Přejít na obsah

Jirimac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jirimac

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Přiznám se, že jsem nevěděl, že originály do Škodovek byly dvě varianty. Jinak pán co mi to zapojoval mi říkal, že se s tím ještě nesetkal.
  2. Takže to ve finále asi není úplně bůhví co.... No uvidím a promyslím, každopádně jiné chci, protože už mi z toho neustálého vypojování a zapojování zesilovače bolí zápěstí. :-D
  3. Super, díky za info. Já mám 9 palců bez tlačítek a přiznám se, že mi tam chybí .... Koukám, že to rádio má jen 1gb operační paměti, nedělá to problémy při spuštěné navigaci a příp. něčeho dalšího? Neseká se to, nebo dlouho načítá? A mohl by jsi tam prosím zkusit spustit třeba ČT24 online nebo Skylink, jestli půjde? U mě to totiž nejde....
  4. Tak to jsem rád, že to funguje. Jaký máš typ a model toho Čína rádia a kolik stálo? Chtěl bych koupit nové, nejsem s tímto spokojen.
  5. Ahoj, tak to určitě vyzkouším. Mezi tím jsem zjistil, že tak napůl funguje i jiná věc. 1. Připojíš čína rádio, zapneš ho, necháš ho najet. 2. Sáhneš pod sedačku, odpojíš na cca 5 vteřin a znovu zapojíš konektor zesilovače (novějšího typu, já to mám v Superb II r.v.2009), tak to asi po 15ti vteřinách začne hrát. Problém je ten, že se to musí dělat pokaždé, když pustíš rádio, tedy alespoň u mne.
  6. Nefunguje to. Sound system má digitální zesilovač a pokud nové rádio nemá digitální výstup, tak si nic neposlechneš (Superb II)..... Existuje nějaký převodník za 4.000,- Kč cca a ten to prý umí převést - nezkoušel jsem. Rádio z číny za 6 tis mi tři roky leží doma na skříni.....
  7. Takže nemusí celá palubní deska dolů?
  8. Super, díky za info. Neví někdo kde najít postup výměny a umístění toho výměníku?
  9. Každá informace se cení, takže díky za info. Jsem na to zvědavý, protože i logicky, když je menší průtok vody, tak se to nestíhá ohřívat. Nevím tedy jestli jsou tam dva nebo jeden, který je rozdělený, každopádně dřív to topilo o mnoho lépe i ta strana řidiče. . . . .
  10. Já si osobně myslím, že je vadný regulátor tepla pro pravou stranu, protože když se to dá naplno, tak by snímač teploty na to neměl mít vliv, prostě chceš naplno, ale regulátor prostě neotevře.... Mám to samé a nikdo tu není schopný dát vědět, kde se to nachází...... Zkoušel jsem i pomocí návodu na YT dát klapky do základní polohy, ale bez výsledku...
  11. Ahoj, kde se prosím Tě nachází to čidlo ? Měnil jsi ho? A co to stojí? Mám úplně ten samý problém. :)
  12. Ahoj, toto jsem vyřešil během pár vteřin vypojením snímače resp. rozpojením konektoru přímo u pásu bez diagnostiky. :) Žádnou závadu to nepíše a tváří se to jako kdyby pás byl zapnutý.
  13. Jaké máte auto a rok? Originál Sound systém z výroby bez předělávky? Měl by jste link kde jste rádio zakoupil? Děkuji.
  14. Nějaké novinky? Už to někdo rozchodil? Jinak rádio vypadá super, lépe jak origo a funkce, které má se nedá srovnat s origo, proto změna. Nechat si každý rok obnovovat mapy za zbytečně moc peněz je zbytečné.
  15. Já jsem taky trochu googlil a prodávají se na to moduly od cca 500 Kč do 4.400 Kč, dále jsem pak našel návod jak to změnit kódováním ve VAGu a ještě se musím podívat na propojení kabelů mezi sebou.... Dám vědět až to rozklíčuju. :-)
×
×
  • Vytvořit nový...