Přejít na obsah

Tygrik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 053
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    14

Příspěvky zveřejnil Tygrik

  1. Chvilku tu zase nejsem a už je tu spousta novinek. 

     

    24. 1.  se mnou počítejte! To budu mít po zápisu do první třídy a budu mít z toho papírování do večera IQ 8, tj. reaguji pouze na světlo. Tak ne, že někdo zhasne! A bude mi jedno, kde hlavu složím, klidně se vloudím mezi sbírku Hekiho plyšových bobrů! :kol-56:

     

    Krásné Vánoce přeji všem!

  2. Po delší době se také hlásím. Řekl bych, že rok 2014 je, alespoň pro mne, bohatý na události se znamínkem mínus. Po dramatických událostech v červnu a jiných starostech, mi po srazu vypovědděl službu PC, proto jsem nesplnil úkol a nejsou tu ještě fotky a zpráva. Nyní řeším zdravotní problémy, které se táhnou už měsíc. Hrozné na tom je, že mám měsíc utrum s tekutinami, které jsou nedílnou součástí metabolismu mého organismu: KAFÉ a CHLAST! kol119 A ještě mi ten pán v bílem plášti vyhrožuje, že mě uspí a bude mi sekat jakýmsi bazmekem v mém nose! A snaží se mi namluvit, že když spím, tak to nebude bolet!   :kol-128:

    Pozitivní zpráva je, že mám dostatečnou zásobu meruňkového a višnového moku ráže 52%. A dnes mi volal Artigas, že má už švetku vypálenou! Takže hurá do Seninky!  :kol-147: Artigasova soutěž se mi zamlouvá. Jen bych dal vítězi k bílé holi ještě černé zrcadlovky. :D  Miku, víš dobře, že Ty se dostaneš jen k malé opičce. To my s Hekim a Artigasem stádia opička a opice vynecháváme a rovnou přecházíme na pořádného draka...aspoň devítihlavého. Prostě bestiální saň! :smich:      

    • Pozitivní 2
  3. Děkuji Kubinovi za spolupráci a za akce v PV autu a všem za účast. Jsem moc rád, že jsem viděl "staré" známé a poznal nové skvělé lidičky s diagnózou Yeti. Potěšilo mě i počasí. Také děkuji všem, kteří přispěli do klobouku Mikovi na myčku.   :kol-28:  Během týdne přidám jako obvykle tiskovou zprávu a pár fotek.

    • Pozitivní 4
  4. Takže pánové, dnes to vypukne! Co se týká jízdy na Hekiho chalupu, Artigasovi nevěřím, byl by lepší než Mike. No i když.... Musel jsem jet méně dynamickou jízdou, abych Artigasova Tuláka neztratil ve zpětném zrcátku... červená tečka v dálce splývala s ostatními auty... a někteří učástníci provozu  brali čekání na to, až Artigas dojede, jako vybržďování.   :kol-138:

    • Pozitivní 1
  5. Suchosl super, že dorazíš. :palec2:    Vadi, ano přijedu Supíkem. Je pěkně špinavý, jak na něj napršelo, takže zítra, doufám, stihnu myčku. Momentálně nestíhám a jsem jako vlaštovka, žeru a se.. v letu... :blink:  Supík má paket pro špatné cesty, takže je vyšší, než "normální" Sup, má zespodu kryt a "17" kola místo "18". K paketu pro špatné cesty nejsou "18". Ráno před srazem budu muset ještě stihnout evidenčku na STK Supíka mojí máti.  Artigasi, já Ti dám konec světa, až Ti bude špatně! kol1 A jestli nepřestaneš, tak Ti pročůrám nádrž! :smich: Kluci jedni, moc se na Vás těším!

