Přejít na obsah

milanosor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení milanosor

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahojte. Musi jit na rozvody motor cely ven? Za lepsi sadu vcetne pumpy je pocitam tak 6tis, jest tak?
  2. A je to az nekde pod nadobkou a cerpadlem? O kolinka nic nevidim ale vali.to nekde dole. Je vedeni v aute nekde spojeny, nebo v kuse od cerpadla az do vika dveri?
  3. Ahojte, O1 combi, po delsi dobe jsem chtel setrit zadni oknu a sterac vubec nejede. Musim se mrknout jestli je pojistka ok, nebo to vzalo i motor. Vyplati se pripadne nahrada nebo lepsi origos vrakac? Jo a nejde ani ostrik. Motor jede, ale vali to nekde do predniho praveho podbehu u motoru. Vzadu ani kapka. Je mozny, ze je to jen pricpany a nekde to vyskocilo? Na jakym miste se to da zkontrolovat?
  4. Ahojte. Už delší dobu mám na Fábce stavební šrám. Spadla mi na auto fošna. Lze se nějak rozumně zevnitř dostat na PZ sloupek za zadníma sedačkama. Nevím jestli je tam za tapecírem vůbec přístup. Zkusil bych to vytlačit. V domácích podmínkách se mi to nepodařilo vytáhnout. A bodovat a vytahovat, to už bych to tak radši nechal.
  5. Mám komplet nový zámek ( náhrada ) a když zavřu dveře a zamknu klíčkem, auto zamče, čudlíky jdou dolů, zaberu za kliku a otevřu. Prostě neodstaví kliku. Napadá někoho, co tam může být špatně? Půjdu ho reklamovat.
  6. Bohužel ta oska je v originále dost dlouhá. Google v Česku nenachází nic, jen Alliexpress podobné označení origoš motorek je: FC-280PD-20150 PS. Koupil jsem nový celý zámek ( náhrada cca 900,- ) ale stejnak jsem v kelu. Reklamuji. Nevím jestli tam je něco špatně složenýho, ale pri zamčení klíčkem a čudlíkem ve dveřích jde vždy otevřít klikou z venku. Není zamčeno.
  7. Je-li nějaký na opravu k zakoupení, tak není problém, ale kuchat tento pidi motorek. To nedopadne dobre :-D
  8. Ahojte, chapu dobre, ze komfortku splacim jen nekde pouzitou na bazaru nebo vrakaci? Planuji dodelat dalku k original centralu SKODA. Je komfortka bezne i s oddelenym ovladacem? Neboje jen spolu s vystrelovakem? Pokud nic kloudneho nenajdu, zkusim asi tohle: http://www.rakso.cz/detail/skoda-fabia-i-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-vystrelovaci-klice-novy-model/ Pokud by jste mel nekdo osobni zkusenost, budu rad.
  9. Tak pro info, vložku zámku jsem úspěšně vypreparoval ven. Jak jsem předpokládal, zaoxidovaná jako prase. Přes noc WD40 a další den zakročil plast+šroubovák a vypáčit to ze dvěří. Vložka ven, zámek ven, rozborka a zjistil jsem že v centrálu nefunguje motorek pohonu. Takže proto mi zámek od řidiče neotevře spolujezdcovi dveře. Jen klička zevnitř, nebo klíček z venku. Manuálně čudlíkem zamčít jde. Náhradní motorek jsem samostatně nenašel, takže hold kupuji komplet jednotku zámku Čína☹
  10. Psal jsem to již v jiném vláknu, ale kdby si někod věděl rady, dejte prosím vědět. Díky - Narazil jsem na problém nedemontovatelné vložky zámku. Mám venku i tapecír, takže jsem byl schopný i zatlačit na vlozku zezadu, ale nehne se to ani o mm. Je možný, že by vložka zatuhla v uložení dveří? Zaoxidovaný okolo to bylo. Nevím jak moc na těsno to tam je.Zkousel jsem točit klíčkem do prava, do leva, částečne, otáčet spodním šroubkem postupně od 3 otáček az po úplný doraz, klika otevřená,zavřená a ani ťuk. Ten zadní aretační plech se točí pěkně, ale jakoby to bylo stále někde kouslé. Jak zakročí hrubá síla, tak něco prdne, už to vidím. Potřebuji vypreparovat motor zamykání ale jsem v loji prvě díky závěsu na táhle přes lanko který drží na klínku vedle té vložky co nejde vytáhnout.
  11. Ahojte, tak jak jste pokročili? Ja jsem narazil uplně na stejný problém. Mám venku i tapecír, takže jsem byl schopný i zatlačit na vlozku zezadu, ale nehne se to ani o mm. Je možný, že by vložka zatuhla v uložení dveří? Zaoxidovaný okolo to bylo. Nevím jak moc na těsno to tam je.Zkousel jsem točit klíčkem do prava, do leva, částečne, otáčet spodním šroubkem postupně od 3 otáček az po úplný doraz, klika otevřená,zavřená a ani ťuk. Ten zadní aretační plech se točí pěkně, ale jakoby to bylo stále někde kouslé. Jak zakročí hrubá síla, tak něco prdne, už to vidím. Potřebuji vypreparovat motor zamykání ale jsem v loji prvě díky závěsu na táhle přes lanko který drží na klínku vedle té vložky co nejde vytáhnout.
  12. Nehučí nic, citelná vůle na kolech pozorovatelná není. Jediné co pozoruji je pumpování do pedálu,vibrace do volantu a zhoršený účinek brzd. Pouze při brždění. Než jsem sundal ty extrémě prohnuté, jsem se koukal jestli hážou při sundaném kole na náboji. A bylo to i okem na deskách viditelné. Můžu to přeměřit úchylkoměrem.
  13. Ahojte, poslední dobou bojuji s předními brzdami na FabI I. Čeká mě STK tak to zase budu muset začít řešit. Jezdím teď opravdu minimálně ( 100km měsíčně ), ale problém mě trápil už dřív. V cca 110tis km se mi ohly kotouče a začalo to kopat ( ještě origoš ). Preventivně jsem trochu rozchodil prasátka, koupil nové kotouče ( co bylo v mototechně ) + nové desky Bosch. To vydrželo tak 15tis km a mrchy začaly zase kopat. Koupil jsem nové kotouče a zánovní jsem vyhodil. Nevím teď značku a dal jsem na zdejší rady, byla to zlatá střední cesta. No a teď po dalších cca 5tis km zase kopu. Ne tak moc, ale pedál pumpuje. A hlavně desky neojíždí celý kotouč. Je tam slabý pásek na středu, kraje jen oleštěný. A brzdy tím pádem horší. Co s tím ? Zase nové kotouče + desky? Nechat kotouče přerovnat, desky srovnat a použít? Jsou špatné třmeny, že to neobrzdí celou plochu ? Už jsem z toho jelen. Jak teď moc nejezdím a na auto prší, tak samože rezavím, ale dělat co 2 roky brzdy mě fakt nebaví.
  14. Presne tak. Pouzil jsem hrubou silu a kladivo a nakonec se podarilo. Jen aby ta manzeta neco vydrzela. Fakt se mi do toho nechce zase brzo rypat....
×
×
  • Vytvořit nový...