Přejít na obsah

Laurinka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Laurinka

  1. Ahojte. Budu se asi opakovat, ale měřila jsem spotřebu u mojí fabie combi 1,4 MPI 50Kw, žrout mi sežral 11litrů. Dneska jsem přezula na letní, dofoukali jsme to na 2,3. Na co dále se mám mrknout? Loni byl měněný vlnovec, ale připadá mi, že bude hin poslední díl výfuku. Ale že by toto vyhnalo spotřebu takhle vysoko? Trošku se mi zdá, že je řetěz u rozvodů vytahaný - může to mít vliv? Díky
  2. a budeš tak hodný a popíše mi jak?
  3. co to znamená pro mě? auto nebylo bourané, takže nechápu.
  4. Laurinka

    Mokrý tapec

    uvažuju, že nalepím folii pod tapec a nechám ji dole volně viset delší ať se voda nedostane do auta.
  5. Laurinka

    Mokrý tapec

    Je to v prdelí, opět mokro. Nevím co s tím, ale tentokrát nebyl vůbech mokrý tapec. Jen vzadu za řidičem louže. Kudyma to tam sakra může téct?????
  6. Jsem z moji fábie nešťastná, po zjištění, že mi do ní teče jsem se pustila do rozebrání zadních dveří. Vše rozebráno pořádně zasilikonováno, smontováno. Nechala jsem stát auto v mírném kopci čumákem nahoru, mokro je na straně za řidičem. Sahala jsem na tapec dveří, myslela jsem, že to teče zase přes to, ale ten byl suchý. Fakt nevím.
  7. Ahojte. Tak já jsem se do toho pustila. Zadní nárazník nahozený na vodící lištu, vše je perfektní. Ale u předního problém: nic není praslé, ale čtyřikrát jsme přední nárazník dopasovávali, ale furt se ten nárazník odchlipává vedle světla, tam kde jde do špice. Pravá strana víc. Tak nevím, co myslíte?
  8. Ahoj. Myslíš, že půjde seštelovat přední nárazník bez jeho sundání. Ve vodících lištách to sedí jen mezery nehrajou. Zadní nárazník budu muset sundat úplně, tam je to vyskočené z vodící lišty. Byl to sakra sendvič bum bum mezi dvěma chlapama Zadní to neubrzdil a mě odrazil do toho předemnou. Díky za radu
  9. Laurinka

    Mokrý tapec

    upřesňuji: na dvoje zadní dveře jedna tuba, nešlo mi moc oddělat to staré těsnění a dokonce už to někdo utěsňoval černým tmelem nebo silikonem v autorizovaném servisu - vydrželo to rok bez zatečení. Doufám, že mo mém zásahu to vydrží dýl. Když to bude OK. Vrhnu se taky preventivně na přední.
  10. Laurinka

    Mokrý tapec

    Hmmm tak to buď rád, nic moc příjamná práce :-)
  11. Laurinka

    Mokrý tapec

    Ahojte. Včera jsem podle vašich rad vymontovala tapec v moji fabii a naprala tam skoro celou tubu silikonu, dotáhla a ještě jednou přetáhla silikonem. Jsem zvědavá jestli to bude OK. Co vy máte v autě sucho?
  12. Ahojte všichni. Podařilo se ti seštelovat ten nárazník. Mám taky takový problém. Přední nárazník potřebuju taky seštelovat je posunutý. Zadní ale mám vycvaknutý z vodících lišt, ten budu muset asi vyndat a nasadit celý. Co si myslíš? A na co si mám dávat bacha při demontáži a montáži?
×
×
  • Vytvořit nový...