  6. Pro pořádek ještě jednou:

     

    Sraz majitelů vozů Škoda Yeti v sobotu 18. 10. 2014

     

    Program:

     

    1. Příjezd 9:00-9:30 na parkoviště k prodejci PV-AUTO v Prostějově.

     

    2. Pro zájemce provedena v servisu základní diagnostika se slevou za 199,- Kč.

        Prohlídka vozidel autosalonu spojená s testovací jízdou dle výběru vozidla: Škoda Octavia III RS

                                                                                                                              Škoda Octavia III Scout

                                                                                                                              Škoda Rapid

                                                                                                                              Škoda Citigo   

     

    3. Cca 12:00 přesun do restaurace Koliba.

        12:00-13:30 oběd - jídlo dle vlastního výběru.

     

    4. Cca 13:30-14:30 společný přesun a projížďka polními cestami spojená s focením.  

     

    5. Společná jízda k obchodnímu domu Interspar a rozloučení.   

    • Pozitivní 1
  7. Nečekej a jdi do jiného servisu! Čekání je na nic. A rychle, ať stihneš sraz. Nebo ti to Kubino domluví u machrů, co mi dali bez čekání dohromady Yetíka. Já čekal 3 měsíce, až jsem zůstal viset a servis se mi ani neomluvil, naopak mě obvinili, že se v tom musel někdo jiný vrtat, jinak by se to nepo...   :kol-29:    

    Hele Kubino, když už se budeme u Intersparu loučit, tak si můžeme za 130,- Kč nechat umýt auta v bezkontaktní myčce.    :kol-28:  kol11  

  8. Sraz majitelů vozů Škoda Yeti v sobotu 18. 10. 2014

     

    Program:

     

    1. Příjezd 9:00-9:30 na parkoviště k prodejci PV-AUTO v Prostějově.

     

    2. Pro zájemce provedena v servisu základní diagnostika se slevou za 199,- Kč.

        Prohlídka vozidel autosalonu spojená s testovací jízdou dle výběru vozidla: Škoda Octavia III RS

                                                                                                                              Škoda Octavia III Scout

                                                                                                                              Škoda Rapid

                                                                                                                              Škoda Citigo   

     

    3. Cca 12:00 přesun do restaurace Koliba.

        12:00-13:30 oběd - jídlo dle vlastního výběru.

     

    4. Cca 13:30-14:30 společný přesun a projížďka polními cestami spojená s focením.  

     

    5. Společná jízda k obchodnímu domu Interspar a rozloučení.   

     

     

    Prosím, od společné jízdy nečekejte adrenalin na autokrosové dráze. Akce je pojata spíše jako pokec a možnost se seznámit naživo.

    Poprosil bych zájemce, aby na toto vlákno napsali, že přijedou, neboť potřebujeme zarezervovat stůl (stoly).

     

    Info:

     

    http://www.pvauto.cz/cz/m/kde-nas-najdete/

     

    http://www.kolibautrikralu.cz/o-restauraci/

     

    https://maps.google.cz/maps?hl=cs&gbv=2&um=1&ie=UTF-8&fb=1&gl=cz&cid=3818833772336710441&q=koliba+prost%C4%9Bjov&sa=X&ei=RUgsVMr6IcH5yQPQpYHoCQ&ved=0CBUQtQMwAA

     

     

    http://www.mapy.cz/#!/zakladni?planovani-trasy&x=17.0701664&y=49.4694475&z=12&rc=9nbMfxURfCdwUiAcgUQ5Y4kTZh1m&rl=ulice%20Domamyslick%C3%A1%2C%20Prost%C4%9Bjov%2C%20okres%20Prost%C4%9Bjov&rl=Mostkovice%2C%20okres%20Prost%C4%9Bjov&rl=ulice%20Chata%C5%99sk%C3%A1%2C%20Mostkovice%2C%20okres%20Prost%C4%9Bjov&rl=Prost%C4%9Bjov%2C%20okres%20Prost%C4%9Bjov&rp=%7B%22criterion%22%3A%22fast%22%7D&ri=0

     

