Přejít na obsah

tažak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení tažak

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

15

Popularita

  1. Odvzdušnění diagnostikou je předepsáno proto,aby v soustavě nebyly bubliny,které způsobují rázy a nadměrné opotřebení všech dílů vstřikování.Naši sociálně vzdělaní opraváří se tu vytahují jak to neodborně dělají.
  2. Jak to bude hodnotit pojišťovna nebo úřady v případě problému neumím předpovídat,platí jednoduché pravidlo,že na autě má být jen to,co je v TP.
  3. Škoda vydala /cca půl roku/ instrukci pro STK a dopravní úřady,že nedovoluje jakékoliv dopisování kol do TP,protože vozidlo jako celek není s nimi homologováno. Z výroby může mít auto jen kola z kofigurátoru , z jiné výbavy nejdou objednat z důvodu homologace vozidla jako celku.
  4. Měl jsem dva roky Atecu 1,6 , spotřeba stejná/Most-Cheb-Most 260 km 5,0-5,3/ jezdím každý týden.Karoq má výrazně měkčí podvozek a je tišší.Je to proti Seatu jiné auto i když vypadají stejně.
  5. Zdravím,dobrý nápad,vrakáče jsou plné tažných s TYPOV'YM LISTEM na přihlášení.Nedám přeci 2200,- za nové s doklady.
  6. Zdravím,u nás na vesnici to deláme za 7000,-.Sice to neumí hrát na kytaru a mluvit španělsky,ale na tahání vozejku to stačí
  7. Měřák na kvalitu el.přípojky nemám,stačí mi že posledních 15 let nemám reklamaci.
  8. Většina lidí dává přednost ceně,tažné s montáží za 5400,-je zajímá víc než obrázky na radiu.
  9. Kdo těch 50000,- hodí do žumpy,bude na tom lépe
  10. Pokud se to zdá jako dobrej kšeft,postav si dílnu která odpovídá předpisu/cca 1 mil /najmi joudu který to umí a bude dělat za min.mzdu,zaplať energie a ostrahu a máš za den zaručenej zisk 100 kč pokud ti jouda nestrhne závit a nebude ¨to stát 10000,.
  11. Dobrá rada,Mogul spec.507 stojí 249,- Castrol 229,-/velkoobchod Pema/
  12. Konečně rozumný názor na spotřebu,že spotřeba podle normy není provozní neví nikdo z novinářů.Ve všech testech operují se "spotřebou udávanou výrbcem" nebo "za kolik to má jezdit".Když jsem se jich ptal kde tento údaj berou,koukali na mě jako na blázna.
  13. Svislé zatížení je schválené zatížení ve svislé ose koule.Jak nosič kol zatěžuje kouli je jiná věc,kterou uživatel nemusí řešit, pouze musí dodržet hmotnost nosiče,která nemá překročit povolené svislé zatížení. To namáhání koule je značné,první nosiče nechtěli technici na MD povolit k užívání a výrobě v ČR,měli obavu pevnost uchycení tažného v karoserii.
  14. Zdravím,chybí tam podstatná věc,očištění dosedacích ploch pro šrouby.Díry jsou přelepny páskou a přetřeny silnou vrstvou izolačního nátěru.Vše je třeba očistit,aby podložky šroubů dosedly na holý kov.Na obrázku nevidím podložky pod šrouby,každý výrobce TZ je dodává.Dále je dobré vyčistit dosedací plochy tažného v karoserii.V místě dotyku je konzervační vosk,který chytá malé kamínky/cca 1 mm/,které se časem vydrolí a tažné se uvolní.
  15. JE TO VELMI JEDNODUCHÉ ZA MÍRNÝ PŘÍPLATEK SE MONTUJE ELEKRTOPŘÍPOKJA KTERÁ ODPOJUJE COUVACÍ SENZORY
×
×
  • Vytvořit nový...