Přejít na obsah

Jakubo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jakubo

  1. Problém vyřešen. Problém byl v softwaru. Nechal jsem přehrát software na starší verzi a je po problému.
  2. Dobrý den, nenašel jsem vhodné téma kde by se toto řešilo a tak zakládám nové. Potřeboval bych poradit. Mám Octavii s motorem 2.0 Tdi 103 kw CFHC 188 tis. najeto. Při zhasínání motoru tam něco zadrnčí. Diagnostika nehlásí žádnou chybu. Spojka (dvouhmota) byla před 10 tisíci km komplet měněna včetně vypínacího ložiska. Neřešil jste to už někdo? VID_20201104_064721.mp4
  3. Dobré zhasínání motoru Zobrazit soubor Žádný problém Zadavatel Jakubo Odesláno 3.11.2020 Kategorie Octavia  
  4. Verze 1.0.0

    53 stáhnutí

    Žádný problém
  5. pískají mi okna při stahování

  6. pískají mi okna při stahování

  7. pískají mi okna při stahování

  8. Diky za informace, už jdu na něj EDIT: K mechanikovi to mám kousek. Oleje tam je akorát. Zvednul to a pomalu to vytíkalo. Přiznám se už jsem na tom najel 5000km. Když jste měnily převod. olej tak se vám toto nedělo?
  9. Dělal mi to mechanik v dílně a nalil tam origo převod. olej volswagen. Říkal, že se tam vejde tak půl litru. A stojím na rovince
  10. Po výměně převodového oleje a po výměně brzdové kapaliny jde zařadit v pohodě, ale když vypnu motor tak bez spojky nic nezařadím ani nevyřadím. Před výměnou převod. oleje jsem i po vypnutí motoru zařadil a vyřadil. Možná je to blbost, jen mě zajímá jestli je to normální. TDI
  11. OK děkuji. Já myslel, že to bude brzdit stejně
  12. Má to vliv na brzdění?
  13. Jaký je rozdíl v brzdovém válečku 20,64 a 19,05? EDIT: Je to jedno, jaký tam dát?
  14. Myslím že jsme 2. Mně to bohužel taky dělá, můžu říct, že horní uložení jsem měnil před měsícem a mechanik mi řekl, že je to homogení kloub. Ale ještě jsem ho neměnil, že prý to není zas tak hrozný.
  15. Jakubo

    EKO nafta

    EKO nafta obsahuje 30% řepkového oleje a 70% nafty. Je to na tobě. Já to tam neleju
  16. Na kolik tě ta spojka vyšla?
  17. Ani to ne, měnil jsem ho v nevytápěné garáži kde bylo kolem té 0.
  18. Tak jsem odsál přebytečný olej cca 250ml, zkoukl ho pod světlem a žádné mastná oka jsem v něm neviděl. Ale zkusil jsem smíchat naftu s motorovým olejem a žádné oka (mastná) to nědělalo. Ale olej byl v tu ránu řidší a opravdu smrděl po naftě. Ten můj odsátý olej po naftě nesmrdí. Z toho vyplývá: Jestli se tam olej nedostal snad jedině z převodovky, tak tam musel být někde asi v tom turbodmychadle zbytý.
  19. Není možné, když jsem měnil olej, že trochu zůstal v turbodmychadle a až teď by mi to vyfluslo? Turbo fungovalo dobře. Ale asi už moc přemýšlím, doufám že mi přibývat nebude a pomalu ho budu odpouštět.
  20. Mám klasiku čerpadlo, tryska. Žádné TDI PD. Olej jsem si měnil sám i s olejovým filtrem a od té doby jsem ho tak 2 - 3krát kontroloval a vždy tak 2 až 3 hodiny po dojetí na rovině a to byl olej ve 3/4 měrky. Vešlo se mi tam 4,3L oleje. Udává se, že se tam vejde 4.5L oleje. Mám tam Total Quartz 7000 10w40 podle typu motoru. EDIT: Ne, voda nemizí. K oleji jsem čuchal a nevím, moc mi to nepřijde, že by smrděl naftou, ale jistej si nejsem.
  21. Taky mě to napadlo, ale to si myslím, že by nafta musela přes válce, ale tam by se zase zhořela. Zpravoval jsem zrcátka, aby mi hřála a abych je vyzkoušel musel jsem mít tak minutu zaplé zapalování. Je možné aby se tam takto nafta dostala?
  22. Mám 2000km po výměně motorového oleje (to jsem najel za 3 měsíce) mi z neznámých důvodů najednou přibylo odhadem tak 0,5L oleje. Na víčku od mot. oloje kudy se tam dolévá olej jsem žádnou bílou barvu značící únik vody do motorového prostoru nenašel. Nevím si rady, či mám jezdit dál?
  23. Taky mám olej na motoru hlavně na těsnění kolem olejové vany. Motorového oleje mi ubívá 2dcl na 15000km. když nechám auto stát týden v garáži, mám tam na podlaze asi 5kapek oleje
×
×
  • Vytvořit nový...