Přejít na obsah

Murphy 35

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Murphy 35

  1. ahoj, mám stejný problém, povedlo se ti to nějak vyřešit ?
  2. je to opravdu 1.9 TDI PD, ale napsal jsem špatně rok výroby je to 2009 jedná se o jednu z posledních, než je nahradili 1.6 TDI. Naštěstí je to verze bez DPF
  3. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s long life oleji. Mám OII 1.9 TDI 74 kW r.v. 2010 najeto cca 25 000 km s intervalem výměny oleje po 2 letech nebo 30 000 km. Mám strach, že při takto dlouhém intervalu může docházet k postupnému poškozování motoru. Předtím jsem měl taky OII se stejným motorem ale pevným intervalem ( 1 rok nebo 15 000 ) a ten olej co jsem z toho vypouštěl byl na okraji životnosti.
  4. S tím souhlasím, na supu mám origo výbojky a svítí výborně
  5. Díky za radu, byl to konekttor na připojení žárovky, asi se tam dostala vlhkost, ale stačilo prostříknout sprejem a je po problému ( alespoň doufám, protože světlo svítí a pojistka drží )
  6. Dobrý den nadšenci, potřeboval bych poradit s jedním problémem. U otcova superba ( R.V. 2007, bixenony ) se stále přepaluje pojistka levého dálkového světla, procházel jsem pojistkovou skříň a vše bylo v pořádku ( kromě té pojistky ), už to odneslo asi deset pojistek, někdy se přepálí hned a někdy třeba až po 14 dnech. Slyšel jsem, že by to mohla dělat levá páčka na přepínání světel. Už nevím co s tím. nemá s tím někdo zkušenosti nebo nějaký nápad jak to vyřešit. Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...