Přejít na obsah

Jakub Šik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Jakub Šik

  • Narozeniny 20.1.1986

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jakub Šik

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. Ahoj budu mit uplne stupidni dotaz a verim ze mi poradite. Omylem jsem si vypl palubni pocitac tedy mi na nem sviti off (vybral jsem to v nabidne palubniho pocitace) a nemuzu se vratit do mema abych si ho zapnul nevim jak :( potrzeni packy nefunguje tak jak funguje normalne. Mam O2 pred FL rok 2005 1.6 75kw. Dik za radu
  2. Ahoj Lidi, Mam O2 pred FL 1.6 75KW benzim/plyn rok 2005 dne se mi za jizdy rosvitila kontrolka motoru a napsalo mi to chyba emisi do dilny. Na VAGu mi to vypsalo toto : 16804 kataliticky system ,blok 1 ucinost prilis nizka 006 - zkrat na plus intermittent . Chybu jsem smazal a zatim klik po ujeti par KM. muzete mi poradit co by to mohlo byt? PS: docetl jsem se neco o katalizatoru a mozna praskly vyfuk atd ale chtel bych to radeji si overit nez zadnu neco resit v servisu. Dekuji moc
  3. Ahoj Lidi , jako vsem mi vyskocila kontrolka Airbagu.... Hodil jsem to na diagnostiku a je to problem konektoru pod spolujezdcem na 99.9% (po vymazani uz nesviti ale bylo mi doporuceno vymenit konektor) . Co radite? Vymenit nebo ho uplne dat pryc nebo neco jineho? Hledal jsem ten konektor 4e0 972 576 na internetu kde se prodava a nemuzu nic najit... dekuji za rady a tipy.
  4. Ahoj Lidi na moji octavii (Skoda octavia 2 , rok 2005 , 1.6 před FC) mi zacal piskat při zarazeni spatecky parkovaci asistent . Cidla mam jen vzadu a nevim které je KO . Dela někdo diagnostiku v Ostrave nebo mi doporučíte jit do original servisu na diagnostiku? Stejne tak je to s nakupem dilu , je lepsi kupit original nebo něco z sbazaru ci jiného shopu? Vim ze to tu urcite je jen to téma uz je fakt dlouhe tak moc dekuji za odpovedi .
  5. Dekuji za odpovedi. Zelo7 jak myslis levne dodělat AUX vstup ? zakoupeni kabelu na 3,5 jack? To mi nestaci jsem vice narocny. LucasCZE prosim te na to jsem koukal mam jen dotaz staci koupit a pripojit a funguje? (Není zadne ale ze musíš něco prehrat nakodovat - ze to přes noc pojede porad a vyzere mi to baterku ). Funguje i ovladani z volantu? Nemam v prihradce menic CD takze bych to tam nejak asi pridelal nebo da se kupit nejaky drzak? Cetl jsem ze nefunguji ruzne velikosti flash disku , Sd karet jak to je? Nazvy pisnicek to asi také neukazuje ze? Opet diky za odpovedi
  6. Ahoj Lidi mam Skodu O. 2 před FL rok vyroby 2005 s radiem stream kde je cd na MP3 . Uvazuju bud o dodelani AUX - USB SD karta atd + Bloototh nebo uplne new radio ci nejake jiné radio BOLERO,COLUMBUS co ma aspoň USB vystup (Cine bych se chtěl vyhnout ikdyz vypada na obr, dobře tak je asi tezke natrefit na nejake kvalitni). Byl by někdo ochoten co tomu rozumi a ma zkusenosti se o tom pobavit přes mail ci jinak? Existuje milion temat a je to hodiny a hodiny cteni ale prakticky jsem se toho moc nedozvedel co muzu a nemuzu delat. Moc diky vsem předem za ochotu.
  7. Ahoj Lidi , Prosím vás schánim do Škody Octavia 2 rok 2005 kompresor klimatizace s označením 1K0820803N , není to tak lehké hlavně mi přijde až občas vysoká cena (za díl z vrakoviště vs nový) muže byt použit i jiný kompresor (mám namysli jiné označení)? Děkuji za odpověď a jakoukoliv radu.
  8. Děkuji za tipy neznáte někoho v okolí Ostravy kdo to dělá za tu přiměřenou cenu ??
  9. Dobrý den, Obracím se na vás opět jelikož mi mnoho z vás už dobře poradilo , Dostal jsem Octavii 2 a zjistil jsem že nefunguje klimatizace . Zajel jsem do servisu kde mi řekl technik po připojení na mašinu že je totálně prázdná a šlo i slyšet že někde nasává vzduch , Chladič pro klimatizaci je úplně nový ,takže hádám prasklou trubky či kompresor . Pouštěl do toho asi vzduch ale nemohli jsme tu prasklinu najít . po 20 minutách jsme to vzdali . Doporučil mi ať tam napustíme plyn na chlazení z barvivem a podiváme se kde to uniká - Rovná se dost peněz pro něj což se mi nelibí (jelikož řekl že napustíme pul klimatizace ...). Prosím vás neexistuje i jiná cesta jak bych našel tu díru? či problém? I pouze vlastní pomocí? Předem moc děkuji za odpovědi
  10. hmm to je smutne me ani tak nejde to moc pekne spravit spis at nemam zavreny kufr pomoci retezu a kladky , auto uz mam nove a tohle a s timto se musim rozhodnout jak nalozit.
  11. Omlouvám se fotku jsem neměl v práci k dispozici , snad zde pochopíte o co jde. Omlouvam se i za kvalitu fotky byla pořízena při nehodě.
×
×
  • Vytvořit nový...