Přejít na obsah

olaf

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    298
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli olaf

  • Narozeniny 30.8.1979

Kontaktní metody

  • ICQ
    421732849

Návštěvy profilu

1 271 zobrazení profilu

Oznámení olaf

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Děkuji za OT tam jsem ho našel ,sice jen AN ale to stačí. Dík olaf
  2. Ahoj, dostal se mě do rukou zesilovač PIONEER GM-X 644 . Nemá ho někdo zvás v autě nemám k němu žádnou dok. a nerad bych ho hned nějak pos.
  3. olaf

    Zatuhlé dveře

    Ahoj,já mám ten stjnej problm .Dnes prostříkáno WD tak uvidíme, ale jž ted je to o něco málo lepší
  4. To by mě zajímalo jesi je to moje tam origo nebo ne ??? Nevím ale jak to zistit, auto je dovoz 1 majitel bez viditelných zásahů až na ty moje : Jinak trysky max spokojenost, ale po roce už to chce trošku oživit
  5. Já mám 2001 08 AGR a mám VGT turbem, ale je to dovoz.Tak možná je vývozní??
  6. Ahoj, pokud má face a AGR tak už má turbo jak 81KW pokud se nepletu, to z toho dotane i vícjak 85KW
  7. Ahoj všem ,prosím o radu pop o řešení. Po výměně budíku za MAXIDOT se při natankování plné nádrže se rafička nedostane na stav plné nádrže jen na předposlední dílek , u dřívějších vše v pořádku.Budíky MAX byli již použité na 2004 PD a namontovány na 2002 TDI. Muže to mít vliv?? Díky za rady. Olaf
  8. Souhlasím s JasteR , prvně trysky a pak chip. Pokud dáš prvně chip a pak teprv trysky tak budeš mít chip nanic a akorád odrováš motor.Já osobně dal S764 a zatím spokojenost, až se vyjezdím a nebude mně to stačit přidám i chip.Zatím OK.
  9. Taky už ho mám, jen namontovat.Zatín je v kufru, vedle dvojtého dna. Ale po mojich skušenostech ,tam prostě musí bejt.
  10. olaf

    Co se vam libi vic..

    Já taktéž origo a nebo ty stříbrný,osobní názor ty černý jsou nic moc.
  11. Mám je od bosche a max. spokojenost, stírají fakt dobře. No uvidí se po zimě::Co vydrží.
  12. Já zvedám auto pouze za ramena a v poho. Mám taky po origo heveru prohlej 1 prah, to se nedá nic dělat. Každý Auto má hold svoje mouchy,a mužete to zvedat jak chcete..
  13. Ahoj , já měl taky jen jeden klíč a ještě ke všemu se mě zlomil . Kartričku sem taky nedostal,ale klíče mě udělaly i z toho zlomenýho na počkání v zámečnictví v Brně , ale musel jsem přijet s autem donest TP a OP vyplnit čestné prohlášení.A za 10 min bylo hotovo no problém
  14. Taky to tak vidim.A jako zaklad pro zvednuti vykonu je to opravdu lepsi a ten rozdil tam neni takovy a je to i s montazi.Powerplus uz je o neco drahsi. A rozdíl nárustu nezi BOSCH a sprint764???Zhruba??? Oba vyrobky jsou na jedne typ motoru takze narust by mel byt shodny.O zpracovani a kvalite se bavit nehodlam jelikoz do toho nikdo nemuze videt jak kdo to ma s kvalitou. Tak, asi pujdu do těch boschu za ten peníz je to i sprací, tak se uvidí do zítra se rozhodu a bude.
  15. Taky to tak vidim.A jako zaklad pro zvednuti vykonu je to opravdu lepsi a ten rozdil tam neni takovy a je to i s montazi.Powerplus uz je o neco drahsi. A rozdíl nárustu nezi BOSCH a sprint764???Zhruba???
×
×
  • Vytvořit nový...