Přejít na obsah

olaf

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    298
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem olaf

  1. Děkuji za OT tam jsem ho našel ,sice jen AN ale to stačí. Dík olaf
  2. Ahoj, dostal se mě do rukou zesilovač PIONEER GM-X 644 . Nemá ho někdo zvás v autě nemám k němu žádnou dok. a nerad bych ho hned nějak pos.
  3. olaf

    Zatuhlé dveře

    Ahoj,já mám ten stjnej problm .Dnes prostříkáno WD tak uvidíme, ale jž ted je to o něco málo lepší
  4. To by mě zajímalo jesi je to moje tam origo nebo ne ??? Nevím ale jak to zistit, auto je dovoz 1 majitel bez viditelných zásahů až na ty moje : Jinak trysky max spokojenost, ale po roce už to chce trošku oživit
  5. Já mám 2001 08 AGR a mám VGT turbem, ale je to dovoz.Tak možná je vývozní??
  6. Ahoj, pokud má face a AGR tak už má turbo jak 81KW pokud se nepletu, to z toho dotane i vícjak 85KW
  7. Ahoj všem ,prosím o radu pop o řešení. Po výměně budíku za MAXIDOT se při natankování plné nádrže se rafička nedostane na stav plné nádrže jen na předposlední dílek , u dřívějších vše v pořádku.Budíky MAX byli již použité na 2004 PD a namontovány na 2002 TDI. Muže to mít vliv?? Díky za rady. Olaf
  8. Souhlasím s JasteR , prvně trysky a pak chip. Pokud dáš prvně chip a pak teprv trysky tak budeš mít chip nanic a akorád odrováš motor.Já osobně dal S764 a zatím spokojenost, až se vyjezdím a nebude mně to stačit přidám i chip.Zatím OK.
  9. Taky už ho mám, jen namontovat.Zatín je v kufru, vedle dvojtého dna. Ale po mojich skušenostech ,tam prostě musí bejt.
  10. olaf

    Co se vam libi vic..

    Já taktéž origo a nebo ty stříbrný,osobní názor ty černý jsou nic moc.
  11. Mám je od bosche a max. spokojenost, stírají fakt dobře. No uvidí se po zimě::Co vydrží.
  12. Já zvedám auto pouze za ramena a v poho. Mám taky po origo heveru prohlej 1 prah, to se nedá nic dělat. Každý Auto má hold svoje mouchy,a mužete to zvedat jak chcete..
  13. Ahoj , já měl taky jen jeden klíč a ještě ke všemu se mě zlomil . Kartričku sem taky nedostal,ale klíče mě udělaly i z toho zlomenýho na počkání v zámečnictví v Brně , ale musel jsem přijet s autem donest TP a OP vyplnit čestné prohlášení.A za 10 min bylo hotovo no problém
  14. Taky to tak vidim.A jako zaklad pro zvednuti vykonu je to opravdu lepsi a ten rozdil tam neni takovy a je to i s montazi.Powerplus uz je o neco drahsi. A rozdíl nárustu nezi BOSCH a sprint764???Zhruba??? Oba vyrobky jsou na jedne typ motoru takze narust by mel byt shodny.O zpracovani a kvalite se bavit nehodlam jelikoz do toho nikdo nemuze videt jak kdo to ma s kvalitou. Tak, asi pujdu do těch boschu za ten peníz je to i sprací, tak se uvidí do zítra se rozhodu a bude.
  15. Taky to tak vidim.A jako zaklad pro zvednuti vykonu je to opravdu lepsi a ten rozdil tam neni takovy a je to i s montazi.Powerplus uz je o neco drahsi. A rozdíl nárustu nezi BOSCH a sprint764???Zhruba???
  16. Jo, turbo stejne jako do 81kw Ted jde jen o trysky mužu mít ty BOSCH 81 kw za 5600kč, tak řeším dát tyhle a nebo sprint, či jíné???Ten čip až pozdeji mám omezený finance.
  17. Jo, turbo stejne jako do 81kw
  18. Kolko mas nabehane km , ja mam 290 tisic vstreky original,cip na 86 kw,akurat pri riadnom odpichu to nenormalne dymi Mamotano mam 91000KM takže nic moc,nějakej ten kilák to ještě zmákne moje představa je se dostat někam ke 95 až 100 kw, ted trysky a časem čip. Ale žádnej brutál, pak už to stojí moc.
  19. Tak říkáte originál BOSCH z 81 nic mooc?Turbo už mám samo to silnější co maj 81 Kw.
  20. Ahoj mám octavii 2001 19 TDI AGR, a chci vyměnit trysky.Nevým které tam dát originál BOSCH z 81 a nebo sprint 764, nebo něco jiného? A proto prosím ty co mají nějaké skušenosti o radu. Dík za veše poznatky a názory Olaf
  21. Počítej tak okolo 7000 -8000 kč + práce, záleží jak se ti zadaří při schánení dílu na přestavbu . Já to splašil za necelejch 4000kč.
  22. Facelift je az od 08/01 mam 11/00 MR01 a je to facelift. Facelift jo, ale nemá 3 gen jen 2,5.
  23. A co to máš za měsíc???Máš na budkách při otevřených dveřích indikaci autíčka???,
  24. Múj názor, vysřelovací na 2,5 gen jedině asi ze staršího pasata a shánět ho je asi zbytečný je jich málo.Co je to za MR Pokud chceš vystřelováky tak jedině přestavba na 3 gen a nebo toto a nebo
  25. olaf

    VAG

    Možná ano,ale já jsi už objednal notebook s 200Mhz procesorem za 1000 kč... Tak to je vpoho
×
×
  • Vytvořit nový...