Přejít na obsah

LKOII

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem LKOII

  1. Podložky jsem musel taky dát a jelikož jsou originál kola dost pod blatníkem, dal jsem ve předu 15mm, vzadu 25mm. Původně jsem měl vzadu daný klasický, co jde šroub durch do náboje. A většinou po přezutí(sám si nedokážu vysvětlit proč) auto plavalo. Mimo jiné když jsem podložky shodil,tak nebyl problém. Momentálně mám vzadu podložky Eibach(také 25mm) ty jsou našroubovaný do náboje a kolo je našroubované do položek - bez problému. Jak podstatně jednodušší montáž, tak jízdní vlastnosti. Foto na požádání pošlu. Odkaz na podložky je zde: http://www.bsrczech.cz/produkt/eibach-pro-spacer-silver-215s90-7-25-005/skoda-octavia-5e3-2012
  2. Stejný dotaz, kódování Olomoucký kraj? popřípadě někde na Moravě? Potřebuji dokódovat vypnutí ESC. Diky
  3. Stalo se opět, po tom, co napadla halda sněhu. Auto stálo na dílně cca den a po dni jsem sním ujel dva kilometry. Když jsem zastavil a vystoupil, tak už byly zamlžený.
  4. Mně se někdy nastaví do stran synchronně a někdy ne, Vypozoroval jsem, že to závisí na tom, jak jsou vytočený kola. Pokud jsou kola rovno - seřídí se synchronně, pokud jsou kola natočený, tak ne.
  5. Setkali jste se někdo s mlžením předních xenonových lamp v oblasti denního osvětlení? Viz foto
  6. Dnes, když sem k večeru po práci sedal do auta, tak jsem normálně nastartoval a jel k pumpě, ventilace normálně fungovala, jenze se auto pořádně nezařálo, popojížděl jsem asi dva kilometry v koloně. Dojel jsem k pumpě, nataknkoval, sedl do auta a nastartoval. A ejhle. Přestala jít ventilace, okna namrzaly z venku i zevnitř, asi po deseti kilometrech se najednou rozběhla. Teď, když jsem sedl v garáží do auta, tak opět ventilace nejede, jel sem to proje a po deseti kilometrech znovu začala fungovat. 4ím to může být? Octavia 2,0tdi r.v. 2007 climatronic, vrtule se netoči.
  7. LKOII

    Ruční brzda

    Zdravím, kde se dotahuje vůle ruční brzdy ? asi je to už někde popsané, kdyby někdo našel link, zašlete prosím. Díky L.
  8. Nevyhřívá mi levé zpětné zrcátko(což je docela blbé), nevíte jak zjistím proč? jestli je to elektrikou nebo sklem? Zrcátko je původní, loňskou zimu vyhřívalo, nikde jsem ním nenarazil. Vag nehlásí chybu Díky za radu
×
×
  • Vytvořit nový...