P ZERO NERO 205/45 16. Ještě takový zajímavý vněm, když jedu zhruba kolem 90 a šlánu na plyn tak se mi v záběru začne trošičku třást volant, když plyn pustím, vibrace hned ustanou. Nevím co s tím. Pneu mám už 3tí sezónu najeto asi 22tis km. Tak nevím může to být pneumatikama nebo něčím jiným. Jaký byste radili postup.
  7. Jered

    rosenie skiel

    mě to dělalo hlavně po zimě, když jsem měl mokré koberečky od sněhu. ALe teď už to nedělá když to uschlo.
  8. Já jsem to namazal speciálním bílým mazivem na bázi mýdla a je to v pohodě.
  9. Jednozančně bych šel do servisu na reklamaci.
  10. No tak dobře, já to vzdávám. ALe přece se točí...
  11. Jered

    HOVADA

    Tak samozrejme havarijko ma asi kazdy ale kdyz mas spoluucast 5tis tak ti to je k nicemu. To Woody: Samozřejmě že to nepíšu pořád, ale někde kde se mi to nezdá tak jo.
  12. Jered

    HOVADA

    Mě včera v OV odřel nějaký blb zrcátkem zadní pravé dveře. Je tam promáčklina asi 12cm dlouhá. Naštěstí když vedle někoho zaparkuju tak si opíšu RZ. Takže mám RZ potencionálního pachatele. Přivolal jsem PČR a uvidíme. Teď mu to budou muset dokázat. Tak snad se přizná. Pokud ne tak mám smůlu protože zrovna na těch místech kde jsem parkoval není kamerový systém.
  13. Myslím, že to je debata na dlouho. Prostě z el. hlediska, kvůli vodivosti a úbytku napětí je lepší natahnout mínus až k baterce. Neříkám že je to nutné. A že tam neteče 60A? Když má zesilovač 2x40A pojistku Nebo když bude mít 1 čtyřkanál a jeden monoblok na subwoofer? Ve špičce to je klidně možné. A co má lepší vodivost pozinkovaný plech nebo měď.
  14. Přesně tak, já jsem si lepil křídlo a drží jako přibité. Pokud se to dobře odmastí tak to musí držet.
  15. Chtěj po nich při zamítnutí reklamace protokol, proč ti neuznali závadu. Pokud ti ho nevystaví, tak řekni že půjdeš za soudním znalcem a že si ho necháš udělat a pak se budete bavit uplně na jiné úrovni přes právniky. A pokud ti ho vystaví a reklamaci stejně zamítnou tak řekni to samé, že si to necháš posoudit u soudního znalce atd. Věř mi zabírá to. Samozřejmě ani v jednom případě za tím znalcem nepujdeš. Já jsem doma tak měnil plastové okna jak se mi na nich začala objevovat plíseň. 3 že pry ne ne a pak jsem na ně přitlačil zahrál tuhle hru a do týdne mi přesklili všechny okna. Takže na ně přitlač.
×
×
  • Vytvořit nový...