Přejít na obsah

akbel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení akbel

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Tak mě výměna stála 3700 a to bylo radio mikrofon a práce. V as pak 400 odkodovani. Doporucuju se kouknout na: martin auta s.r.o radio swing s bt má za 2990 což je nejlepší cena co jsem našel navíc o vše se postará.
  2. Tak už i já mám za sebou výměnu blues za swing s bt. Vše jede bez problému a kdo by chtěl taky vyměnit tak v Ostravě není problém. Mění to: auto heller Ostrava auto adiv Ostrava i Opava autodum vraná Havířov mohl jsem si donest vlastní radio ja se jen rozhodoval kdo výměnu provede co nejdříve a vyhrál adiv Opava. To je má zkušenost z Ostravy.
  3. akbel

    Dodací lhůta

    Zdravím, Nevíte prosím jak dlouho se bude auto převážet k prodejci? ja si koupil auto 12.3 vyroba je naplánovaná na 21 týden tj 21-25.5 doufám, že nebudu muset čekat dalších 14 dní od data výroby, než ho dovezou k prodejci. Děkuji za informaci
  4. Díky ale origo je pro mě origo proto jsem chtěl swing navic, když mám palubní počítač tak se možna dojezd atd zobrazi na swingu ne?
  5. Zdravím, neví někdo kde je možno koupit autoradio swing? Ja si teď obědnal fabii trumf a na výběr tam swing nebyl, ale rad bych vyměnil ten blues za swing. Děkuji moc
  6. mám ten samý problém taky 2011 vyřešil jsi to už nějak?
×
×
  • Vytvořit nový...