Přejít na obsah

Hravec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3 774
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    8

7 Sledujících

Návštěvy profilu

4 301 zobrazení profilu

Oznámení Hravec

Nováček

Nováček (1/14)

461

Popularita

  1. přidám ještě pro ukízkuí prostého lidu švédského maló story, co sem hóknul svého času na nec jedné pizérky, co má kemoš v Lysicách, jak se u nás ve štatlu hantýruje: "kurňa, dnes se hrneme do Lysic na betelnó chálku, tedaže italskó to je jasan, ale to sme negómali, že se tam scukneme a origoš talošema, co si šmakovali na la pizza... chvílu sme házeli myslivnu nad špajskartó a tož sme si taky vzali vzorek, já la pizza a moja koc fišlu vod šalamouna s krumplama a fakt betálné gábl... a tomu super plnotučné škopek pro moju koc, nuž mě stáll před knajpou kočár tak sem cvaknul krýgl žluté brče, potom kafisko, pak se není čumec že su jak bedna kytu... když sme vyplázli rantále nebyla to žádná křeč ani mazec, ale pohoda, laláček... za kolečkem na cestě nach domašov sme gómali, kdy pudem zasejc... tak vám chcu dát cunt kde se dobře cháluje a chlemtá....nevařím žádnó křivó válku, je to fakt super pizza pajzl..."
  2. cajzl nemá s hajzlem nic společného, je to sleng zřejmě z nářečního německého výrazu Zeisel, spisovně německy Zeisig – čížek. Význam se přesunul v analogii se zdrobnělinou slova Čech – „Číšek“ ve smyslu obyvatele Čech, brněnští Němci tuto přezdívku pro Čechy zapisovali jako Tschischek, analogicky k označení Čecháček, Čehúň, Čechúň, Čehún, Čehůn.... takže nic hanlivého, jen tak jak v Práglu (čti v Praze) jezdí tramvaje, v Brně (v Oltecu) ve štatlu šmirgly nebo šaliny... taky je pro Cajzla synonymum Švéd
  3. no tu na suchý zip moc nepozná, nemůže tušit jestli není natvrdo přilepená a pak je to pro něj ztráta času, na druhou stranu kdyby to věděl, takovou RZ s nalepeným sucháčem moc dobře nezecvakne do svého rámečku a je to pro něj jen práce navíc.... jednodušší je vycvaknou z rámečku, je to nejrychlejší a nejpohodlnější (nebo rámeček prostě ukopnout, také jsem to už viděl)
  4. každý naštěstí můžeme mít jiný názor o tom dnešní doba je.... samo sebou ode mě tam byla trocha ironie, ale jinak OK!
  5. ukrást lze cokoliv i ty přišroubované, jen to dá víc práce...
  6. tedy znovu: VIZ ZDE co napsal Pawouk! je třeba neplést si hrušky s mrdalinkama! ten vyhledávač na webu ŠA ti nic nehlásí, protože se nejedná o Svolávací akci! ale Dílenskou servisní akci! jinak řečeno, Svolávací akce - zjištěná výrobní, technologická či jiná vada dílu, či skupiny, která může mít vliv funkčnost vozidla s ohledem na bezpečnost vozidla, nebo okolí - tedy opravdu svolávají jednotlivá auta - jako třeba ZDE - prostě jde o záležitost která "smrdí průserem" pro výrobce, kde jeho odpovědnost za škodu vzniklou vadným výrobkem nesouvisí se záruční dobou na vozidlo a je v podstatě neomezená... a jelikož je nejen výrobce (ale každý zn nás) ze zákona povinen škodám předcházet a je i minimalizovat, řeší to výrobci takto, aniž by čekali až ke škodám dojde... a naopak Dílenskou servisní akci se rozumí výrobní, technologická či jiná třeba i potencionální vada dílu či funkčnosti dílů např díky nesprávně použitého materiálu při výrobě u subdodavatele nebo chybv technologii zpracování atp. atp., která nemá vliv přímo na funkčnost vozidla, ale může být v budoucnu zdrojem zvýšeného opotřebení či nutnosti servisních zásahů, v podstatě preventivní opatření a o tomto se běžně veřenost ani nedozví a neinformuje... a tato Dílenskou servisní akci jelikož není svolávací akcí, počká na další návštěvu vozidla v servise, což může být klidně doba i dva roky - jedním ze záznamů provedení Dílenské servisní akce je nálepka na podleze v kufru vedle rezervy s kódem Dílenské servisní akce a datem provedeni! mimochodem, servisy nejspíš vůči zákazníkovi nedělají rozdíl mezi těmito dvěma zásahy a obecně to nazývají v žargonu svolávačkami.... snad to je takto jak jsem to popsal pochopitelné a už to nebude vzbuzovat další pochybnosti a/nebo fámy v této věci....
  7. nepojedeš na VI.Clintův sraz Octavií, 18.10.2014 Krušovice? info ZDE
  8. pěkné zátiší... však jsou tu mezi námi tací, kteří to znají (a mají) osobně....
  9. takto se to jmenuje a tady je to ke stažení - (doufám že se zase Perik ozve že porušuji autorská práva!) - nicméně já jsem to ani nenahrál, ani neuložil, ani to neredistribuuji, to jen na upřesnění a pro pořádek věci! jinak doporučuji fajnšmekrům shlédnout!
  10. leda že by nějaká novější verze hw či sw budíků, ale to by měl i kdokoliv jiný s novým autem, pokud to budeš mít jen ty sám, asi to nebude normální vlastnost.... asi nemáš VCDS že by ses podíval co máš za hw budíků, co? se dívám že ani nikde nemáš nic o svém autě, tedy jak je staré, jakou má výbavu a tak - tedy své vlákno a vidím že jsi z Brna.... tak šup, založ si své vlákno, ať víme koho nového máme ve své Jihomoravském gangu! (kam paří i tiktak a kačer i když jsou to jihočeši)
  11. možná nějaký vir... nebo chyby segnetů - to se mi za 34 tis. km s barevňákem nestalo.... zkus přetáčet a bouchat do kalpičky přístrojů, zda se to po otřesech neprojeví, pokud ano - reklamace!
  12. jj ten pořad jsem viděl, to s tím laděním výfuků za turbem, které bere autu zvuk je mazec.... úžasně natočený pořad!
  13. Hravec

    světlá výška

    a při velkých rychlostech to plácá o podlahu, kamoš ji má (měl) a sundal ji po cestě do Chorvatska!, ale v zimě se po tom hladkém "břichu" musí pěkně sáňkovat
×
×
  • Vytvořit nový...