    Mapka projížďky

    www.mapy projížďka.cz.pdf

    • Pozitivní 1
  9. Sraz se nám trochu komplikuje. Jednak Kubino zatím marně čeká na Yetisko, jednak mám teď, bohužel, jiné starosti, které mě na 3 měsíce vyřadily z jakýchkoliv aktivit... :(  Vidím to září-říjen, přes dovolené to ani smysl nemá organizovat. Sraz se bude týkat všech, tzn 4x4 i předohrabů. S Kubinem jsme terén zvolili tak, aby projeli VŠICHNI. Konec konců jsem měl taky předokolku, Artigas ji má stále a Kuba ji bude mít také. Sranda a dobírání jsou přípustné, sektaření nikoli! :kol-28:

  10. Pomohl mi Milit čistič motorů. Dostal jsem tím i asfalt, který nešel dolů ani speciálním přípravkem.

    P.S.: Hadak na jiném vlákně: Hadaku, skála je jaký vzor? Ta Tvoje je moc měkká a auto se nerozbije.   :kol-28:

  11. To Voice: Ano, hlavní rozdíl ve vzhledu je v těch náraznících. Když si dáš konfigurátor, zjistíš, že jsou rozdíly i ve výbavě (vzhledově např. alu disky Annapurna pouze pro City apod.). Dále City je prvoplánově předokolka, měl by být nižší, ale v autosalonu, kde jsem se byl na toho výše zobrazeného červeného mrknout se nemohli shodnou, zda je tomu tak i ve skutečnosti. Dokonce to i měřili. A vypadá to, že není.   :D

  12. Ano, zkoušel jsem Sportage po faceliftu, byla to nejvyšší výbava, ale nebyla tam tuším navigace, zadní kamera a nevím, co ještě. Zatím se moc neorientuji v tom, co který stupeň výbavy obsahuje. Dealer prodává Škodovky i Kie, s pánem jsem si dobře popovídal, mluvil o obu autech nezaujatě. Když mi pán vyprávěl o předváděcích jízdách na autodromu v terénu, vzpomněl jsem si na Hekiho na Moravské Sahaře a na jeho smrdící spojku. Říkal, jak 2 Yetíci zůstali v terénu viset a jeden právě spálil spojku. Kie projely vše bez problémů. 4WD má proti Haldexu výhodu. Tím nechci říci, že dávám přednost Kie kvůli schopnostem v terénu, neboť stejně 99,9% jízd tráví (moje) auto na silnici, potažmo ve městě.

    Do panoramatické střechy bych nešel. Automat mě zatím neláká a rádce řazení beru jako příjemné zpestření výbavy. U Kie není vidět (nebo skoro vůbec) na kapotu a celkově je výhled horší, což je problém při přesném manevrování. U Xenonů mám jen obavu, zda jsou stejně účinné jako u Škodovek. Našel jsem si několik testů SUV Kií a Hundaí (včetně Sorenta a Santa Fe) a bylo tam řečeno, že slabinou korejských aut je svítivost. Do Yetiho jsem si dal Boschky +90% a xenony v Superbu jsou prostě super. Jelikož jezdím dost i po setmění, tento parametr je pro mě důležitý, hlavně díky neosvětleným b...ům v tmavém oblečení.

    Jízdní komfort Sportage mě mile překvapil a musím říci, že řízení je příjemné.

  13. Fajn, na Češích mě mrzí, jak si musí i v maličkostech za každou cenu dokazovat, že mají pravdu. Nebudu tady slovíčkařit o asistentu řazení. Mrzí mě to dvojnásob, protože 1) Pawoučka znám a 2) opakuji, že jsem pouze popisoval své pocity.  <_<  A asi se budu muset vrátit do autoškoly, potože ho v některých případech sám využívám. (Ať už vážně nebo pro pobavení, když mi radí ve stoupáku jako hrom 5... :) ) A říkám, že u Yetiho je umístěn smysluplněji. U KIE Sportage jsem se asi 2 krát chtěl na něj mrknout, co mi radí, neboť v interiéru nebylo slyšet vůbec nic, motor ani délku převodů jsem na začátku neznal  a čučel jsem na otáčkoměr, kde jsem měl 2 000 ot/min a nebyl jsem si jist, jestli už mám přeřadit. 

    Jinak souhlasím s LUKYM 007. Mám o čem přemýšlet.

×
×
  • Vytvořit nový...